Hra Hay day

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1169
3.3.15 19:02

@mistrulka no a proč nezačínáš tam, kde jsi skončila??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
4.3.15 13:42

Ahoj holky :-) Jak si vás všechny přidám do přátel??? Musí to být pře face book??? Já jsem farma Zuzana :) A ví někdo proč nemůžu sadit bavlnu, dýně a podobně?? Jsem ve 27 kole. Ale viděla jsme v nižších kolech zasazeno!!!

Díky Zuzka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
4.3.15 14:07

@LaZu V nabídce plodin k zasazení je šipka, klikni na ni!

V 29. kole se můžeš přidat do nějakého sousedství.. jinak přes FB nebo GC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.3.15 07:50

@simonka07
Simco, vysvetli mi prosim to derby. Ja to nejak nechapu. :roll: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
15.3.15 08:04

@Sunnyess O Derby
Jak Derby funguje?

Klikneš-li na „Derby stand“ vedle „Neighborhoodhouse“, tedy Domečku, uvidíš množství různých úkolů a výzev, za jejichž splněnízískáš pro své sousedství body. Tyto úkoly jsou vytvořené
na základě každodenních činností nafarmě, jako například sklizeň, plnění lodí či náklaďáčků atd.

Například, zadání nějakého z úkolů můžeznít „Naplň tři náklaďáčky“. Tento úkol si vybereš
a splníš. Vždy dostaneš peníze azkušenostní body, ale navíc ještě získáš „Derby body“ pro své sousedství.

Úkoly mají několik úrovní složitosti, takže se určitě v Sousedství poraďte, kdo a které si vyberete
a splníte.

Jakmile je úkol splněn, budou „Derbybody“ Sousedství přičteny a uvidíte, jak váš závodní kůň běží na dráze kupředu.

Také si všimnete malých kontrolníchstanovišť (checkpoints) napříč závodní dráhou. Jakmile dosáhnete jedné z těchtohranic, získáte jednu podkovu. Na konci Derby si pak budete moci vybrat ceny avše bude záviset právě na počtu získaných podkov. A to nejlepší nakonec –umístění tvého Sousedství mezi nejlepšími třemi bude znamenat zisk ještě vícecen!

Pravidla Derby

Ve jménu FAIR PLAY, pořadatelé Derby stanovili pro všechny účastníkynásledující pravidla:

• Délka derby je SEDM dní a začíná provšechna sousedství ve stejný čas.

• Minimum členů v jednom Sousedstvíje určen na 1, ale pozor: čím větší sousedství, tím lehčí je dosáhnout cennýchvýher.

• Tvé Sousedství bude NÁHODNĚ přiřazenok ostatním na základě stejného formátu.

• Pokud do Sousedství vstoupí členuprostřed probíhajícího Derby, musí vyčkat začátku dalšího
a až poté mu bude umožněno zapojit se dohry.

• Pokud narazíte na úkol, který nikdonechce splnit, vedení Sousedství – tedy Leader a co-leaders či elders majímožnost zahodit jej. Pokud tak učiní, Sousedství obdrží nový po krátkém časovémúseku.

• Každý člen může během Derby splnitmaximálně pět úkolů.

• Pokud zjistíš, že nejsi spokojen s úkolem, který sis vybral, stále jej můžeš zahodit. Tebou vyhozený úkol ti však nebude k plněnínabídnut dalších pět týdnů, takže si dej při výběru každého z úkolů záležet.

• Úkoly se liší v úrovni obtížnosti. Po splnění těch těžších získáte samozřejmě více Derby bodů.

• Pokud dojde k remíze v TOP TROJCE, Sousedství, které dosáhlo výherního skóre jako první, zůstane ve vedení.

• Abyste mohli dosáhnout na pódium, tedyumístění v TOP 3, musíte získat v průběhu alespoň jednu podkovu.

• Pokud odejdeš ze svého dosavadníhoSousedství v průběhu Derby, nebudeš mít nárok na zisk cen.

Úkoly

Jakmile Derby odstartuje, bude tiumožněno pomáhat Sousedství plněním úloh.

Úkoly jsou vytvořené na základěkaždodenních činností, které na farmě vykonáváš, jako například sklizeň, plněnílodí či náklaďáčků atd.
Příklad: Zadání jedné z úloh můžebýt třeba „Obsloužit tři návštěvníky ve Městě“ – Pokud si jej vybereš, musíšvšechny tři obsloužit v nimi zvolených budovách (tedy dokud od každého z nichnezískáš dárek) v zadané časové periodě.

Jakmile se rozhodneš a jeden z úkolů si vybereš, v pravo nahořese ti objeví počítadlo. Pokud ikonu přidržíš, objeví se ti podrobnějšíinformace a také čas, který ti zbývá do jeho vypršení. Po splnění úkolu, kliknina „Derby stand“ (vedle Domečku), abys viděla, jak se váš kůň posunuje kupředuna závodní dráze.

