Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Kafe v bílém hrnečku = espresso
I když já si k snídani dávám latte
A k tomu vánočku s meruňkovým džemem od toho mojeho ![]()
Jak se máme po ránu? Potřebujete někdo něco?
Mně tradičně chybí bolty
Jinak na lodi budu mít snad všechno, co mám, takže veget ![]()
@MichelCZ píše:
@Mysak5703 chceš ty hřebíky potřebuju vyklidit sklad
Já chci taky hřebíky ![]()
@mmorgana mám hřebíky, pásky, plank,…nechám ti 5 hřebíků pojd si pro ně ![]()
@MichelCZ píše:
@mmorgana mám hřebíky, pásky, plank,…nechám ti 5 hřebíků pojd si pro ně
Díky zlato ![]()
Už číhám! Pásek mám hodně a planky taky nepotřebuju.
@Kies píše:
@Antonie Bolavána to nemá čas, vymazluje si farmu
Nemá někdo kávu na prodej?! Nápoj?! Nemám ještě ani kiosek a už mi přijede loď s ní;( Zítra nějak?!
Když přijede loď s něčím co nemáte, nebo máte málo, nebo toho chce hodně, neni nic jednoduššího než ji poslat prázdnou pryč. A to bez jakýchkoliv sankcí. Stačí jen stisknout tlačítko pro odjezd a pak potvrdit levým tlačítkem YES, že to myslíte vážně. Loď odjede a za asi 2 hoďky přijede znovu s něčím jiným. Praktikuji to tak už dlouho a proto mě žádná dodávka nezruinuje. Beru jen to, na co mám a co jde dobře případně koupit když to nemám. Zásadně posílám lodě pryč s pro mě strategickýma surovinama, což je pro mě cukr (bílý i hnědý), sýry, krém, sirup a máslo. Tam to neřeším a okamžitě prázdné odesílám pryč. U jiných přemýšlím, zda je v mých silách to zvládnout.
Zjištění, že jde odeslat prázdná loď mi hodně pomohlo. Snad pomůže i vám ostatním. ![]()
Příspěvek upraven 12.07.13 v 10:46
Hřebíky a bolty beru v jakémkoliv množství!!!
Nechápu jak je možné, že pásek mám třeba 130 a hřebík 1???
Jinak káviček mám vždycky dost, když budete potřebovat do lodě stačí požádat o pomoc a když budu na příjmu rád pomůžu.
@Mysak5703 S boltama a hřebíkama Ti nepomůžu, ty sháním taky v jakémkoli množství ![]()
Ale jsou tu lidi, kterým naopak chybí pásky, takže si vzájemně pomůžeme ![]()
BTW Gratuluju k hodnosti „Povídálka“ ![]()
Ukecánek po 10 příspěvcích???
To není žádnej výkon… Ale já rád pokecám. Těším se na další povýšení. ![]()
Rád se zbavím cca 30 prken a 30 pásek, zbytečně mi zabírají místo ve stavu nad 100ks.
Kdyby někdo potřeboval jsou u mě k dispozici, domluvíme se pak na předání ![]()
@Michel62CZ píše:
2 jsem ti dala a mam jeste 4 chces je
Nikde jsem je nenasla a ano, chci furt
@Mysak5703 zadam o pomoc s 6 kafickama… A dik za zjisteni, ze lze odeslat prazdna lod, ale zatim jsem drtivou vetsinu zaplnila, jen ted to kafe proste dat nemuzu, kdyz nemam kiosek ![]()
@Kies píše:
@Mysak5703 zadam o pomoc s 6 kafickama… A dik za zjisteni, ze lze odeslat prazdna lod, ale zatim jsem drtivou vetsinu zaplnila, jen ted to kafe proste dat nemuzu, kdyz nemam kiosek
2 kávy jsem ti doplnila a 6 ti jich prodám si pojď ![]()
Už jsem tady kávy mám dej vědět do 30 minut, pak mám jiný program.
Nikde nevidím, že by někdo něco potřeboval.