Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím o radu. Založila jsem sousedství, do kterého jsem si přidala kamarádku. Ale nemohu s ní chatovat. Zatimco jí se v půlce levé strany obrazovky zobrazuje šipka s možností chatování, já tam nemám nic a ani se mi nikde nezobrazují zprávy od ní. Kde je chyba? Hraju na i-padu, kámoška na tabletu. Stejně tak jí se pod poštovní schránkou každý den objeví video s reklamou, za jejíž shlédnutí získává diamanty apod., mně se tam nezobrazuje nic. Děkuju
Ahoj milé slečny, dámy, dívky, paní všechny ženy které hrajete hru Hay Day a jste na ní stejně tak jako já se zdravím rozumem závislí ![]()
Jsem, již ve 42 kole a do této doby mi přišlo jen 16 kladidek za celou dobu hry. Ty potřebuji k zakoupení pozemků.
Ostatní věci jako jsou tužky, papírky atd mi chodí poměrně často ale kladívka jen minimálně.
Prosím tedy o radu: Je možné dostávání kladívek nějak ovlivňovat? Je na to nějaký trik nebo fígl?? Nebo je to čistě jen náhoda?
![]()
@Ecila Reklamy na diamanty se nezobrazují všem.
Z toho co popisuješ, tak to vypadá, že máš chat vypnutý v nastavení hry.
@spitfireeee2 myslím, že je to čistě náhodné. A u mě se to v průběhu hry trochu mění, které věci jsou nedostatkové a kterých chodí víc.
@spitfireeee2 píše:
Ahoj milé slečny, dámy, dívky, paní všechny ženy které hrajete hru Hay Day a jste na ní stejně tak jako já se zdravím rozumem závislí
Jsem, již ve 42 kole a do této doby mi přišlo jen 16 kladidek za celou dobu hry. Ty potřebuji k zakoupení pozemků.
Ostatní věci jako jsou tužky, papírky atd mi chodí poměrně často ale kladívka jen minimálně.
Prosím tedy o radu: Je možné dostávání kladívek nějak ovlivňovat? Je na to nějaký trik nebo fígl?? Nebo je to čistě jen náhoda?![]()
![]()
v tom případě doporučuji koupit v novinách nebo požádat sousedy, když jich máš málo. Těžko to nějak ovlivníš.
Ahoj schanime sousedy do skupiny Aktivni Česko. Mluvime jen cesky, hrajeme denne a dost obchodujem a pomahame si. Ale je nas malo. Pridate se? ![]()
Ahoj, mám opačný problém. Chtěla bych vymazat přátele ze stánku. Ty, které mám přes GC jsem odstranila v GC. Ale ty, které mám přes FB se mi odstranit nedaří. Na mám je nikde a FB v přátelích. A mám jednu kamarádku, kterou mám na FB v přátelích a nechci si ji z přátel odebrat. V Hay Day nehraje, tam ji chci odebrat, ale na FB ji samozřejmě chci nechat.
Děkuji za radu ![]()
@ajwankova
Přátelé:
Android: přátelství na Facebooku / ve hře se přidat k sousedství
iOS: navíc ještě Game Center (předem instalovaná aplikace)
Ahoj, přidala jsem se k vaší skupině na facebooku a požádala o 2 přátelství. Na sousedství ještě nemám level (zatím „jen“ 19), ale aspoň tam budu mít nějaké český mluvící přátele. Už se těším.
Ahoj…potřeboval bych poradit, já hraju hay day a jsem na 17lvl a vše mi zatím jede v pohodě, mamina hraje taky, ale nejde ji nakupovat ani prodávat své zboží..nevíte co by s tím mohlo být??
Díky
@Gottwi Její level?
Musíte toho napsat více.. jak se to projevuje, přidat obrázek…