Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Deb0rah Myslela jsem, zda čekáš na ovulaci, nebo jsi po ní a čekáš, nebo spíš nečekas ms ![]()
Jinak já jsem 9 DPO a Temelín ms mám na Štědrý den, tak by bylo super, kdyby nepřišla. Nicméně po letech snažení by to byl vážně vánoční zázrak ![]()
@bacova.mi Jo takhle promiň 😅
Jsem 6 DPO a měsíčky by mi měly přijít za 9 dní cca😁 jsem úplný začátečník 😅 😅
Tak moc moc přeju ať se zadaří 🤗 Dej potom vědět 😊
Ahoj, nějak ani nedoufám, že prosinec vyjde, tak se přidám k vám.
MS mám dostat 1.1., takže snad to nebude,,jak na Nový rok, tak po celý rok"! ![]()
@Anonym_prihlaseni píše:
Všem snažilkám doporučuji popíjet MACU, na internetu velmi dobré hodnocení a kamarádka po 7 měsících snažení vyzkoušela MACU a po prvním měsíce pravidelného užívání otěhotněla (samozřejmě nikde není psáno ani dáno, že je to kvůli Mace) takže jen takový tip
To je super tip, díky za to! ![]()
@bjetuschka jeee, takhle.me.to vycházelo před rokem. 1.1. Ms, ale u mě dorazila
tobě přeji, ať nedojde a na hooodne dlouhou dobu ![]()
@Deb0rah určitě dám vědět, ale moc tomu nevěřím. Tobě také přeji, ať najdeš na TT // ![]()
@bacova.mi píše:
@bjetuschka jeee, takhle.me.to vycházelo před rokem. 1.1. Ms, ale u mě dorazilatobě přeji, ať nedojde a na hooodne dlouhou dobu
Děkuji moc
a ty jsi na tom jak?
@bacova.mi @Merillyn holky a myslíte, ze ty kapsle k něčemu jsou? Já myslím, ze když má člověk fakt nějaký problém s reprodukcí, tak tohle to asi nevyřeší, ne? Možná to brát jen pro pocit..ze něco pro to děláme extra ![]()
@kamaradka32 no tak u mě třeba bylo zjištěno Pcos na jaře, omezila jsem cukry, začala jsem studovat vše o pcos, hlavně na zahraničních serverech a podle toho nakombinovala doplňky (právě nejrůznější kapsle). Předtím jsem byla tři roky téměř bez ms a na 100 pro bez ovulace. 4 měsíce s hormonální stimulaci a nic. A díky těmto kapslim, čajům, vitamínům, bylinné naparce a stravě, už půl roku má poměrně pravidelně ovulaci. Není každý cyklus ve stejný den, ale JE! Takže za mě pomáhají
jen to chce čas, najít si to své, co pomáhá ![]()
@bjetuschka já nyní čekám, zda má ve čtvrtek dorazí nebo ne ![]()
@bacova.mi ahoj, prosím tě mohla by ses podělit o to co bereš a o zdroje? PCOS mám taky, i když já mám cyklus relativně pravidelný ale cykly dlouhé a jestli probíhá ovulace zatím nevím.
Ahojky holky tak já se do snažilek také přidám. Anonymně musím protože tu mám známé a nechceme aby to věděli. Mám 2 děti. Září 2019 a leden 2021. To druhé bylo i přes nitroděložní tělísko
tak doufáme, že teď to bez jakékoliv ochrany vyjde stejně dobře. A všem tady přeji spoustu štěstí a // na tt
![]()
@Gracetheworld ahoj, určitě ano
ale je to na delší psaní a chystám se už do hajan
zítra ti pošlu zprávu a předám ti vše, co vím ![]()
@bacova.mi ty brdo tak to je věda..
klobouk dolu..co všechno děláš ![]()