Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5499
12.2.18 19:10

Level mám 91 a hraju aktivně každý den plus derby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
12.2.18 19:19

@Zuzlína a nechceš se přidat raději k nám?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
13.2.18 20:57

@Skalanda asi zatím ne..uvidím cadem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.2.18 16:41

Derby

Dobrý deň. Mohla by som sa pridať k niektorej skupine, ktorá hrá Derby? Mám level 50, hrám každý deň. Zo svojej skupiny, ktorú tvorime len traja ľudia chcem odísť, lebo derby hram len ja. Ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.18 18:21

Problem s uctem

Zdravím, potrebovala bych poradit. Kdysi jsem hrala farmu, pak jsem prestala a ted opet hraju. Bohuzel mam dva ucty, jeden stary a jeden novy. Nelze mi spojit ten novy ucet s fb. Rada bych stary ucet vymazala, ale nejak mi to nejde. A pokud stary ucet nesmazu, do te doby se nemohu prihlasit pres fb ucet. Muzete mi nekdo poradit, jak na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.2.18 19:13

@R.zuzzi Můžeš se přidat k nám. Jmenujme se Naše farmička, ve znaku máme červenou kočku v zeleném štítu. Hrajeme Champions laegue, snažíme se v ní udržet. Úkoly v derby bereme nejraději za 320 bodů, nejméně za 310.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.2.18 22:03

Skalanda ďakujem

Skalanda ďakujem. Keď skončí toto derby, odidem z mojej skupiny a pridám sa k vám. Ahoj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
23.2.18 22:35

@R.zuzzi pod jakou přezdívkou hraješ? Musím dát vědět ostatním, aby tě neblokli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
24.2.18 08:17

Hay day

Prezývku mám Viki. Pôvodne to začala hrávať moja dcéra Viktória, no teraz hrám len ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.2.18 12:35

Naše farmička

Ďakujem veľmi pekne za prijatie do Našej farmičky. Neviem, ako vám môžem napísať cez hru, tak píšem sem. Peti, tebe som omylom klikla report, ako som skúšala odpisať, tak prepáč!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
26.2.18 17:47

@R.zuzzi vlevo ve hře je šipka. Když na ní klikneš objeví se ti chat. Dole v něm je bublina se třema tečkama. Když na ní klikneš, můžeš psát do chatu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
5.3.18 00:07

Prosím o radu

@tyllanthor dobrý večer prosím vás ako môžem pokračovať v hre hay day v levely kde som skončila? Zmenila som mobil a hru som uložila na kartu a keď som ju vložila do nového mobilu hra tam nebola som smutná lebo som mala vysoký level a keď ju inštalujem dáva ma to od začiatku prosím poraďte mi ďakujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.18 09:16

Přijímáme novou krev do skupinky Veselá prasátka. Jsme dospělý ženský hrající už 3 roky. Pokud máte zájem, můžete se přihlásit a vyzkoušet, jestli budeme pro vás to pravý vořechový????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16.3.18 09:18

Denga! Už ti niekdo poradil? A lebo si stále smutná? ????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
17.3.18 14:42

Ahojte hľadáme nejakých nových členov ktorí by sa k nám pridali do derby.. hrajeme dosť aktívne a voláme sa FAMILY TEAM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí