Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
600
30.12.21 13:48

Ty oznamování těhotenství… úplně s váma soucítim holky. Už jsem to tady psala - známí se začali snažit až po nás a oznámili nám těhotenství zrovna v době, kdy já se vyrovnávala s tim, že to zase nevyšlo. Sledovat něčí rostoucí břicho a poslouchat diskuze o výběru kočárků provázenou řečma typu „už si konečně taky pořiďte děcko“… no nemusim vám to asi popisovat. :roll:

Já už jsem tak zoufalá, že jsem šla na mši do kostela a prosila Boha, ačkoliv se považuji za ateistu. :lol: Šla jsem si i pro požehnání k faráři, nebo kdo to byl… :oops: :lol: Takže do roku 2022 vkládám velké naděje… ne teda tolik kvůli tomu požehnání, ale už jsem na 100% odhodlaná jít do CARu a prozatim podstoupit alespoň základní vyšetření.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15389
30.12.21 14:00

@michellees to jsme na tom stejně a máme stejně nápady :mrgreen: ač jsem nevěřící, letos jsme šla poprvé do kostela.na půlnoční, i manžela jsem přemluvila. Člověk se už chytá všeho :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 17:57

Myslíte že je ovu test pozitivní?

Holky dnes ráno jsem si dělala ovu test (ten nahoře) a vypadalo že večer bude už pozitivní… Teď jsem si dělala na večer další a ten vyšel takto (ten dole)… Myslíte že je pozitivní? Popřípadě pokud je, kdy na to máme „vlítnout“? :dance: Sexík už byl včera večer :think:

Příspěvek upraven 30.12.21 v 18:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 17:59

Foto 2

Přikládám ještě foto z blízka aby bylo vše dobře vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15389
30.12.21 18:05

@Danny113 Ja bych řekla, že vlítnout na to můžete ;) sice mu ještě malinko chybí, ale pozitivní může být klidně třeba v 9 večer a nebo bude ještě pozitivní zítra. Určitě to pojistete a zítra zkus další test, když už bude slabý, brala bych ten dnešní jako pozitivní. Může být ale klidně pozitivní ještě zítra. Já měla teď v prosinci pozitivní testy dokonce 3 dny (foto) :mrgreen: Ale každá jsme jiná a někdy vzroste lh jen na pár hodin ;) každopádně se ovulace blíží a spermijky si na vajíčko počkají i několik dní :palec: držím palce, ať za 14 dní najdeš takové čárky i na TT :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 18:10
@bacova.mi píše:
@Danny113 Ja bych řekla, že vlítnout na to můžete ;) sice mu ještě malinko chybí, ale pozitivní může být klidně třeba v 9 večer a nebo bude ještě pozitivní zítra. Určitě to pojistete a zítra zkus další test, když už bude slabý, brala bych ten dnešní jako pozitivní. Může být ale klidně pozitivní ještě zítra. Já měla teď v prosinci pozitivní testy dokonce 3 dny (foto) :mrgreen: Ale každá jsme jiná a někdy vzroste lh jen na pár hodin ;) každopádně se ovulace blíží a spermijky si na vajíčko počkají i několik dní :palec: držím palce, ať za 14 dní najdeš takové čárky i na TT :srdce:

Děkuji moc jste zlato :srdce: Jsem v tom nováček… Předtím jsem ani netušila že nějaké ovu testíky jsou :oops: Takže dnes na to můžeme jít :D A zítra pro jistotu taky nebo to už budou ty malé potvůrky nedozrálé? Četla jsem pár diskuzí, kde se píše, že by se nemělo sexovat každý den :D Děkuji moc za podporu :srdce: Nikdy jsem v žádné takové skupince nebyla a nemám o tom s kým mluvit… Mám najednou pocit že mám větší naději na // :srdce: Tobě samozřejmě přeji také úspěch :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15389
30.12.21 18:29

