Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jessikka
Nechtěla jsdem býrt až tak tvrdá, ale v podstatě jsem měla stejné myšlenky jako ty, spíš si myslím že je to biochemické těhu
ale naděje umírá poslední
@bodlinka34 Jejda, já taky nechtěl být tvrdá, jestli jsme byla, omlouvám se.
Já jen že jsme si tím taky prošla (dva potraty, naštěstí teď prosperující těhotenství, ale po dost útrapách) a já prostě chtěla vždycky slyšet pravdu, co si lidi o tom myslí, ne nějaké plané naděje.
Ale opakuji, zakladatelce moc přeju, aby to vyšlo. Nicméně nic jiného, než opakovaný krevní test neřekne víc. Moc držím palce!!!
Vynechala mi MS...........ale dnes ráno jsem to dostala..vsecko je v háji ![]()
I já tobě přeju hodně sil a hlavně zdravíčko.. co je to vlastne to biochemicke tehotenstvi?..
@Iff No v podstatě to znamená, že embryo to vzdá dřív, než se pořádně zavrtá. jen o sobě dá vědět duchem nebo slabší čárkou na těhutestu, ale MS přijde normálně nebo o něco později. Krvácení není obvykle o moc silnější než normálně a můžete se hned začít snažit o nové. Přesně jako u tebe.
Na netu je toho dost, určitě najdeš hodně informací.
Děkuji…jo tak to vypadá že to bude zřejmě opravdu ono… achjo ![]()
Moc mě to mrzí
A testy už jsou bez čárky? Někdo má MS i při těhu, ale tím Ti nechci dávat zbytečně plané naděje…
Iff tak to se těhu jen neudrželo to mě moc mrzí. Nicméně alespoň je dobře že víte že otěhotnět jde někomu nejde ani to tak to nevzdávej a přeju moc štěstí na příště
![]()
Holky děkuju moc..testy uz jsem nezkousela nejak k tomu neni ani chut
.. rano me z toho bolelo silene bricho ale ted uz nastesti ne.. tak doufam ze se priste uz konecne zadari a bude vse ok..uz me tohle vsecko ničí
..hodně štěstí i vám všem holky
![]()