Hcg 20

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2214
22.8.12 23:30

@jessikka
Nechtěla jsdem býrt až tak tvrdá, ale v podstatě jsem měla stejné myšlenky jako ty, spíš si myslím že je to biochemické těhu
ale naděje umírá poslední

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.8.12 08:43

@bodlinka34 Jejda, já taky nechtěl být tvrdá, jestli jsme byla, omlouvám se.
Já jen že jsme si tím taky prošla (dva potraty, naštěstí teď prosperující těhotenství, ale po dost útrapách) a já prostě chtěla vždycky slyšet pravdu, co si lidi o tom myslí, ne nějaké plané naděje.
Ale opakuji, zakladatelce moc přeju, aby to vyšlo. Nicméně nic jiného, než opakovaný krevní test neřekne víc. Moc držím palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
23.8.12 08:44

Vynechala mi MS...........ale dnes ráno jsem to dostala..vsecko je v háji :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.8.12 08:45

@Iff Moc mě to mrzí! Přeju hodně sil!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
23.8.12 08:49

I já tobě přeju hodně sil a hlavně zdravíčko.. co je to vlastne to biochemicke tehotenstvi?..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
23.8.12 08:53

@Iff No v podstatě to znamená, že embryo to vzdá dřív, než se pořádně zavrtá. jen o sobě dá vědět duchem nebo slabší čárkou na těhutestu, ale MS přijde normálně nebo o něco později. Krvácení není obvykle o moc silnější než normálně a můžete se hned začít snažit o nové. Přesně jako u tebe.
Na netu je toho dost, určitě najdeš hodně informací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
23.8.12 08:57

Děkuji…jo tak to vypadá že to bude zřejmě opravdu ono… achjo :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3798
23.8.12 13:52

Moc mě to mrzí :( A testy už jsou bez čárky? Někdo má MS i při těhu, ale tím Ti nechci dávat zbytečně plané naděje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
23.8.12 20:45

Iff tak to se těhu jen neudrželo to mě moc mrzí. Nicméně alespoň je dobře že víte že otěhotnět jde někomu nejde ani to tak to nevzdávej a přeju moc štěstí na příště :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
23.8.12 20:52

Holky děkuju moc..testy uz jsem nezkousela nejak k tomu neni ani chut :(.. rano me z toho bolelo silene bricho ale ted uz nastesti ne.. tak doufam ze se priste uz konecne zadari a bude vse ok..uz me tohle vsecko ničí :(..hodně štěstí i vám všem holky :srdce: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí