Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1
11.6.17 20:07

Zdravím, potřebovala bych poradit, chci si koupit diamanty za peníze, ale nejde mi přidat platební karta. Stále to hlásí že mám opravit zadané údaje platební karty, nebo zadat číslo nové karty. Vyzkoušela jsem více karet, ale přijde mi, že to nebere české karty. Nemá někdo radu, jak si mohu koupit diamanty? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
14.6.17 08:51

Platební karty

A máš na ty karty povolenou platbu přes internet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
22.6.17 18:15

Zdravím, je teď nějaký nový event, něco se stromy a keři ale nevím co. Mohl by mi někdo prosím poradit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.6.17 18:52

Znamená to oživovat neboli zalévat ostatním stromy keře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1058
6.7.17 12:59

Nevíte jestli se dá vymazat jiný hráč z Přátel? Omylem jsem dala akceptovat a přidal se mi ale já ho nechci páč mi pořád slídí na farmě, kupuje věci co dávám do shopu pro spoluhráče ze skupiny, zalévá keře co dám vykřičníky pro spoluhráče atd. Slídí mi tam snad 24 hodin denně 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
11.7.17 10:03

@luloinka najdeš si na tu knížku a nahoře záložku in game friends a tam ho můžeš blokovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.8.17 06:16

Poradí mi někdo, jak mám chytat kačky?
děkuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
7.8.17 07:23

Zdravím všechny, prosím o pomoc.
nějaký čas hraju farmu, ale protože neumím anglicky, tak se všechno učím formou omylu. Prosím o radu, jak mohu někomu pomoci s lodí nebo s políváním stromů a tak, abych mohla sbírat lístečky.
děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.8.17 07:28

Kačky

@Leonass píše:
Poradí mi někdo, jak mám chytat kačky?
děkuji moc.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
7.8.17 08:02

Kačky

Ahoj, jedtli myslíš ty kachny, co z nich máš peří, tak musíš vyrobit v té mašině, co se vyrábí pasti na humry, taková žlutá jako nafukovací kachní kola. Ty pak naházíš do vody ( podobně jako ty padti na humry) a za nějakou dobu je můžeš přemístit do kachního kadeřnictví a za další dobu máš peří. J.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
9.8.17 13:05

sbírání lístečků - odměny

Poradí mi někdo, jak poznám, že někdo potřebuje polít stromy nebo pomoci doplnit loď, abych mohla sbírat lístečky a odměny?
děkuji předem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
9.8.17 14:52

@Leonass poznas to, že má u své fotky vykricnik, v novinách je taky u inzerátu vykricnik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
10.8.17 09:53

Díky za info, ale šlo by to nějak podrobněj, nejsem z toho moc moudrá
to stačí jen kliknout v novinách na vykřičník, nebo mám někam najet a na něco kliknout až na farmě toho dotyčného, co chce pomoct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
18.8.17 10:38

Vyrobit plavací kruh a šup s ním do vody:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10392
18.8.17 15:50

@Leonass najdeš v novinách farmu s vykricnikem, bud chce pomoct s lodí, bude mít vykřičník u lodě na nej kliknes a můžeš dotyčnému naplnit bedny, nebo chce zalít keř či strom, musíš ho na ty farmě najít a kliknout na něj, dotyčný ti pak pošle kartičku, maximum je 5 kartiček denně, ale pomahat můžeš neomezeně, máš za to hvězdy a za loď i peníze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí