Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3
21.12.15 20:44

Padl tady dotaz, jak je to s počítání derby. Podle wiki jsou počty následující:
Průměrný počet získaných bodů na zúčastněného hráče + bonus za umístění + bonus za počet zúčastněných hráčů - průměrný počet zahozených úkolů na zúčastněného hráče. To celé zprůměrované za 4 týdny. Takže pokud hodně zahazujete, můžete v žebříčku klesat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
21.12.15 23:36

Taky hledame nove cleny cca od 50 levlu. Jmenujeme se ceske aktivni sousedstvi. Hrajeme velmi aktivne derby, tak jestli chcete, pridejte se, jsme super parta! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
30.12.15 16:16

Problém s přihlášením na FB

Ahojky, ráda bych Vás požádala o radu. Hraji HayDay již delší dobu a zajímalo by mne, zda-li je možné se v Hay Day přihlásit k jinému FB účtu. Použila jsem při prvotním přihlášením FB účet, který je aktuálně deaktivovaný a ráda bych se přihlásila k jinému FB účtu, ale hra se mnou v tomto odmítá spolupracovat :) moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.15 12:57

To asi už tahle hra nebude chtít…Hlavně aby si to měla zálohovaný v googlu play

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
31.12.15 14:23

Nastěstí zálohování proběhlo úspěšně, to už jsem stihla i vyzkoušet :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.12.15 14:46

Tak to je důležitý!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
31.12.15 14:58

@Cherietka A co ti na tom přesně nejde? Krok po kroku to popiš, to je těžký pomoct jen s těmito informacemi.. ;);)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.1.16 13:30

Hay day

Dobrý den
Chtela bych se zeptat jak s ve hře HD vyhledávají farmy? :) :)

• Citovat
  • Upravit
1.1.16 14:35

Záleží v jakém jsi levlu, jestli už máš dole u cesty otevřený domek sousedství.

Příspěvek upraven 01.01.16 v 14:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.1.16 14:39

Jestli máš sousedství, tak klikni na lupu a napiš alespoň začátek názvu farmy a vyhledá ti to. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
2.1.16 10:24
@Fulldaddy píše:
Omlouvám se za spam, naše společenství Zahrádkáři CS hledá aktivní hráčky a hráče. Pokud už vás nebaví farmařit o samotě, přidejte se k nám. V derby hrajeme expertní ligu a hodně si pomáháme. Navštivte náš a uvidíte. A nezapomeňte, jsme zahrádkáři s diakritikou :mavam:

Ahoj. V patek jsem se k vam pridala, ale neprislo mi potvrzeni. Jsem 75 level. Aktivni denni hracka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pifinka
2.1.16 13:58

Čau, neporadíte mi někdo? často se mi stává, že něco sklidím na poli a pak se jdu podívat do sila a nemám to tam? nevíte někdo co s tím? nebo nevíte někdo kam bych mohla napsat, nějakej helpdesk? díky

• Citovat
  • Upravit
1169
2.1.16 14:45

@Pifinka ozubené kolečko, contact us v pravém horním rohu… tam jim můžeš napsat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
562
2.1.16 22:23

Jak nekoho pridat

Ahoj, hraju farmu asi týden a nemůžeme se s manželem přidat..nechapu to..nam tam nejaky sousedy z fb přátel, ale jeho ne. Ani mi nejde vyhledat a já mu taky ne..nevite, kde je problém? A pak vubec n3chapu to derby..jsem 20 lvl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.1.16 11:38

Sklad

@Pifinka A není to jenom tím, že ten produkt s tebou najednou koupí i někdo jinej? A vyhraje a tak to nemáš u sebe ty, ale on? To se stává… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí