Snažilky 2022

15370
13.12.21 18:01

Snažilky 2022

Ahoj :mavam: zvu všechny staré i nové snazilky do této skupinky :srdce: Ve snažení nejsem nováček, celý rok jsem byla ve skupince Snazilek 2021, bohužel zatím bez úspěchu. Číslo 2 je mé šťastné číslo, tak doufám, že nový rok 2022 nám všem přinese vytoužené štěstí :srdce: Můžeme si zde zkrátit čas klábosením, testováním a vzájemným porozuměním :hug: Prosím, buďme k sobě zde slušné :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
230
13.12.21 18:33

Ahoj, také jsem ve snažení už celkem dlouho - od listopadu 2020 🙂 s partnerem dochazíme do CARu a v lednu nás čeká první IVF 🙂
Přeji hodně štěstí a úspěchu ve snažení, ať už se povede 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
13.12.21 18:41

Ahoj, také se k vám přidám.
Naše snažení trvá cca 3 roky.
V červnu jsem otěhotněla po prvním IVF, ale bohužel náš v 15 tt holčička opustila…
Od nového roku jedem na novo :srdce: :srdce:
Snad rok 2022 bude plný štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
13.12.21 18:49

@Merillyn To je mi moc lito, přeji ať se brzy zadaří a miminko si k vám najde cestu ❤️️
Nás první IVF teprve čeká po Novém roce. Ja už syna mám (8let) bohužel druhé se nám nedaří už přes rok, ale neztracim naději 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
13.12.21 18:54

@Hvězda13 nejhorší na to všem je že se neví důvod. Vše v pořádku… Prý se to někdy prostě stane. :roll:
Naději určitě neztrácej, uvidíš že rok 2022 bude úspěšný :hug: být pozitivní je hodně důležité :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
13.12.21 19:02

@Merillyn Bohužel se občas takové věci stávají, ale já věřím, že vše má svůj důvod i když ho my zrovna nevíme nebo nechápeme 🤷‍♀️
Vy už nějaké ditko mate? Nebo se snažíte o první? A vše tedy v pořádku? Nenašli u vás žádný problém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15370
13.12.21 19:09

@Hvězda13 @Merillyn vítám vás holky :mavam: Hvězdičku si pamatuji z jiné skupinky, také postupně preplouvam z jedné do další. Také se snažíme aktivně dva a půl roku a pokud se nezadari, tak po novém roce zkusíme CAR. Dobré je, že se u mě našla skoro před rokem příčina (PCOS) a díky doplňkům stravy mám poslední půl rok poměrně pravidelnou ovulaci :dance: myslím, že je to jen otázka času a všechny se dočkáme :hug: :srdce: v rok 2022 věřím :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
13.12.21 19:22

@Hvězda13 dítě žádné nemáme, jinak problém převážně u mě, bylo mi zjištěno PCOS, pak jsem měla vysoké hodnoty na štítnou žlázu, ale ta by měla být už ok, vyšší AMH a vlastně mi bylo zjištěno že nemám ovulaci, ovšem na to mi přišli až po roce…
@bacova.mi
To máme stejné, můžu se tě zeptat jaké doplňky užíváš já od potratu užíván nosifol forte, tak doufám že to k něčemu bude :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
13.12.21 19:35

@Merillyn To toho nemáš málo, každopádně je dobře, že víš jaký je problém. Mě bylo z hormonalniho profilu zjištěna štítná žláza, od srpna jsem na lékách, klesá to, ale stejně ještě nejsem na hodnotě která by byla pro otěhotnění přijatelná, prý je i to důvod proč se nedaří otěhotnět + chlapův špatný spermiogram a je problém na světě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
13.12.21 19:40

@Hvězda13 tak to chlap má spermio super. Jde akorát o mě a ovulaci… Bez léků jsem bez ní…
Ale i ta štítná žláza dokáže nadělat neplechu.
Pevně věřím že vaše první IVF bude úspěšně :hug: Pokud tedy ten spermiogram není nějak katastrofální…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
230
13.12.21 20:00

@Merillyn Já tedy ovulaci mám, ale každý cyklus jindy 😁 merim teplotu a ovulacni testy a někdy 22 DC jindy 35 DC 🤷‍♀️ Ale probíhá. Poslední 2 měsíce tedy den až 2 spoždění MS. Zrovna dnes má přijít MS ale zatím nic, počítám znovu den až dva spozdeni, tt jsem dělala před 3 dny a nic, tak jsem se na to už vyprdla😁 každopádně asi první měsíc kdy doufam, že přijde, protože syn přitáhl ze školy Covid takže zrovna hned po ovulaci jsem se nakazila a celkem trpěla + léky, takze bych se asi bála kdyby to klaplo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15370
13.12.21 20:09

@Merillyn určitě ;) já mám hlavně vysoký testosteron. Dr mi dala ještě Metformin, i když mám cukr v pořádku. Ale prý jsou díky němu vaječníky citlivější. Omezila jsem ve velkém cukry. Na vysoký testosteron užívám Saw Palmetto a dvakrát denně mátový čaj. Do ovulace ještě maliník, kontryhel a každý den šťávu z čerstvého grepfruitu. A z doplňků Inofolic prémium + čistý inositol (lžičku denně), q 10, pupalku, Magne B6, zinek, mateří kašičku, vitamin D. Piju ještě sem tam čaj G a od má do ovulace si dělám bylinné napářky (vaginální). A zdá se, že tahle. kombinace funguje :lol: snad se na nic nezapomněla :mrgreen: každopádně tento cyklus jsem byla 14 DC na folikulometrii a folik měl jen 8 a 9 mm, a Dr. řekla, že to na ovulaci nevypadá, i když jsem jí řekla, že ji mívám déle. No a 22 DC konečně pozitivní OT :dance: jen mě překvapilo, že byli pozitivní 3 dny 8o to se mi ještě nestalo. Tak teď jsem 3 DPO, ale nevěřím, že by to vyšlo. Jsem smířená, že budeme pokračovat právě v novém roce a objednáme se do CAR :)

Přeci jsem zapomněla, ještě na doporučení z fb skupinky užívám Maitake ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
13.12.21 20:27

Ahojky, přeji vám všem hodně štěstí při snažení v příštím roce. :kytka: My se možná budeme pokoušet o druhé, pokud mi to dr dovolí. Uvidíme. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
13.12.21 20:27

@Hvězda13 já si říkám už jakou dobu že zkusím si měřit bazální teplotu abych věděla zda náhodou neproběhla ovulace :mrgreen: Ale vždy na to ráno zapomenu :)
Tak unme je nepravidelný cyklus klasika, občas se stane že přijde tak jak má, ale to je málo kdy… :mrgreen:
Jo covid, ten je teďka všude :roll:
@bacova.mi
Páni, teda to je nálož :potlesk:
Já pila kotryhel :) A jakou dobu se snažím dokopat k tomu abych se objednala na fyzioterapii n Mojžíšovu metodu podle Mojžíšové :) :roll:
Prý to hodně holkám pomohlo :) :)
No, ale třeba to zrovna vyjde :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5616
13.12.21 21:04

Ahoj,
My se zatím nesnažíme, ale doufám že v průběhu roku začneme (čekáme na termín stěhování do nového domečku). Dítě ještě nemáme, bude to naše první, tak jsem na to zvědavá.
Z toho důvodu budu zatím sledovat a přát vám všem dvě čárky na testu a zdravá miminka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí