Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Bauerkaa Musíš mít založenou skupinu.Pak on klikne na svým domku sousedství na lupu, najde tvojí farmu a klikne na join. Ty ho u sebe v chatu acceptuješ a je to! On samozřejmě nemůže být v jiné skupině a musíte mít zapnutý chat v nastavení farmy.
@Kletečnice píše:
@Pifinka A není to jenom tím, že ten produkt s tebou najednou koupí i někdo jinej? A vyhraje a tak to nemáš u sebe ty, ale on? To se stává…
Nene, to se stává u produktů, který sklízím na poli. Takže u mejch, ty mi nikdo koupit nemůže.
No tak to by mě mě pěkně štvalo, když s tím třeba počítáš na loď… Budeš psát vývojářům? Zajímalo by mě jak to dopadlo…Reagují poměrně rychle a snaží se fakt pomoci. Až mě to udivuje, jak to stíhaj!
@Kletečnice píše:
No tak to by mě mě pěkně štvalo, když s tím třeba počítáš na loď… Budeš psát vývojářům? Zajímalo by mě jak to dopadlo…Reagují poměrně rychle a snaží se fakt pomoci. Až mě to udivuje, jak to stíhaj!
Taky mě to pěkně štve, právě se to stává často u něčeho s omezeným množstvím sazenic, člověk na to čeká, sklidí a má prd. Teď se mi to asi týden nestalo, ale jeslti jo, tak už jim napíšu a dám vědět.
Potrebuju poradit v cestine, nebo prelozit do anglictiny, abych to poslala primo pres support. Nefunguje mi chat v Neighborhood, at jsem skusila jakoukoli skupinu, nedostavaji se ke mne zpravy od ostatnich. Kdyz napisu ja, nebo pozadam o pomoc, tak se to tam objevi, ale jinak od nikoho nic. V posledni skupine, kde to fungovalo, zacaly chodit zpravy od ostatnich az treba po hodine vsechny najednou, pak uz vubec. Uz jsem dokonce hru uplne odinstalovala a znovu nainstalovala, level mam nastesti zalohovany na google play. Prosim poradte, dekuju.
Tak to budeš muset asi opravdu napsat…Trochu to zjednoduš a hoď si to do překladače. Oni se ti ozvou a pak už uvidíš co budou chtít vědět v detailech.
Prosím poradte jak si přidám kamarádku do přátel. když znám její název farmy.. nejde se mi k ni nikudy dostat se na její farmu abych si ji přidala.. předem díky!
@Janis5 tak budte ve stejnem sousedstvi… jinak ji staci mit v pratelich na fb ap.
Do naší české farmy nabíráme aktivní hráče s lvl. minimálně 50…podmínka je účast a plnění úkolů v derby…název-Ceska farma(ve znaku máme pilu a sekeru)…
Ahojky, jsme nově založená skupina a hledáme nové členy, máme v plánu hrát derby, ale nebudeme nic hrotit. Pokud by jste se chtěli přidat, tak si najdete sousedství Shadows CZ. BUdete vítáni
| Petra |
Dobrý den, nevíte jak sehnat pořeby na odemknutí zadní části farmy? Která je dostupná od lv. 22. ![]()
Dobrý den, nevíte jak sehnat pořeby na odemknutí zadní části farmy? Která je dostupná od lv. 22. ![]()