@Danny113 Kazdy jednou začínal ;) od toho tu jsme, abychom si radily a podporovaly se :hug: také jsem četla, že je lepší ob den. Na druhou stranu se snad spermie tvoří 3 měsíce předem :nevim: takže jestli ob den nebo každý den 8) když mám plodné dny a je chuť, tak i dvakrát denně :jazyk: :mrgreen: takové to plánování on den pro nás není, za chvíli by se to stalo na povel a vytratila by se ta jiskra a radost ze sexu. Děti se přeci rodí z lásky, tak když máte chuť, tak bych to neřešila ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 18:37
@bacova.mi píše:
@Danny113 Kazdy jednou začínal ;) od toho tu jsme, abychom si radily a podporovaly se :hug: také jsem četla, že je lepší ob den. Na druhou stranu se snad spermie tvoří 3 měsíce předem :nevim: takže jestli ob den nebo každý den 8) když mám plodné dny a je chuť, tak i dvakrát denně :jazyk: :mrgreen: takové to plánování on den pro nás není, za chvíli by se to stalo na povel a vytratila by se ta jiskra a radost ze sexu. Děti se přeci rodí z lásky, tak když máte chuť, tak bych to neřešila ;)

No my to máme stejně tak, že když chodíme do práce tak jsem oba dost vyčerpaní a do toho bych se asi nutit musela ale teď máme krásně až do 16. volno takže chci využít toho, že jsme oba v klidu :) Jasně… Všude radí že sex neprovozovat jen za cílem oplodnění… Já neříkám že si ten sex neužívám ale zároveň tam ten chtíč po těch 3 letech čekání na mimi prostě je a ten z hlavy jen těžko vypudit :nevim: Děkuji za cenné rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 18:40

@bacova.mi Můžu se zeptat, jak dlouho už se snažíte vy? Jestli je to citlivé téma, nemusíš odpovídat :hug: Já bych měla být zdravotně v pořádku tak nám asi jen není z hůry přáno :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.12.21 18:40

@Merillyn to můžu napsat tak za týden :mrgreen: v neděli odjíždím :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
30.12.21 18:45
@michellees píše:
Ahoj @Danny113 :mavam: my se s přítelem taky snažíme o první mimčo… je mi 23 a po dítěti toužim od nějakých sedmnácti, osmnácti… a teď, když mám konečně stálého partnera a finance na zajištění dítěte, tak to nejde… vědět to, že ještě po roce snažení nebudu těhotná, tak se asi nechráníme už od začátku vztahu. :roll: :) nemyslet na to je za mě naprosto nemožný a úplně bych vraždila, když mi tuhle „radu“ dávají kamarádky… samozřejmě všechny bezdětné a o děti se ani zatím nesnaží… ne že bych jim to trápení přála, ale jejich „radu“ bych jim jednou ráda připomněla :D :DJinak holky, přítelova babička nezklamala.. „Už by jste si mohli pořídit to miminko.“ :zed:

Me je 24 a mám to úplně stejně! A snažíme se od 22 :roll: a kamarádky jsou uplne stejné :D ony to ještě neřeší tak si to neumí představit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 18:49
@acire píše:
Me je 24 a mám to úplně stejně! A snažíme se od 22 :roll: a kamarádky jsou uplne stejné :D ony to ještě neřeší tak si to neumí představit..

No a teď si představ, kdyby ex přítelkyně tvého muže jezdila za tvým tchánem a tvou tchýni se svými dětmi (které nejsou tvého muže) a strkala by jim děti jako že „tady máte vnoučata“… :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3876
30.12.21 18:56
@Danny113 píše:
No a teď si představ, kdyby ex přítelkyně tvého muže jezdila za tvým tchánem a tvou tchýni se svými dětmi (které nejsou tvého muže) a strkala by jim děti jako že „tady máte vnoučata“… :,(

Tak to bych nepřežila a asi ji jednu vrazila :cert: to je děs fakt! Mě stačí že ex od partnera má teď měsíční dceru a manžel to viděl na fb a bylo vidět, že myslí na to ze sní by to měl a semnou to nejde :,( cítila jsem se hrozně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
30.12.21 19:01

Holky mám intimní otázku… baví vás „sex na povel“? Myslim tim sex během ovulace např. po tom, co vám vyjde pozitivní ovu test? :oops: Já jsem vždycky během ovulace ze sexu úplně nervózní, kolikrát se mi nechce, ale říkám si že musim a přemáhám se. :oops: Nejradši bych sex během ovulace neměla vůbec… v jinou dobu úplně bez problému. :lol: Nějaká rada co s tim? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.12.21 19:01

@BessinkaŤapinka tak určitě napiš jaké to tam bylo :hug: :srdce:
Jsem na to zvědavá a pevně věřím že to pomůže k vytouženým // :dance: :hug:
Hlavně si to tam užívej a odpočívej :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek