Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Padl tady dotaz, jak je to s počítání derby. Podle wiki jsou počty následující:
Průměrný počet získaných bodů na zúčastněného hráče + bonus za umístění + bonus za počet zúčastněných hráčů - průměrný počet zahozených úkolů na zúčastněného hráče. To celé zprůměrované za 4 týdny. Takže pokud hodně zahazujete, můžete v žebříčku klesat.
Taky hledame nove cleny cca od 50 levlu. Jmenujeme se ceske aktivni sousedstvi. Hrajeme velmi aktivne derby, tak jestli chcete, pridejte se, jsme super parta! ![]()
Ahojky, ráda bych Vás požádala o radu. Hraji HayDay již delší dobu a zajímalo by mne, zda-li je možné se v Hay Day přihlásit k jinému FB účtu. Použila jsem při prvotním přihlášením FB účet, který je aktuálně deaktivovaný a ráda bych se přihlásila k jinému FB účtu, ale hra se mnou v tomto odmítá spolupracovat
moc děkuji za odpověď
To asi už tahle hra nebude chtít…Hlavně aby si to měla zálohovaný v googlu play
Nastěstí zálohování proběhlo úspěšně, to už jsem stihla i vyzkoušet ![]()
@Cherietka A co ti na tom přesně nejde? Krok po kroku to popiš, to je těžký pomoct jen s těmito informacemi.. ![]()
![]()
Dobrý den
Chtela bych se zeptat jak s ve hře HD vyhledávají farmy?
![]()
Záleží v jakém jsi levlu, jestli už máš dole u cesty otevřený domek sousedství.
Příspěvek upraven 01.01.16 v 14:40
Jestli máš sousedství, tak klikni na lupu a napiš alespoň začátek názvu farmy a vyhledá ti to. ![]()
@Fulldaddy píše:
Omlouvám se za spam, naše společenství Zahrádkáři CS hledá aktivní hráčky a hráče. Pokud už vás nebaví farmařit o samotě, přidejte se k nám. V derby hrajeme expertní ligu a hodně si pomáháme. Navštivte náš a uvidíte. A nezapomeňte, jsme zahrádkáři s diakritikou
Ahoj. V patek jsem se k vam pridala, ale neprislo mi potvrzeni. Jsem 75 level. Aktivni denni hracka.
Čau, neporadíte mi někdo? často se mi stává, že něco sklidím na poli a pak se jdu podívat do sila a nemám to tam? nevíte někdo co s tím? nebo nevíte někdo kam bych mohla napsat, nějakej helpdesk? díky
@Pifinka ozubené kolečko, contact us v pravém horním rohu… tam jim můžeš napsat…
Ahoj, hraju farmu asi týden a nemůžeme se s manželem přidat..nechapu to..nam tam nejaky sousedy z fb přátel, ale jeho ne. Ani mi nejde vyhledat a já mu taky ne..nevite, kde je problém? A pak vubec n3chapu to derby..jsem 20 lvl.
@Pifinka A není to jenom tím, že ten produkt s tebou najednou koupí i někdo jinej? A vyhraje a tak to nemáš u sebe ty, ale on? To se stává… ![]()