Hcg 20

Iff
33
22.8.12 20:39

hcg 20

Ahoj holky mohlo by být hcg 20 tehotenstvi??..na ultrazvuku ještě není nic vidět.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12332
22.8.12 20:40
@Iff píše:
Ahoj holky mohlo by být hcg 20 tehotenstvi??..na ultrazvuku ještě není nic vidět.. :(

jo mohlo a dokonce i prosperující, ale to řekne čas, na UTZ je vidět něco až od cca hcg 1000 ;) držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
22.8.12 20:42

Ano, mohlo(respektive je (od hodnoty 5). Začátek. Bylo by dobré udělat další odběr dva dny po tomto :palec: HCG by mělo být cca dvojnásobné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
22.8.12 20:48

Určitě. Po IVF s dcerou jsem měla první hodnotu Hcg8 a den na to 24 a teď tady vedle mě sedí malá dvouletá cácorka :-)

• Citovat
  • Upravit
3798
22.8.12 20:52

Já měla první hodnotu 17,sice mi na krvi řekli do telefonu, že to asi těhu nebude(šla jsem si sama jako samoplátce),jen rozhozený hormony, ale pak u mojí dr.se potvrdilo ale já už předem věděla, že se to povedlo, pak Hcg krásně stoupalo a máme doma 15.měs. princeznu :palec: Takže krásnou hodnotu máte, ne vždy musí těhule zjistit těhu s hodnotami nad sto a víc ;) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
22.8.12 20:54

Holky děkuju tak to jste mi dali aspoň trošku naději..:) …dnes jsem byla u doktora v nemocnici protoze má doktorka má dovču měla jsem ráno na papíře malý světle hnědý hlen a světle růžový..a na ultrazvuku nic videt není..tehotenske testy vsechny se slabou druhou carkou dnes o malicko silnejsi nez minuly tyden a cler blue mi vyšel před týdnem taky pozitivní 1-2 týdny od oplodnění…a mrška má už taky chvíli spoždění…když jsem volala na výsledky sestřička mi řekla že to vypadá že nic podle hcg 20..ale že si mám ještě příští týden dojít ke svojí doktorce..tak doufam že to vyšlo..mám strach aby to nebylo treba nekde jinde nez ma byt..uz jsem zazila zamlkle tehotenstvi ve 13tt :( tak jsem ze vseho vyplasena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
22.8.12 21:18

Na UZ s touto hodnotou nic vidět nebude, pro svůj klid si nech za dva dny nabrat HCG znovu, má se co dva dny minimálně zdvojnásobit. Já měla první HCG 29 a v postýlce mi z něho spinká už osmi měsíční princezna :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
22.8.12 21:20

Iff dojdi si dva ndy po tomto odběru na krev znovu třeba jako samoplátce, stoupající krev je nejjistější a nejrychlejší zárukou těhu. Jinak mohlo k oplodnění dojít později, proto není HCG tak vysoké byť jsi třeba už delší den cyklu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
22.8.12 21:26

Určitě na krev půjdu v pondělí ..tak doufám že bude vše ok děkuju moc holky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2214
22.8.12 21:34

HCG 20 je pozitivní, ale pokud už ti MS mešká, tak by mělo být vyšší, ale přeji moc moc štěstí ať HCG dál krásně stoupá a // sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Iff
33
22.8.12 21:48

Když jsem byla těhotná minule tak mi doktorka nemohla spocitat v kolikatem tydnu jsem protoze podle MS to vůbec nesedělo tak to brala jen podle ultrazvuku..tak to bude mozna to same.. uff jen ať je to v pořádku…děkuji moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
22.8.12 21:50

Tak to klidně můžes ovulovat těsně před ms a proto je hcg tak nízké zatím, jestli jsi byla na tom odběru dneska, zašla bych si v pátek, ještě ten den by jsi měla vědět výsledky a budeš vědět na sto pro že je to ok a prožiješ víkend v klidu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
22.8.12 21:51

Spíš je ta hodnota nižší vůči tomu, že už minulý týden jsi měla pozitivní test, takže to už byla hodnota min. 10 :think: Na DC bych nehleděla.
Každopádně držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6177
22.8.12 22:07
@jessikka píše:
Spíš je ta hodnota nižší vůči tomu, že už minulý týden jsi měla pozitivní test, takže to už byla hodnota min. 10 :think: Na DC bych nehleděla.
Každopádně držím palce!

Taky bych souhlasila s tímhle názorem. Pokud byl pozitivní test už minulý týden, tak by jsi musela mít už dálnice a hcg velký. Ale možný je všechno. Hodně štěstí!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10978
22.8.12 22:40
@Iff píše:
Ahoj holky mohlo by být hcg 20 tehotenstvi??..na ultrazvuku ještě není nic vidět.. :(

vynechala ti MS alebo si po IVF? Ak ti vynechala MS je to dobré, norma je 5mIU/ml. Po IVF je to málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí