Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den od 30.12. Se mi objevují a testu duchové cca 31.12. Jsem. zacala špinit to pokračovalo až do pondělí (4.1) kdy jsem šla s na gynekologii. Kde nic dr neviděl na ultrazvuku to je jasný.
Jak do mě sáhl tím vnitřním krvácením víc, spíše mi to přijde jak klasika MS.
Vcera mi brali krev na hcg a dnes a jsem volala a prý nízké.
Zítra jdu zas na odběr. Stále krvacim jak klasika MS, ale přikládám foto testu z dneska částka sílí.. Má někdo zkušenost?
Nebo vše dopadlo špatně?
Nezlob se, ale to budeš zakládat každý den novou diskuzi, nestačí to napsat k té první? Krev je v tuhle dobu nejpřesnější, pokud neroste jak má tak bohužel.
No, já na tvým místě bych spíš čekala v té situaci tu horší možnost když krvacis a pokud to bude prosperující těhotenství tak budeš mile překvapená. Je to jen takový můj postřeh ale právě si myslím že je to pořád lepší než se na tu myšlenku těhotenství upnout a být pak zklamaná. Každopádně držím palečky!
Může to být krvácení z hematom a těhotenstvi bude třeba v pořádku. Hlavní ukazatel je růst hcg. Co to je hcg nízké? Jaká hodnota?
Co chceš slyšet? Ano jsi těhotná! Test je pozitvní! i přesto, že krvácíš a v krvi je nízké stále a stále zakládáš nové didkuze s nadějí, že ti někdo potvrdí těhotenství? Těhotna si byla, bohužel to odchází. Kdyby se netestovalo tak brzy tak to ani nevíš a nejsi zklamaná. Neupínej se na to, šance je mizivá. Začneš po ms znovu. Určitě to vyjde!
@All18 kolik je hcg? krvácení ok není, hlavně když se krvácí delší dobu. Musíš počkat do dalšího odběru aby se porovnala hodnota hcg.
@nikive všechny diskuze co byli předtím jsem nechala, nějak se na to neupírá, jelikož jsem měla několika denní spoždění a vzhledem k mému cyklu spíš ani ne cyklu 😀 brzo jsem netestovala vzhledem k spoždění
![]()
@Markéta80 no sestra mi to neřekla, zítra jdu znovu, nějak se na to neupoutavam a spíš čekám horší možnost 🤗
@Lucí_123456 píše:
No, já na tvým místě bych spíš čekala v té situaci tu horší možnost když krvacis a pokud to bude prosperující těhotenství tak budeš mile překvapená. Je to jen takový můj postřeh ale právě si myslím že je to pořád lepší než se na tu myšlenku těhotenství upnout a být pak zklamaná. Každopádně držím palečky!
Cekam a moc děkuji!
@All18 já se vždy ptala na číslo
krvácení ok není. Zažila jsme i masivní krvácení, bylo to šílené
a ráno jsme šla k doktoru s tím že jsme potratila a on že ne ale vypadá to dost blbě
Sice jsme do 22tt musela jen ležet ale ok. Byl tam obří hematom a ještě na tak blbém místě. Bylo tam velké riziko že začne deformovat gestační váček. Ale když jsem krvácela málo a dlouho takto byl vždy konec. Uvidíš hcg, i ta první hodnota by ukázala jestli hodnota odpovídá tt nebo už to je spíš zbytková hodnota ![]()