Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1568
2.1.22 14:15

@Nikky121 Může.. Taky jsem byla 2× po sobě.. Bohužel neúspěšně, tak už jsme šli do IVF..Z důvodu snažení se přes 2,5 roku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
2.1.22 14:47

Ahoj, rada bych se přidala do této skupiny. 🙂 jsem Týna, mám dceru v březnu 2 roky, snažíme se o druhé, v roce 2021 jsem dvakrát samovolně potratila. Ms jsem měla dostat 30.12. Ale nedorazila a testy jsou negativní tak asi přijde o dost později. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
2.1.22 15:08

@Boninka ten pocit znám, taky jsem se toho strašně bála a nedovedla jsem si představit že budu v narkóze… Ale opravdu se není čeho bát, je to opravdu fofr, chviličku si prospis, pak si polezis a pak domů :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
2.1.22 15:33

@Karolína117 @Merillyn budu věřit zkušenejším :palec:, ať už je to za námi :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3877
2.1.22 15:51

@bacova.mi tak už to jede a je to tedy mazec…kusy sliznice až se mi ulevilo v břiše… Takže myslíš, že v tomhle tedy mám děložní sliznici v pořádku? :think: :think: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
2.1.22 16:26

@Krisstuus ahoj a vítej :mavam: držím palce, aby ms nedorazila :srdce: nemohla jsi mít ovulaci posunutou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
2.1.22 16:29

@acire pokud se ms rozjela a je silná, tak asi problém ve sliznici nebude ;) teď záleží, kde je že :roll: že se nemůžeme dostat dál jak přes duchy :zed: mám strach, aby problém nebyl hlubší (genetika, špatná vajíčka :nevim: ) ale to už je na car :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3877
2.1.22 16:35
@bacova.mi píše:
@acire pokud se ms rozjela a je silná, tak asi problém ve sliznici nebude ;) teď záleží, kde je že :roll: že se nemůžeme dostat dál jak přes duchy :zed: mám strach, aby problém nebyl hlubší (genetika, špatná vajíčka :nevim: ) ale to už je na car :roll:

Přesně tak :zed: :zed: taky mám obavy že je špatná genetika :zed: :,( nevím ani co se pak děje.

Jinak teď tu byla kámoška a dala mi ještě plné balení Shatavari, že ji to pomohlo po roce snažení a teď je ve 12 týdnu a při úklidu to objevila :think: tak to možná vyzkouším.

Nemáte s tím někdo zkušenosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
2.1.22 17:05

@bacova.mi ahoooj, mas hezké příjmení já jsem Bačová. 😀 myslím ze ne vždy jsem to Nela pravidelná plus minus dva dny, minuly měsíc mi přišli měsíční o den dřív, a dnes to je čtvrtý den co jsem měla menstruovat😐

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
2.1.22 17:05

@acire o shatavari jsem už taky četla :think: člověk už neví, co by vyzkoušel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
2.1.22 17:07

@Krisstuus děkuju, už mám ale jiné :mrgreen: to bylo mě dívčí příjmení ;) tak pokud nesledujes, kdy byla ovulace, tak mohla být o pár dní déle a test ještě nic neukáže ;) tak přeji, ať nedorazí :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1386
2.1.22 17:13

@bacova.mi uvidíme držím všem palečky ať brzy objevime //. Třeba mi ještě dorazi je to teprve 4 den zpoždění, někdo psal ze byl měl byt test už pozitivni ale zase jsem četla ze muže byt až týden po zpožděné ms. Co si má člověk vybrat. Škoda ze nemám nějakou schopnost aby jsme věděli na cem jsme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
2.1.22 17:16

@Krisstuus první duch na testu bývá 9-12 DPO. Ale záleží na tom, kdy ovulace byla :) můžeš ji mít většinou pravidelně například 14-15 DC, ale jestli byla ted třeba déle (např. 20dc), tak nemůžeš ještě ani čekat ms a na testovani je třeba taky brzo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3644
2.1.22 17:20

Ahoj holky, taky bych se ráda přidala ;) Na konci října mi vzali vejcovod pro mimodelozni těhotenství. V prosinci jsme zase začali, ale ovulace byla na druhý straně, takže nic a budu doufat, že tenhle měsíc se povede :srdce: Všem držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
525
2.1.22 17:22

Zdravím děvčata

Jsem 26ti letá mamina 7mi leté dcerky a s přítelem se „snažíme“ o mimčo…
Zatím se nedaří,ale už asi týden mám nalité prsa, citlivé bradavky a strašně těžké a bolavé prsa. Chlap mi začal říkat, že jsem Mlékárna Kunín :D a je si na 100% jistý, že jsem zapadla.
Já už to tak moc pozitivně nevidím. Zítra bych měla mít MS,ale můj cyklus je nepravidelný. MS si zapisuju do aplikace Můj kalendář a dle toho jsme se teda celý cyklus kdy jsem měla plodné období a ovu činili.. Víceméně díky tomu, že je to řidič s povolání jsme si Prosinec snad vynahradili za předešlé období kdy víceméně nebyl doma.. :D

U dcery jsem to poznala hlavně z fotek kdy mě můj ex fotil a já byla nateklá následně jsem ani boha nemohla cítit a ani pozřít nic pomerančového a pak proběhla dálnice na testu jak z odborné literatury.

Tak se tady k Vám vetřu :) pokud nevadí :)
přeji hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital