Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Někdy padne s truhly jihak se získávají z derby nebo s lodí u tech se to objevuje na molu, když pak takovou loď naplníš dostaneš jako odměnu puzzle.
Len zvlastne, ze na lodi som este ziadnu puzzlu nemala ani inde neziskala a to nie som v malom lvl 60 som ![]()
@akina1 žab se zbavím když jim koupím rybník, ale dá se nějak zbavit i těch lišek?
Užitečný počin.
Jsem ráda, že se tomu někdo věnuje.
Moc mi to pomohlo při hraní - něco opravdu ještě nevím a anglicky neumím.
můžu se na vás obrátit případně s pomocí?
děkuji za info - tetinkaa@centrum.cz
K tomu puzzle jestli dáváš aktualizace a máš i ve městě otevřené molo směrem k zoo tak bys měla puzzle normálně získávat pak je najdeš právě na tom mole ve městě v modré knize která je tam položená.
Jsme fanynky HAY DAY a DERBY zalozily jsme nove sousedstvi a hledame nove spoluhrace Pridejte se k : BY THE RIVER : tag #9RRPJVOJ zatim jsme dve Riversong Ranch a Riverwiew Ranch Diky a prijemne hrani teto skvele hry ![]()
Ahoj, nejde mi stáhnout v App Storu po dnešním upgradu farma. Jde vám? ![]()
Ahoj, asi jsem udělala blbost, nezalohovala jsem si farmu (87level) a starej mobil jsem dala synovi a on celej preinstaloval a tim ji vymazal. Uz se asi neda zachranit co? Myslela jsem, kdyz mi na novem tel vyskocila ikona, tak ze tam farma bude a nic.. ![]()
Jestli nemáš zálohu nikde, tak to je asi smůla???? a co se objeví, když rozkikneš tu ikonu na novým?
@Sunnyess pokud si ji nainstaluješ přes stejný google účet, tak bys měla pokračovat tam co jsi přestala myslím… Já jsem farmu měla nejdřív na tabletu, pak jsem ji chtěla na nový mobil a automaticky jsem byla v levelu jako na tabletu ![]()
To sice ano, ale měla by to udělat nejdřív na svůj nový mobil a potom teprve mazat ze starýho. Jedné spoluhráčce se to taky stalo a napsala na technickou podporu Hay day a pomohli jí. Musela odpovědět na několik otázek, ale má to zpátky. Tak držím palce!
Nechcete se někdo přidat ke mě do skupiny?
Název je U zelené myšky..zatím jsem sama
Příspěvek upraven 12.02.18 v 19:09
Ahojky přidejte se k nám.. hrajeme poctivě derby, pomáháme si v týmu.. Jsme přátelská skupinka s názvem CZ derby team..znak fialové kočky v modrém kruhu.. ![]()