Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4.1.16 11:44

@Bauerkaa Musíš mít založenou skupinu.Pak on klikne na svým domku sousedství na lupu, najde tvojí farmu a klikne na join. Ty ho u sebe v chatu acceptuješ a je to! On samozřejmě nemůže být v jiné skupině a musíte mít zapnutý chat v nastavení farmy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
8.1.16 22:50
@Kletečnice
@Kletečnice píše:
@Pifinka A není to jenom tím, že ten produkt s tebou najednou koupí i někdo jinej? A vyhraje a tak to nemáš u sebe ty, ale on? To se stává… :lol:

Nene, to se stává u produktů, který sklízím na poli. Takže u mejch, ty mi nikdo koupit nemůže.

• Citovat
  • Upravit
8.1.16 23:01

Pifinka

No tak to by mě mě pěkně štvalo, když s tím třeba počítáš na loď… Budeš psát vývojářům? Zajímalo by mě jak to dopadlo…Reagují poměrně rychle a snaží se fakt pomoci. Až mě to udivuje, jak to stíhaj!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
8.1.16 23:23
@Kletečnice píše:
No tak to by mě mě pěkně štvalo, když s tím třeba počítáš na loď… Budeš psát vývojářům? Zajímalo by mě jak to dopadlo…Reagují poměrně rychle a snaží se fakt pomoci. Až mě to udivuje, jak to stíhaj!

Taky mě to pěkně štve, právě se to stává často u něčeho s omezeným množstvím sazenic, člověk na to čeká, sklidí a má prd. Teď se mi to asi týden nestalo, ale jeslti jo, tak už jim napíšu a dám vědět.

• Citovat
  • Upravit
9.1.16 00:15

Fajn! Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
9.1.16 17:38

Potrebuju poradit v cestine, nebo prelozit do anglictiny, abych to poslala primo pres support. Nefunguje mi chat v Neighborhood, at jsem skusila jakoukoli skupinu, nedostavaji se ke mne zpravy od ostatnich. Kdyz napisu ja, nebo pozadam o pomoc, tak se to tam objevi, ale jinak od nikoho nic. V posledni skupine, kde to fungovalo, zacaly chodit zpravy od ostatnich az treba po hodine vsechny najednou, pak uz vubec. Uz jsem dokonce hru uplne odinstalovala a znovu nainstalovala, level mam nastesti zalohovany na google play. Prosim poradte, dekuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.16 18:15

Jenom taková blbost: máš nastavený chat, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.16 18:19

Tak to budeš muset asi opravdu napsat…Trochu to zjednoduš a hoď si to do překladače. Oni se ti ozvou a pak už uvidíš co budou chtít vědět v detailech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15
12.1.16 11:32

Prosím poradte jak si přidám kamarádku do přátel. když znám její název farmy.. nejde se mi k ni nikudy dostat se na její farmu abych si ji přidala.. předem díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
12.1.16 11:58

@Janis5 tak budte ve stejnem sousedstvi… jinak ji staci mit v pratelich na fb ap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
382
18.1.16 23:13

Do naší české farmy nabíráme aktivní hráče s lvl. minimálně 50…podmínka je účast a plnění úkolů v derby…název-Ceska farma(ve znaku máme pilu a sekeru)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TDK
15
20.1.16 21:32

Ahojky, jsme nově založená skupina a hledáme nové členy, máme v plánu hrát derby, ale nebudeme nic hrotit. Pokud by jste se chtěli přidat, tak si najdete sousedství Shadows CZ. BUdete vítáni

Petra :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
20.1.16 21:38
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.1.16 16:15

Hay Day

Dobrý den, nevíte jak sehnat pořeby na odemknutí zadní části farmy? Která je dostupná od lv. 22. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.1.16 16:17

Hay Day

Dobrý den, nevíte jak sehnat pořeby na odemknutí zadní části farmy? Která je dostupná od lv. 22. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí