Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Jo, můžeš být těhotná, ono se tomu dokonce říká prstíčková metoda. Bože holka, to ses fakt nepoučila? Nejenže pícháte v šestinedělí, ty ještě krvácíš, ale opět bez antikoncepce? Neodsáli ti při té interupci i mozek?
Šestinedělí se má dodržet, že.. Co takhle antikoncepci? Otěhotnět se dá vždycky.. Naše babičky mivaly děti co 10 měsícu celkem pravidelně
Poslyš.. Chodila jsi ve škole na zdravovědu? Nebo jak se tomu říká? Tak proboha, byla jsi na interrupci a znovu se nechranis???
![]()
Jo, můžeš být těhotná. A protože souložíš v šestinedělí, můžeš taky chytnout parádní zánět se všemi nepříjemnými následky.
Zdravim holky, 4tydny zpět jsem prodělala miniinterupci.
Ale před týdnem jsme s přítelem spolu spali neudělal se do mě ale na mě nohy ale to sperma měl na rukách a potom mi je zavedl do vaginy vůbec jsme si oba neuvedomili ze mužů být znovu těhotná i přes prsty neudělal to schvalne ale měl sperma na prstech a pak mi chtěl udělat dobre a strčil mi je tam myslíte ze mužů být znovu těhotná nebo ne.
Od zákroku furt krvacim doktor říkal ze to muže trvat i 6 tydnu takže nevím zda bych měla mít vůbec v tu dobu ovuaci jakoze vím ze ji nemusím mít a mužů být těhotná ale je to nepravděpodobné podobně.