Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím, dneska je druhý den, co jsem měla dostat menstruaci a stále nedorazila, 16.11 jsem měla menstruaci po vysazení antikoncepce, momentálně teď mám bolesti v podbřišku chvilkama, myslíte že to můžou být těhotenské bolesti v době kdy mám mít menstruaci? O miminko se snažíme a sex byl v době kdy ovulace být mohla, Děkuji za rady ![]()
@Fiducia no právě jsem ho nezkoušela ještě, zkusila bych teď, ale má být z ranní moči 😏
@Aňula.-A
Pokud ti mešká dva dny MS, tak i přes den by byl pozitivní v případě těhotenství.
@Aňula.-A píše:
Zdravím, dneska je druhý den, co jsem měla dostat menstruaci a stále nedorazila, 16.11 jsem měla menstruaci po vysazení antikoncepce, momentálně teď mám bolesti v podbřišku chvilkama, myslíte že to můžou být těhotenské bolesti v době kdy mám mít menstruaci? O miminko se snažíme a sex byl v době kdy ovulace být mohla, Děkuji za rady
Udělej si test, vše je možné. Ale spíš bych to viděla, že se teprve tělo po HA srovnává a to může trvat i X měsíců.
Prvni cyklus po vysazeni ha byva o tyden delsi. O ten tyden co se dela pri brani ha pauza, protoze telo jaksi az potom najizdi na faktickej cyklus.
@Aňula.-A píše:
@Fiducia no právě jsem ho nezkoušela ještě, zkusila bych teď, ale má být z ranní moči 😏
Tak nejdříve ten test. Dneska, stačí tři hodiny nepít, nebo ráno. Nechápu, co čekáš za odpovědi ![]()
@Aňula.-A Je to 50:50, nikdo ti tvoji otázku lépe nezodpoví než test.
Je to teprve druhý den. Není důvod se vzrušovat. Sázela bych spíš na to, že se tělo srovnává s vysazenou antikoncepcí a příštích pár cyklů bych pár dní sem, pár dní tam neřešila.
Test si udělat můžete, ale asi bych to zatím nijak neprožívala. Pokud těhotná jste, tak se to ukáže. Jestli to zjistíte o týden dřív nebo později, to přece nehraje roli…