Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobry den,
byla jsem na odbere hcg, zasilam foto, resime to kvuli tomu, ze vidime zatim jen zltkovy vacek a podle MS by jsem mnela byt vic nez 8tt ale ultrazvuk ukazuje neco jine. Vysledek hcg mi vysel 26370 U/l. Vite mi rict zda je to ok? Kdyz zatim dite nikde? Dekuji za odpoved ![]()
Ten výsledek ti nic neřekne. Důležité je, co je na uzv. Nerozumím tomu, ze zatím dítě nikde?? Jako ze na uzv nic není?
@karkarka je tam gestacni vacek a zloutkovy a zatim nic jine…
@Barla777 píše:
@karkarka je tam gestacni vacek a zloutkovy a zatim nic jine…
Záleží kdy byla ovulace. Kolikateho si měla poprvé pozitivní test?
@karkarka hned na poprve kdyz mi tyden meskal menzes, 23.11.2021
@Barla777 ovulace mohla být později. Podle jednoho údaje se nedá soudit, za 2 dny další odběr a dle toho, jak HCG roste, se dá něco usuzovat ![]()
Ahojky, řeším to samé…Akorát já jsem měla IVF…Ket proběhl 25.11.,poslední menstruace byla 2.11.Takže podle menstruace jsem dneska 6+1,HCG bylo minulé úterý 1525,v pátek 5100 a v sobotu jsem krvácela…Na ultrazvuku pouze gestační váček a žloutkový váček…Včera jsem krvácela znova a zase jen gest. a žloutk. váček. Dnes jsem byla znova na odběru krve, podle dr.bych měla už vidět pomalu i srdíčko a taky nic…Tak nevím…:-(
@Titanie jde to na nervy, hlavne hladinu mam vysokou ale proste na UZ nic, podle HCG by uz mnelo byt neco videt :/ Ja nekrvacim, prsa mne boli porad, a v podbrusku taky …omoouvam se za posledni foto, tam nemnela byt 🙏 😀
@Barla777 Je to na hlavu, no…Já jedu na gyndu jetě teď na jedenáct, tím, že jsem z IVF se to více kontroluje asi…ale vydrž ještě…srdíčko podle mě od 6tt do toho 9 týdne se klidně může ukázat…Nevím…Je to hrozné…
@Barla777 Blbé je, že nemáš porovnání, jak roste HCG…Já tím, že jsem byla v pátek, aspoň trošku srovnání mít budu, no…
@Barla777 Ahojky,tak já na krvi hodnota 21000,což je z pátečních 5000 super nárust…Na ultrazvuku byl vidět gestační váček, žloutkový váček a zárodek plodu, ale ještě bez srdeční akce, nicméně tohle tam ještě včera nebylo…Tak snad to dopadne dobře..Tobě budu držet v pátek pěsti… ![]()
@Titanie Ahoj, este nemam vysledky, doktor mi rekl, ze vysledek z utery je hezkej, jen musi to vstupat, tak uvidim co vysledek, delal mi aj ultrazvuk a byla videt mala fazulka, ale ze zatim mi nic nepotvrdi… aby jsem pak nebyla zklamana:/ Proste mnela jsem jit k doktorovi jako kamaradka az v 8tt a mnela by jsem klid🙏
@Titanie Tak uz mam vysledky s bohuzel mi hcg kleslo na 20 000 z 26000 takze asi nic moc dobre… :/