Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Krásný den, zakládám zde už třetí diskuzi od 30.12. Foto testu. Špinila jsem 31 -3.1.
Poté jsem začala krvácet.
Dneska ráno nabrána krev na hcg. Už jsem tomu ale nedávala šanci jelikož včera vnitřní ultrazvuk a nic tam vidět nebylo jelikož je to prostě logicky brzo 🤓 ale vyděsilo mě to špinění. a od večera jsem krvácela a fakt silné jak klasická MS. Od toho vnitřního ultrazvuku.
Ráno dneska mi byla nabrána krev a měla jsem volat v 1 na výsledky ani jsem tam upřímně nechtěla jít. Protože jsem si řekla že to mám fakt hodně jako moji klasika MS opravdu silnou. A pro moje štěstí výsledky budou až ráno jelikož jim padl systém
tak jsem si udělala test teď v půl 5. (Ten poslední) a zda se mi že čárka sílí ale nevěřím tomu jelikož fakt nejdřív 5 dnů splnění a od včera toho ultrazvuku totální MS. Silná… Měl někdo okolo vás nebo vy silnou MS a setkal se třeba takto a testama? 😔 že se udrželo? Ja tomu nevěřím fakt hrozně krvacim.😡
Všechny testy byli dělaný z ranní moči a ten dnešní je v půl 5 večer. 😤
Myslela jsem si jak si vezmu něco na bolest protože moje MS je opravdu očista no ale budu čekat ráno zda je tam vyšší hcg v krvi jestli teda nakopnou už pc ![]()
Ahoj, u mě krvácení znamenalo konec. Hcg u mě rostlo i přesto. Než si tělo uvědomil, že je konec, tak mu to chvilku trvalo. Držím palce ať máš štěstí
@Ginuš píše:
Ahoj, u mě krvácení znamenalo konec. Hcg u mě rostlo i přesto. Než si tělo uvědomil, že je konec, tak mu to chvilku trvalo. Držím palce ať máš štěstí
Děkuju 😘
@All18 píše:
Krásný den, zakládám zde už třetí diskuzi od 30.12. Foto testu. Špinila jsem 31 -3.1.
Poté jsem začala krvácet.
Dneska ráno nabrána krev na hcg. Už jsem tomu ale nedávala šanci jelikož včera vnitřní ultrazvuk a nic tam vidět nebylo jelikož je to prostě logicky brzo 🤓 ale vyděsilo mě to špinění. a od večera jsem krvácela a fakt silné jak klasická MS. Od toho vnitřního ultrazvuku.
Ráno dneska mi byla nabrána krev a měla jsem volat v 1 na výsledky ani jsem tam upřímně nechtěla jít. Protože jsem si řekla že to mám fakt hodně jako moji klasika MS opravdu silnou. A pro moje štěstí výsledky budou až ráno jelikož jim padl systémtak jsem si udělala test teď v půl 5. (Ten poslední) a zda se mi že čárka sílí ale nevěřím tomu jelikož fakt nejdřív 5 dnů splnění a od včera toho ultrazvuku totální MS. Silná… Měl někdo okolo vás nebo vy silnou MS a setkal se třeba takto a testama? 😔 že se udrželo? Ja tomu nevěřím fakt hrozně krvacim.😡
Všechny testy byli dělaný z ranní moči a ten dnešní je v půl 5 večer. 😤
Myslela jsem si jak si vezmu něco na bolest protože moje MS je opravdu očista no ale budu čekat ráno zda je tam vyšší hcg v krvi jestli teda nakopnou už pc
Ahoj… zazivam neco podobneho. Musíš počkat, alespoň na dvě hodnoty HCG, aby byl videt vývoj. Zda stoupá či klesá. Ja taky krvacela a ted řeším, zda je to potrat či mimodelozni těhotenství… zitra jdu zase na krev a kontrolu. Me hladiny HCG byly 165, 162 a 150…
@All18 píše:
@hihi22 jak často berou krev?
Jak často na ni budeš jako samoplatce chodit.
Sestra to měla stejně, krvácení značilo potrat.
@nikive píše:
Jak často na ni budeš jako samoplatce chodit.
Sestra to měla stejně, krvácení značilo potrat.
Tak stačí mít schopnou doktorku, ktera by ji měla sledovat…
Podle mě biochemické těhotenství, v podstatě to ani neni potrat, dle sily čárky na testu bylo hcg v řádu desítek jednotek…to se prostě stává 😊máš pohnojino tak šup na to…držím pěsti
Měla jsem to stejně, slabě zbarvený test a poté o 8 dní zpožděna ms - biochemické těhotenství
ale držím palce aby to u tebe bylo jinak.
Ja opet sedim v nemocnici a cekam na kontrolu. Tentokrat jsem si vzara veci radsi sebou…
@All18 Jak už většina tady řekla vetšinou to znamená biochemické..Ale nemusí to být například moje maminka, když čekala mě měla 3měsíce ms i když už těhotná byla zjistila to pak až u dr. Takže uvidíš co ta krev a přeji ti at ti to dobře dopadne
![]()
S bolestivou MS mám taky zkušenosti. Každopádně držím palce 🙂
Tak holky včera HC 130 dneska jen 68. Zítra musím na kontrolu. K dr.
@All18 píše:
Tak holky včera HC 130 dneska jen 68. Zítra musím na kontrolu. K dr.
Takže ne mimodelozni jen biochemické. To je ta lepší varianta.