Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak píšu znovu: má to vliv na konečné bodování v derby! Udělají průměr na hráče a ztrhnou to! A jak to asi máme dělat jinak? Když nebudeme trhat malý úkoly, tak zase nic nevyhrajem! Tak tomu nerozumím…
![]()
Nene, mám tam všechno, od každého něco..máslo, sýr, vejce, atd.. prodám tak 1× za den:-( dokonce ani prkýnka hned neprodám.. kupuje odemě jen ten přítel jeden nějakej univerzální nebo kdo to je, jinak nikdo:-( a to dávám ceny nižší, nemám je na max..
Hra je to skvělá, ale bohužel mi to na mobilu furt padá a samo se vypíná
Nejde hrát chvíli v kuse a ani vyplnit název farmy ( nezobrazi se mi klavesnice ). I tak jsem uz v 9 tem levelu. Nevíte nekdo co stim, aby mi to fungovalo normalne?
To už bude asi problém přístroje, mobilu a možná nových aktualizací… nevím. V technice se moc nevyznám.
Prosim o pomoc, nejde mi spustit hra, stale to preskakuje na updating…co s tim?
@marcvoko přepni na jinou wifi nebo jdi do hry přes mobilní data
@Janis5 Každých 5 min můžeš zdarma inzerovat v novinách, když tam nejsi, nikdo k tobě nejde nakupovat.
Ahoj vsem mam problem. Hru hraji rada jsem- nebo byla jsem v 52 kole. Dcera mi hru z mobilu odinstalvala nevim jak se ji to povedlo. Po instalaci me to vyzvalo v jake hre chci pojracovat dala sem to chosse 52 ze vni chci pokracovat a neco to po me chce nejaky Confirm. Nemate stim nekdo zkusenost? Dekuji moc
@Deniska10 do políčka napiš slovo CONFIRM a je to
už dřív se ti tu řešilo ![]()
To věčný problém! A každý se s tím asi setká a zarazíto, co to tam vlastně chtějí za heslo!!! ![]()
@lola34 dekuji za odpoved no ja myslela ze to po me chce nejake heslo. Diskuzi jsem procitala ale nemela sem moznost docist vsechno, tak sem si rekla ze bude toto rychlejsi ![]()
Nic si z toho nedělej! Já jsem na to taky sama nepřišla a když už jsem tam dávala snad i rodný číslo a číslo občanky, tak jsem se to dočetla právě tady a taky jsem se dost divila!
![]()
@Kletečnice ahoj,mela to tak od začátku ale už se chudák doplatila do 40 kola a nechce jet od začátku.. to je škoda ze nevíš ![]()
Jsou ještě jiné diskuze hay day třeba na Face booku… Tak pátrej a ptej se dál!
Omlouvám se za spam, naše společenství Zahrádkáři CS hledá aktivní hráčky a hráče. Pokud už vás nebaví farmařit o samotě, přidejte se k nám. V derby hrajeme expertní ligu a hodně si pomáháme. Navštivte náš a uvidíte. A nezapomeňte, jsme zahrádkáři s diakritikou ![]()