Hcg 93000 v 6+3tt

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
25.3.26 07:56

@TRG
Já strašně doufám, že to nebudou dvojčata, máme doma 14 měsíční holčičku a to by byl masakr :D navíc bydlíme v bytě, kde toho místa tolik není.
Na utz jdu odpoledne, pokusím se ozvat. 😊

• Citovat
  • Upravit
10869
25.3.26 08:08
@Anonymní píše: Více

Dvojcata si nemyslim. To hcg neni nijak vysoke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
25.3.26 08:17

Budeme držet palce, ať je všechno tak, jak má. :hug:
Mám pocit, že to molární těhotenství by snad už viděli předtím. Ale je asi i neobvyklé, že by při vysokých hodnotách při normálním těhotenství viděli jen gestační váček bez žloutkového, když by to bylo jedno miminko. A nepsala jsi, že bys měla nějaké silné příznaky, hlavně nevolnosti, což je prý při takových hodnotách taky spíš méně časté. :D

Každopádně se vsaď, že někdo bude rád, že tu podobné téma našel a našel i výsledek. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.26 08:48

@TRG
„Když by to bylo jen jedno miminko“? Takže, když byl prázdný gestacni váček při takové hodnotě, tak je to typičtější pro dvojčata? Uff uff :D nebo jak tomu mám rozumět? :)

Nevolnosti mi začaly dost silné cca 10 dní zpátky, ale pak se uklidnily a teď mi je jen jakoby těžko, občas se mi hybné žaludek, ale nic extra silného.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.26 08:49

@Tarena
No, na ten týden těhotenství se mi zdá obří, shodou okolností mám měřené HCG s dcerou taky přesně v 6+3 a bylo cca 21000. 🤔

• Citovat
  • Upravit
10869
25.3.26 08:56

Jenze tady to proste muze byt den dva tam, den dva sem. Zvlast, kdyz nebylo mozne ještě zmerit embryo a den ci dva muzou byt klidne desetitice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
25.3.26 08:58

Hele, já jsem naprostý amatér, jen mě to baví sledovat. Klidně můžeš mít vysoké hCG a mít jedno miminko a je pravděpodobnější, že to tak bude.

Spíš bych i v těch 5+5 čekala, že uvidí alespoň žloutkový váček a ty píšeš, že tam ještě nebylo vidět nic v tom gestačním. Tak jsem si říkala, jestli i to těhotenství nemůže být trošičku mladší…

Ale dneska určitě budeš moudřejší, teď už třeba uvidíš i srdíčko. Tak už jen vydržet pár hodin napětí a snad to bude tak, jak si přeješ. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5467
25.3.26 09:00
@Tarena píše: Více

To jo, to je pravda, ale když v 5+5 neviděli ani žloutkový váček, tak to těhotenství bude spíš mladší a pak by ta hodnota byla v poměru ke dni těhotenství ještě „víc vyšší“ (omluvte po ránu moji češtinu).

Stejně je pravděpodobnější, že je tam jedno miminko a prostě jen tělo tentokrát produkuje víc hCG.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10869
25.3.26 09:03
@TRG píše: Více

Jenze ja to chapu tak, ze 5+5 urcil podle velikosti gestacniho vajicku, ne podle MS.
No uvidi odpoledne.
A vse jde zvládnout. I dvojcata :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.3.26 09:06

@TRG
Upřímně já čekala, že těhotenství bude starší, protože takto vychází datum oplodnění asi 2 dny před očekávanou menstruaci, která samozřejmě nedorazila. Což je mi divný, většinou mám pravidelný cyklus. Jenže já předtím právě potratila, takže to mohlo být rozhozené. Tak jsem furt doufala, že to HCG je takto vysoké, protože je těhotenství ve skutečnosti starší. Když mi zmizely příznaky, tak jsem se bála, jestli se vůbec vyvíjí, proto ten odběr. A teď koukám, že s dcerou jsem byla na utz 5+3 a taky jen prázdný váček. No, uvidíme 🫣 jsem fakt nervózní.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.26 09:07

@Tarena
Ano, podle velikosti váčku, ne menstruace. Podle ms mi to určit nejde, protože jsem vlastně měsíc před tím potratila a hned, bez projití menstruace, zas otěhotněla.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
25.3.26 18:35

Tak hlásím, že na kontrole vše v pořádku, jedno miminko i se srdíčkem, odpovídá 7+1 nakonec ❤️ a nevím, jestli je to psychické, ale nevolnosti se vrátily v plné parádě 🤢

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky