Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Sáji Dóbrůů
30.12.19 20:25
  • Citovat
  • Upravit
2933
8.2.20 09:59

Obnovuji diskuzi, kdo hledá ještě nějakou skupinu, které je volná, rádi přijmeme. Jsme tam jenom dva a derby hrajeme, vše si mezi sebou prodáváme za korunu :* skupina nese název Nýrska farma :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sáji Dóbrůů
8.2.20 18:34
:palec:

Příspěvek upraven 02.10.20 v 08:08

• Citovat
  • Upravit
Sáji Dóbrůů
2.10.20 08:07
@simonka07 píše:
@Sáji Dóbrůů Příště odejdi před začátkem derby nebo se do něho nehlaš. Fakt skvělý přístup… bývalí spoluhráči „děkují“ předem za sestup.
:potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
1
12.11.20 19:34

Hay Day Lístky

Ahoj holky. Chci se zeptat, kde a jak seženu ty barevné listečky? Konkrétně růžové? :smiling_face_with3_hearts:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.5.21 14:53

Ahoj, obnovuji diskuzi. Hraje tu někdo? 😊 sháním přátele do Game Center 👋 nick: just one crazy girl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.21 10:57

ČR Derby #98YYRUVQ

Ahojky. Vedu spolek ČR Derby. Budu ráda když se přidá aktivní člen. Komunikace a vzájemná pomoc je samozřejmostí. Na Messengeru máme chat pro lepší komunikaci. Bereme úkoly za plny počet bodů. Jedeme normálně bez buzerace. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
15.7.21 11:00

@Pitryska ahojky byla bych ráda kdyby ses přidala. Jsme ČR Derby. A bereme aktivní členy. #98YYRUVQ bereme úkoly za 320 b. A snažíme si pomáhat. Ale když je člověk přihlášen v derby tak vždy prosím o komunikací. Máme na messengeru skupinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
17.10.21 01:23

Hay Day Chat messenger Nakup- Prodej

Ahojky založila jem chat na Messengeru na výměny a prodeje. Nákupy a shaneni na mesengeru. Kdyby jste měly zájem přidat se. Budem taky rádi s kým měnit popř. Nakupovat. :) Jsou Dana pouze 2 pravidla a to přidat do prezdivky na messengeru Herní Nick tag a level. A pak že 1 zájemce má vždy přednost a pak to jde po pořadě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.2.22 11:34

Loď

Zdravím všechny HayDay hrají znovu po nějaké době a jsem teď asi čtvrt roku zas závislák 😁 level 41, přezdívka svistr kdyby si mě chtěl někdo pridat já to neumím 😁 prosím nevite jak funguje loď, když ji zaplním jen částečně? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.22 07:39

Hay dey

Dobrý den, potřebuji poradit jak získám kýtu nebo šneka kterou potřebuji při výrobě polívky. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.5.23 15:20

Nevíte někdo prosím, proč mi nechodí lístek na movie night? Mám 34 hvězdiček a nepřišel mi ještě ani jednou😟.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.9.23 01:31

Otázka ????

Mám otázku…
Jsem už skoro level 33, ale nejsem přihlášena. Když se přihlásím teď, smaže se mi skóre? Nebo se skóre uloží do toho přihlášení? Nechci se přihlašovat pokud to všechno ztratím, to asi chápete.
Předem děkuji za odpověď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
15.10.23 00:38

Přenos hry na jiné zařízení

Dobrý den chtěl bych se zeptat potřeboval jsem přenést hru hayday na druhé zařízení abych na něm měl stejné kolo ale na tom novém zařízení mi to nabídne přihlásit se k tomu účtu ale chce tam napsat taky heslo nebo co a to nevím kde to mám vzít děkuji za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.10.23 13:22

Hay day

Dobrý den, poradí mi někdo, kde najdu zakoupené předměty? Děkuji mockrát

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...