Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kies píše:
@kkvetinka kde jsi? Papirky nikde
Nezlob se, ještě jednou
@kkvetinka píše:
@Mysak5703 Konečně jsem chytla Tvůj výprodej
Já vím. A jsem rád že to nevyžerou cizáci. Pořád jsem přihazoval ale už to brali cizí, tak si dám chvilku pohov a jdu se smočit do bazénu.
A já a lodě??? Když nemám tak co se nervovat, beru jen tu na co mám a co tuším že s pomocí zaplním. Naštěstí s pomocí nemám problém, visí na mě 200 lidí a jen se otočím je loď plná. Nicméně vím, že některé komodity vám někdo doplní jen velmi těžko a málokdy. Už to hraju nějaký měsíc a takto mi to vyhovuje, dřív jsem vyráběl jen do lodi a pak to chybělo jinde. Už mám svůj systém který mi jakž takž vyhovuje a pokud chci voucher musím loď naplnit. A černý kůň na mě pořád někde čeká!!! ![]()
Opět přijímám gratulace
Podařilo se mi rozšířit i stodolu pro mě na magických 1000,– míst ![]()
Nabízím kolíky, palice, papírky, hřebíky, vruty a panely má- li někdo zájem jinak to hodím do obchodu potřebuju vyprázdnit sklad ![]()
@MichelCZ píše:
Nabízím kolíky, palice, papírky, hřebíky, vruty a panely má- li někdo zájem jinak to hodím do obchodu potřebuju vyprázdnit sklad
Vruty prosííííím ![]()
@charlie-76 píše:
Vruty prosííííím
jj pojď si kolik jich chceš???
@MichelCZ píše:
Nabízím kolíky, palice, papírky, hřebíky, vruty a panely má- li někdo zájem jinak to hodím do obchodu potřebuju vyprázdnit sklad
je, já bych brala pár papírků, nějak mi teď nechodí. Ale jsem tu jen na skok…
@MichelCZ píše:
jj pojď si kolik jich chceš???
Jdu, co nejvíc dáš… ![]()
@Antonie Bolavá píše:
je, já bych brala pár papírků, nějak mi teď nechodí. Ale jsem tu jen na skok…
kolik jich potřebuješ??
@kkvetinka ok, tak psenici a pak se sejdem u me… Jdu k tobe