Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nemůže to být molární těhotenství? Budeš muset počkat na ultrazvuk.
A je to HCG tak hodně vysoké?
Dle GPT to zase není.
6. týden 1 080 – 56 500
7.–8. týden 7 650 – 229 000
@JancaS84
Taky mě to napadlo. A nevíte náhodou, jestli se při molarnim těhotenství zvětšuje HCG tak, jak má? Tzn, jestli bude za 2-3 dny dvojnásobné? Na ultrazvuk jsem objednaná na příští týden, takže pro mě dlouhá doba 😀 byla jsem právě v 5+5tt a přítomný byl jen prázdný gestacni váček.
@Snopy123
No vidíte a můj gemini mi hned napsal něco o vysoké pravděpodobnosti vícečetného těhotenství. ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak si dojdi za 48 hodin jako samoplátce na HCG.
To netuším, ale myslím že v tomto týdnu by se už zdvojnásobovat nemělo ať tak či tak. To je jen ze začátku. To by si měla za chvíli už hodnotu mimo tabulky úplně.
Mě se teď zdvojnásobovalo HCG každý den a čekám jednu holčičku takže klidně tam můžou být dvě a taky nemusí ![]()
@sobtik
A hodnotu HCG v tom 7tt nevíte, prosím? Vím, že je to u každého jiné, ale takové šílené číslo jsem u nikoho neviděla ![]()
A proc se bralo hcg? 6+3 uz by melo byt srdicko a dvojcata by sla videt na ultrazvuku
@Tarena
Jsem z oboru/z laboratoře, tak jsem čistě z nějaké mé nervozity a zvědavosti poprosila kolegyně o odběr. Na utz v 5+5 totiž nebylo nic vidět a další utz jdu až za týden. A vymizely mi těhotenské příznaky, tak jsem zkoumala, jestli se vše vyvíjí, jak má. Už mám za sebou 2 potraty.
A tech 5+5 je podle ovulace? Jako jistych? A odber jsi si delala jenom jeden? To ti neudelali odber v tech 5+5, kdyz nenasli tehotenstvi v deloze?
@Tarena
Pardon, blbě jsem se vyjádřila. V těch 5+5 byl vidět jen prázdný gestacni váček, ne „nic“ jako nic 😀 ale je mi taky divne, že 6+3 jsem měla 93000, tudíž v 5+5 ta hodnota musela být cca 20-30 tisíc a byl jen váček.
Jinak těch 5+5 je podle utz a odběr mám jen jeden, ze včera. Nakonec jdu už zítra na utz, přeobjednala jsem se, tak jsem zvědavá.
Tyjo, budu fakt ráda, když si na nás pak vzpomeneš a napíšeš, jak to dopadlo. ![]()
Ahoj všem,
Je tu, prosím, někdo, kdo měl v 7tt takto vysoké HCG? Jak to u vás dopadlo? Jedno dítě, dvě? Mám doma 14 měsíční dceru a docela se desim dvojčat na cestě 😀 ultrazvuk mě teprve čeká.
Děkuju za odpověď 😊