Pokud narazíte na úkol, který nikdo nechce splnit, vedení Sousedství – tedyLeader a co-leaders či elders mají možnost zahodit jej. Pokud tak učiní, Sousedstvíobdrží nový po krátkém časovém úseku.

Každý člen sousedství může splnit maximálně 5 úloh v rámci jednohoDerby. Pak můžeš pokračovat, avšak už jen za určitou porci diamantů.

Úkoly se liší v úrovních obtížnosti, z nichž každá slibuje jinýpočet Derby bodů. Takže je nejlepší se se sousedy domluvit a rozhodnout se, kdoa kdy který úkol splní.

Derby ceny (podkovy)

Každý účastník Derby vyhrává! Dosaženímcheckpointů na trati, umístěním v TOP 3 na konci každého z Derby tizaručuje, že neodejdeš s prázdnou.

Čím více podkov váš kůň získá, tím vícecen si odnesete. Výběr nabízených výher najdeš, když klikneš na záložku „spodkovou“. Za každou podkovu si po skončení závodu budeš moci vybrat jednu z nabídnutýchcen, přičemž maximálně můžeš nasbírat PĚT podkov během jednoho Derby. 5 podkov= pět různých odměn.

Pokud se ti nelíbí náhodně vybranéodměny, klikni na tlačítko „re-shuffle“ pro novou sadu potenciálních cen. Můžešsi změnit třeba jen jednu z výběru odměn a ostatní nechat nezměněné – to učiníštímto způsobem: odeber označení u objektů, které nechceš obměnit a klikni natlačítko „re-shuffle“ (zamíchat). Pak si vyber jednu cenu a klikni na tlačítko „Collect“(posbírat) – zvolené odměny pak najdeš ve stodole/silu. Cena každého zamíchání(re-shuffle) je několik diamantů.

Jestliže tvé Sousedství vystoupá napomyslné pódium – tedy skončí na prvním, druhém nebo třetím místě, získá ještědodatečnou odměnu. K tomu je však potřeba alespoň jedna získaná podkova.

Proč se nemůžu zapojitdo probíhajícího Derby?

• Pokud ses přidal do Sousedství po začátku Derby, budeš muset počkat nazačátek dalšího.
Proč tomu tak je?

Soupeři (tedy jednotlivá Sousedství) v Derby jsou do závodních skupinvybrány náhodně na základě jejich velikosti – počtu členů, takže když sepřipojíš, mohlo by tvé nové sousedství získat výhodu.

V každém případě vždy pracujeme na vylepšení každého z nových prvků. Pokud máš jakýkoliv nápad nebo zpětnou vazbu, které jsou svázané s Derby, neváhej a sděl ji Supportu (in game).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.3.15 09:42

@katiiik
Jee, moc diky! :kytka: Me zarazilo, ze jsem si vybrala ukol mit 30 feferonek a i kdyz je mam, tak se mi ukazuje porad nula. :roll: Tak jsem nevedela, co s tim delat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2844
15.3.15 09:45

@Sunnyess Za úkol určitě bylo „vypěstovat“ feferonky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
15.3.15 11:32

@katiiik
Jo jasne, vypestovat a ne koupit! :D :D :D Tak diky!! ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.15 09:08

Kde najdu to game center. A jestli nekdo chce klidne si me muze pridat do pratel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
22.3.15 10:10

@puli12 Už to tu bylo nesčetněkrát. Game Center funguje na iOS. Na Androidu jedině přes Facebook, popřípadě herní sousedství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
22.3.15 17:48

Kdyby nekdo chtel klidne si me muzete pridat. Taky bych chtela byt s cechama :-) muj nazev farmy je Puli farm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
23.3.15 11:45

@puli12 přes název farmy tě nikdo nenajde

sousedství je od levelu 29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
23.3.15 12:34

Aha a pres co jestli se mohu zeptat. Dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.3.15 20:15

Prosím, mám dotaz:pomůžete mi někdo s touto hrou? Něco jsem asi pokazila a nemůžu spolupracovat s nikým. Myslím, že chyba je ta, že jsem leader, to nevím proč a nikdo se mnou nespolupracuje a já nevím co s tím. Jsem zatím jenom ve 32 levelu a už jsem se pokoušela opustit několikrát sousedství a to byla asi chyba. Jednou jsem i našla mého manžela, dokázala jsem od něj získat nějaké věci a pak jsem něco přepla a zablokovala jsem to mě i jemu.Je na mě dost naštvaný a já nevím co s tím! :,( Hra je super, ale bez spolupráce sousedů to nemá cenu.Iva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1169
24.3.15 13:15

@Kletečnice Z toho nejsem chytrá. Jste v sousedství nebo jste ho zrušila? Nebo jste ho vyhodila ze sousedství? Vypnula si ho? Pošlete třeba screen obrazovky nebo to popište více.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí