Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Testuji druhy měsíc tehotenskymi testy adiel see now, jelikož jsem jich koupila na netu hodně…a neustale mi vychází tt s duchem…nejsem těhotná vim to a ostatní spolehlive testy jsou jak jinak než negativni bez naznaku ducha…myslím, že uvítáte tuto moji zkusenost…je jedno jestli je dělám 10 dni v kuse, z ranní nebo večerní moči…výsledek je porad stejný…třeba ukáží doopravdicke těhotenství, ale i dávají falešné nadeje…přikládám foto
@Mimoňka 85 píše:
Testuji druhy měsíc tehotenskymi testy adiel see now, jelikož jsem jich koupila na netu hodně…a neustale mi vychází tt s duchem…nejsem těhotná vim to a ostatní spolehlive testy jsou jak jinak než negativni bez naznaku ducha…myslím, že uvítáte tuto moji zkusenost…je jedno jestli je dělám 10 dni v kuse, z ranní nebo večerní moči…výsledek je porad stejný…třeba ukáží doopravdicke těhotenství, ale i dávají falešné nadeje…přikládám foto
Ja tam tedy nic nevidim, mozna jen blba fotka.
Ja ho vyuzila jen jednou, pozitivni byl, tehotna jsem byla.
Pouzivala jsem od tehle znacky ovulacni testy a spokojenost 🙂
@janikema90 píše:
Ja tam tedy nic nevidim, mozna jen blba fotka.
Ja ho vyuzila jen jednou, pozitivni byl, tehotna jsem byla.
Pouzivala jsem od tehle znacky ovulacni testy a spokojenost 🙂
no ale tys těhotná byla, já nejsem a mám každý test růžového ducha…je opravdu matoucí ![]()
Já jsem to měla to samé nejdřív negativní pak plno duchu a pak zase negativní pak zase duch
jako u bláznů někdy se ta čárka už podobala i normální čarce a ráno třeba zase negativní… Raději si připlatim
@Adla608 píše:
Já jsem to měla to samé nejdřív negativní pak plno duchu a pak zase negativní pak zase duchjako u bláznů někdy se ta čárka už podobala i normální čarce a ráno třeba zase negativní… Raději si připlatim
přesně tak…člověk už se nermůže radovat ani z blbého ducha
![]()
Ahoj, díky za recenzi. Já na tyto testy spoléhala, jelikož mi nikdy neudělal ani rysku při podsvícení a tudíž jsem doufala, že v případě nutnosti ukáže pravdu. Včera jsem se pomalinku i radovala, že třeba za pár dní duch bude, jelikož po podsvícení byla na testu vidět čárka i s růžovým barvivem. A já si libovala, že když tohle mi test od Adiel nikdy neudělal, určitě to znamená HCG, jen zatím tak málo, že ducha neudělal. Šeredně jsem se ale spletla, ráno pochopitelně nikde nic a to jsem zkusila i Mamatest10 (tomu také nelze věřit na 100%, mnoha ženám dělá falešné duchy a linky).
Testům zdar
![]()