Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Test si můžeš udělat už teď
Já 2 dny po vynechání MS měla na testu u obou dětí už krásně viditelné // ![]()
Už můžeš hned dělat test. Já měla vynechané den a byli krásné čárky.
Ráno si ho klidně udělej. Já jsem měla pěknou čárku v den kdy jsem to měla dostat. 14 dní fakt čekat nemusíš.
Určitě si můžes test udelat už teď, citivost 10 by už určitě viditelnější čárku ukázat mněl… záleží jak rychle ti stoupne hodnota hcg pokud by jsi byla tehotná:)..Mně test ukazal druhou čárku až po týdnu vynechané ms.
Tak jsem testla hned jak jsem přijela domů 😇 😊 Nečekala jsem, že by se nám prcek podařil na první pokus 😇 teď už jen aby bylo zdravé ![]()
Gratuluji, já mám obě děti taky na první pokus. Objednej se tak za 3 týdny na kontrolu, to už půjde pěkně vidět.
Dneska jsem také zjistila že mám 2 dny spozdeni test negativní. Vysadila jsem prášky po 9 letech. Tak nevím jestli to nemůže být tím že je tělo zblble. (ma to být první ms bez prášku) ![]()
Dobrý den, 5.12. jsem měla poslední ms. Další jsem měla dostat teď 2.1. ale nedorazila. Známá mi tvrdila, že musím počkat ještě minimálně 2 týdny a až pak si udělat test, aby se objevila čárka. Podle mě čekat tak dlouho je blbost… Jsem v tomto úplně nová, takže nevím co a jak… Doufám, že mi poradíte, kdy bych měla testovat, děkuji (: