Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
26.3.15 19:06

@Andris.a Tak sousedství se nějak jmenuje, tak si to zkontrolujte — kliknutím na domeček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.3.15 19:06
@simonka07 píše:
@Farma Gorro Mi po tom nic není, přečtěte si, uvidíte, je mi to jinak jedno, ale nešiřte naprosté bludy o Bluestacks či jiném emulátoru Android.

Za prvé asi nevíte o čem mluvím což pro změnu zase nevadí mě a za druhé ať se Vám daří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.15 19:09

@simonka07
Aha a pokud nemáme stejné, tak jak se dáme do jednoho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 19:10

@Farma Gorro Nenápodobně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 19:11

@Andris.a Přesně tak. Pokud hrajete jen samy, a máte Facebook, přidejte se k naší skupině Hospodářů.. tam pořád shánějí další aktivní hráče do sousedství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.15 19:16

@Simonka 07
Fb máme, ale to je to, co právě nevím jak se přidat. Já jsem asi natvrdlá. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 19:19

Skupina na FB se jmenuje Hay Day Hospodáři @Andris.a

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
26.3.15 19:21

@simonka07
Zkusím to, díky moc. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.15 19:41
@Farma Gorro píše:
Hojda to se musí nastavit v mobilu (případně tabletu), u mě osobně (Samsung Galaxy 4) to bylo hned při instalaci. Ale na PC je Hay Day stejně lepší… :D :D
@simonka07 píše:
@Hanka79 Buď v nastavení hry (ozubené kolečko - adv. settings) a nebo povolit upozornění v nastavení telefonu.

Dekuju za odpoved a muzu se optat jak to pak vypada kdyz to na mobil prijde? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
26.3.15 20:46
@Hanka79 píše:
Dekuju za odpoved a muzu se optat jak to pak vypada kdyz to na mobil prijde? :)

Hani, já mám zase opacny problem, nechtela bych, aby mi ty upozorneni chodily, v noci me to budi, kdyz mi zacnou bucet kravy atd., jenze me to nijak vypnout nejde!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
26.3.15 21:16
@Sunnyess píše:
Hani, já mám zase opacny problem, nechtela bych, aby mi ty upozorneni chodily, v noci me to budi, kdyz mi zacnou bucet kravy atd., jenze me to nijak vypnout nejde!!

Tak jedine vypnout zvuk v te hre nebo primo na mobilu :think: mne jde spis o to, jaka se objevi ikonka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
26.3.15 23:26

@Sunnyess Dá se to vypnout v nastavení hry i v nastavení mobilu.

Na jakém mobilu hraješ? Na iOS si nastavíš noční režim a neruší tě nic od určité hodiny večerní, nemusíš ani žádná oznámení rušit. Jde to..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
27.3.15 12:32

Hay day

Ahojky. Hraji tez hay day a je to super hra. Dobry na odreagovani ale asi jsem jiz zavisla… :mrgreen: Pokud se chce nekdo pridat do skupiny jsem tam jako Cz pro vsechny. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.3.15 14:45

Ahoj já už vím, že to tady určitě bylo několikrát, ale po dnešní aktualizaci mi nejde hra. Dřív se vždy stačilo přepojit na mobilní internet načíst tam hru a zas zpátky na wifi, ted už mi to nejde pustit ani přes ten mobilní internet :( Zkoušela jsem to na tabletu, telefonu a ještě jiném telefonu a nikde nic :( nevíte co s tím? Vždy e mi to dlouho načíta píše connecting pak updating a pak to napíše connecting lost… ted to píše jen updating.. :( :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
447
28.3.15 17:26

Zkusit vypnout a zapnout telefon. Kdyz byla aktualizace hra me nepustila dokud si to nestahnu ale na obchod play se mi objevilo jen otevrit. Vypla jsem a zapla tel. a najednou uz jsem tam mela aktualizovat… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí