Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2185
27.12.21 15:34

@bacova.mi Jooo, v tomhle je dobrý. On celkově je přes svou zdravotní stránku pečlivý a důsledný. Sama jsem se divila, že s tím sám přišel a začal, já bych na něj netlačila. Sama moje doktorka říkala, že jestli se do roka nepovede, tak až pak se začne něco dít, takže jsem ráda, že sám takhle je ochotný řešit nějaký problém a pochybnosti. Sám už cítí, že ty děti chce už delší dobu, ale pořád neměl tu správnou partnerku a jak má on sám starší rodiče, kteří už mu pak nestačili, tak nechce, aby tak skončily i naše děti, aby jsme na ně měly ještě sílu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.12.21 15:55

Ahojky sem tu budu náhradní maminka po prodělané revizi kdy se emryo nevyvijelo jedeme 7 ledna opět do prahy do genetu tak snad se to konečně povede

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
27.12.21 15:57

@bacova.mi Ovulaci podle měření teploty mám. Po ovulaci přijde menstruaci za 13 nebo 14 dní. Léky se tedy nasazují až po hormonálním profilu? A který den se dělá hormonální profil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
27.12.21 16:41

@whitemirror tak jestli máš ovulaci, tak je to paráda :palec: hormonální profil se dělá 3-5 DC. Logicky by se měli dávat léky až po prodělaném vyšetření, v praxi to ale chodí jinak. Přijde mi, že lékaři léčí metodou pokus omyl :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
27.12.21 17:11

@acire @bacova.mi můžu se zeptat proč vaši partneři nechtějí do caru? zajímal by mě „pohled muže“ :)
já totiž poslední dva měsíce váhala jestli už, nebo ještě čekat.. nějak jsem si nechtěla přispustit, že nejspíš budu jedna z těch, co nebude mít dítě počatý přirozenou cestou a nikam jsem jít nechtěla :oops: přítel byl na spermiogramu a výsledky jsou velmi nadprůměrné, takže problém buď není anebo je u mě.. pak jsem si ale řekla, že počít přirozeně a chodit do caru se nijak nevylučuje - člověk alespoň podstoupí různý vyšetření a zjistí jak je na tom :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
27.12.21 17:20

@michellees tak můj muž má všeobecně strach z doktorů 🙈 na krvi na preventivní prohlídce nebyl už snad 10 let :D takže tam ho dostanu, až mu dám asi nůž na krk :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
27.12.21 17:32

@acire tak já musím říct že já mám v tomhle zlatého muže :srdce: kdykoliv bylo třeba tak neměl a nemá problém jet k lékaři :srdce:
Ale uvidíš že se to srovná a třeba brzo muž přistoupí na vyšetření v caru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
27.12.21 17:33

@michellees můj pořád věří že to půjde přirozeně a hlavně asi ho ovlivňují dva případy v blízkém okolí kdy dva páry naskočili do vlaku umělého oplodnění a povedlo se to po dlouhé době asi až 5 pokus ivf a druzí třetí pokus a když se to konečně povedlo tak se vztah rozpadl protože je ten proces rozdělil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
27.12.21 19:34

