Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@acire Děkuji.
To tvoje je ovulační test?
Já jsem minulý měsíc měla intuici dobrou, zrovna jsem chtěla sex a den potom jsem měla podle vzestupu teploty ovulaci… jenže chlap byl zrovna unavený a zařekl se, že prostě ne a sex nebude.
![]()
@whitemirror to muselo být nepředstavitelné,.čím sis prošla
držím palce, aby se brzy zadařilo a vše bylo tak, jak má
![]()
@Anonymní píše:
Jee, ja nemyslela pomahat jako pomahat, ze bys ho ukolovalaAle ze aby i pro nej byl prichod sourozence jednodussi a hezci, tak sam treba bude chtit pomahat a uz muze pomahat doopravdy. Bude se citit velkej napomocnej
Nase starsi je taky dost mamanekAle sourozence by chtela
Chápu, jak si to myslela
Já jen proste, čím dříve tím lépe teď už..a jiné varianty si nepriznavam ![]()
Ahoj holky
. Ráda bych se přidala k vaší skupince.
také přecházím ze snažilek 2021, díky @bacova.mi za založení nové skupiny, letos už nám to určitě vyjde ![]()
@Lucius7 ahoj
verim, že vsem, co přecházíme z roku 2021 i novým snazilkam, se letos zadaři
roku 2022 prostě věřím ![]()
Ahojte snazilky, taky se k Vám přidám 😊 já se snažím již 14let.. Teď s přítelem 4 roky, chodíme do IVF centra. Už mám za sebou první ivf-ET. Bez úspěšné… V březnu jsem byla mimoděložne přírodní cestou. A teď mě čekají lázně ♨️
@BessinkaŤapinka ty lázně mě zajímají, můžu se zeptat jak to chodí? Zda to doporučí a napíše lékař? Jaký je postup?
![]()
Ahoj Holky,
všem nám moc přeji aby rok 2022 byl pro všechny úspěšný a hodně plodný
.
Já bych si ještě jedno dítko moc přála i když mě mamka straší 4čaty ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám. ![]()
Začali jsme se snažit na začátku tohoto roku.. je mi teprve 23 a jelikož jsem nikdy nebrala HA, mám pravidelnou MS a žadné zjištěné zdrav. problémy, tak jsem téměř počítala s tim, že tyhle vánoce už oslavíme s miminkem. No, nemáme ani miminko a ani nejsem těhotná. Zatím s přítelem žádné děti nemáme, a tak ty neúspěchy dost špatně nesu. Známí se začali snažit tak nějak ve stejnou dobu a povedlo se jim to hned.. navíc mám pocit, že snad všude jsou těhotný, miminka, kočárky…
a ještě ke všemu s dětma pracuju. Tak mě občas přepadne myšlenka, jestli vůbec někdy vlastní dítě mít budu.
Přítel byl na spermiogramu, který vyšel perfektně, tak teď je asi řada na mně.. v lednu se chci objednat do CARu a podstoupit všechny vyšetření co jsou. ![]()
Mám z těch vyšetření teda trochu strach. Navíc mi nedávno doktorka našla myom na děloze, ale že prej je malej a „na dobrym místě“ takže by plodnost/těhotenství ohrožovat neměl.. máte někdo zkušenost?
@michellees
Ahoj, zrovna včera jsem ho řešila na kontrole. Mám taky myom, vím o něm od 23 let, chodím co půl rok na kontrolu a pozorujeme jak roste, momentálně má cca2-2,5 Cm, kolik má ten tvůj? gynekolog mi řekl, že je na místě kde by neměl vadit při otěhotnění, že spíš směřuje do dutiny břišní, jinak myom se dá odebrat operaci, ale mě řekla, že v mem případě, je operace zbytečná, ze by se tím mohla udělat spis neplecha a narušení dělohy. Že se to řeší při velikosti nad 4 Cm a jen pokud by byl na špatném místě. Jinak je normální, ze myom při těhotenství roste s plodem, někomu se ale myom po porodu dokonce zmenšil
pokud ti rekla, ze je na dobre místě, tak si s tím nedělej hlavu ![]()
Ahoj holky, tak se k vám plně přidávám. Dnes na Mamatestu mám i po týdnu slabého ducha jen tak jsem volala na gyndu a v pondělí mám přijít na vyvolávacku. I v případě, že jsem prodělala biochemické, tak bude lepší když se píchne Agolutin. Když to bude neprosperující tak se to odloučí a kdyby byl zázrak a mělo by to dopadnout což nepředpokládam tak Agolutin by mimcu prospěl ale to se nestane…
tak držím nám palce ať se příští rok zadaři nám všem ![]()
Ahoj holky taky se k vám přidám
my se snažíme od léta 2021 a zatím se nám podařilo akorát jedno mimoděložní takze super zážitek při snažení o prvního prcka… Ale to už jsem hodila za hlavu a těším se na tenhle měsíc konečně se můžeme snažit… Všem držím palce a doufám že rok 2022 bude pro nás všechny radostnejsi a najdeme si každá ty svoje //
a všem přeji krásné Vánoce ![]()
@BessinkaŤapinka super děkuji
Četla jsem že hodně holek si ty lázně chválili ![]()