@acire holky čtu si tady Vaše příběhy a podělím se o ten svůj. Po půl roce neúspěchu jsem cítila, že je něco špatně. Já (23) jsem měla cyklus vždy pravidelný, HA už jsem nebrala přes rok a ovu testy také vždy ukázkové, cítila jsem, že bude chyba na straně manžela, tak jsme si o tom promluvili a on sám navrhl že podstoupí spermiogram. Bohužel vyšel katastrofalne, takže jsme na 3 měsíce zlepšili životosprávu a užíval vitamíny, zlepšení sice bylo, ale minimální. Následně se zjistilo, že jako dítě prodělal zánět varlete. Společně jsme tedy postoupili základní vyšetření a zkusili 1. IUI, to bylo přesně po roce snažení. Bohužel, opět neúspěch. Pan doktor na nás s IVF vůbec netlacil, skrze náš nízký věk, ale už jsme oba cítili, že nás to nemine. Tak jsme se strachem čekali co za hrůzy nás bude čekat. Přišla MS, já šla na kontrolu, 1× injekce, od 9. DC 2× injekce, 13 DC proběhl odběr vajíček, ze 17 se podařilo oplodnit 12, ovšem do 5. dne vydržely pouze dvě, embryolozka říkala, že zbytek to vzdal 3. den, což značí, že ty spermie jsou opravdu špatné. No 5. den proběhl ET, druhé jsme nechali zmrazit a já mám nyní pozitivní test 🙏 ❤️️ samozřejmě to ještě neznamená že budu mít miminko, ale po roce a dvou měsících ho vidím poprvé. Hrozně jsem se IVF bála, ale nakonec pro mne bylo mnohem horší neustále chodit na vyšetření, čekání na ovu, MS atd.. Samozřejmě má každý jinou zkušenost, plně to respektuji, ovšem kdybychom například my s manželem otaleli, bůh ví, jak dlouho bysme ještě čekali.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
27.12.21 20:18

@bacova.mi Moc děkuji.. Stále věříme, že to pro nás bude krásný začátek roku :srdce: Už aby byl leden abych měla sněhuláčka u sebe :andel:

@Verča22938 Držím moc palečky, ať to vyjde  :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15381
27.12.21 20:56

Inositol akce

Pro informaci, kdo. pouziva čistý inositol, na Myprotein mají teď akci za 260,– (z 690,–) + 10% sleva na kód EXTRACZ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3872
27.12.21 20:59

@Verča22938 děkuji za přidání zkušenosti dala mi naději, že když to nepůjde přirozeně půjde to uměle :hug: já se ivf taky bojím ale šla bych do toho. Minimálně do iui bych šla…ikdyz já nevím no, ono když je ovulace tak právě otěhotnět otěhotnim ale skončí to dřív než začne biochemii :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
27.12.21 21:23

@acire já si pořád říkala, že miminko mít budeme. Nevím sice jakým způsobem a kdy, ale že se to povede ❤️️ a zatím jsme na dobré cestě 🙏 já jsem třeba typ člověka, co rád řeší věci zavčasu, proto jsme to s manželem začali řešit takhle brzy. Takže pokud nemáš problém otehotnet, může být třeba problém s výškou sliznice, že se embryo neuhnizdi, nebo může být chyba na straně genetiky. Obojí se dá zjistit a řešit, takže bych určitě nezoufala 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
27.12.21 21:50

@bacova.mi Já právě mívám ovulaci pozdě, někdy kolem 30. dne, v minulém cyklu asi 55. den a celý cyklus měl 68 dní. :zed: S tím inositolem díky za info, ten si koupím - zkoušela jsem jiný slevový kód, ale ten už byl neplatný. :palec: My se snažíme od listopadu, předtím jsme používali kondomy, protože po potratu nám nebylo doporučeno 3 měsíce otěhotnět. Tak pokud to nepůjde, prosadím si hormonální profil. Ohledně manžela, můj manžel je super, jen tentokrát to chce spíš bez hormonální stimulace Clostilbegytem, natož IVF, je prostě proti těmto nepřirozeným zásahům do oplodnění, moc na to nevěří. Jinak se snaží, šel na spermiogram a i když mu vyšel docela dobře, bere na to nějaké superdrahé vitamíny. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terrrka12345
27.12.21 22:05

Ahoj, taky bych se k této skupince ráda přihlásila :oops: můj příběh je celkem krátký :D celý minulý rok jsem sledovala předchozí Snažilky a po téměř 8 měsících nadějí jsme se s manželem radovali :srdce: bohužel ve třetím měsíci bylo potvrzené zamlklé těhotenství, revize a od té doby se neustále peru se záněty a zdlouhavou a obtěžující léčbou… snažím se být optimista, ale někdy je toho už moc… :? Takže stejně jako vy věřím, že rok 2022 bude rokem splněných přání :srdce: a děkuji za přijetí :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex