Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vítám všechny nově příchozí
přeji nám všem, ať si tady všechny co nejdříve píšeme o kontrolách, na kterých nám MUDři budou oznamovat krásný zprávy ![]()
Mě dnes mamka říkala, že jediný krát v životě dostala menstruaci 1.1 (jinak to měla celý život pravidelné 26.) a přesně v tom cyklu kdy to dostala na Nový rok, tak počali mě
já taky poprvé v životě dostala teď na Nový rok menstruaci, tak bych ráda věřila tomu, že to máme v rodině a hold tento měsíc to vyjde
koneckonců, teď by mi vycházel termín v říjnu a my jsme úplně všichni narozeni v říjnu tak by se to mohlo opakovat
![]()
@Danny113 To píchání v podbřišku jsem měla taky, také takové divné kručení v břiše. Spíš bylo to píchání na straně a připomínalo mi to ovulační bolest, ne menstruační bolest. Před ms tu bolest cítím spíš uprostřed.
@acire píše:
Vítám všechny nově příchozí![]()
přeji nám všem, ať si tady všechny co nejdříve píšeme o kontrolách, na kterých nám MUDři budou oznamovat krásný zprávy
Mě dnes mamka říkala, že jediný krát v životě dostala menstruaci 1.1 (jinak to měla celý život pravidelné 26.) a přesně v tom cyklu kdy to dostala na Nový rok, tak počali mě
já taky poprvé v životě dostala teď na Nový rok menstruaci, tak bych ráda věřila tomu, že to máme v rodině a hold tento měsíc to vyjde
![]()
koneckonců, teď by mi vycházel termín v říjnu a my jsme úplně všichni narozeni v říjnu tak by se to mohlo opakovat
![]()
To je hezké, moje mamka šla zase na kontrolu asi v 5. měsíci a poprvé jí měli říct mé pohlaví. Bylo 4. 1. 1994 a jelikož ten den má svátek Diana, řekla si, že jestliže jsem holka, budu Diana. ![]()
@whitemirror píše:
@Danny113 To píchání v podbřišku jsem měla taky, také takové divné kručení v břiše. Spíš bylo to píchání na straně a připomínalo mi to ovulační bolest, ne menstruační bolest. Před ms tu bolest cítím spíš uprostřed.
No já když má dorazit MS tak mě taky pobolívá spíš celkově břicho… Ale tohle co mám teď je jen občas sem tam píchnutí na vaječníku a jde mi to do konečníku ![]()
@whitemirror píše:
To je hezké, moje mamka šla zase na kontrolu asi v 5. měsíci a poprvé jí měli říct mé pohlaví. Bylo 4. 1. 1994 a jelikož ten den má svátek Diana, řekla si, že jestliže jsem holka, budu Diana.
Jee tak to je taky supeer
![]()
@terve už sem včera testovala při 16 dpo a nic dneska volám do caru
Ahoj holky
jsem už v jiných skupinkách, ale asi se přehoupnu taky sem
všem držím vše co mám, at se nám tenhle rok zadaří!
.. já začínám špinit, tak snad se brzo rozjede MS a vlítnem na to ![]()
Tak hlásím zřejmě 1DC. Po vyvolavacce mi dělala Dr hormonální profil a naordinovala mi na dva cykly od 15. Dne na 10 dní Proveru. Měřím teplotu, ale dle mého byl tento cyklus bez ovulace. Ale cyklus teda 27 dní. Sice s hormonama, ale už i to je úspěch. 🤣 Potrebovala bych poradit jak podpořit ovulaci? K Dr se mám nahlásit až po tom druhém cyklu s proverou a pak to prý budeme řešit dál. Ale chtěla bych tomu nějak dopomoci. Začnu kapat Gynex hned po MS je ještě něco co bych mohla začít brát/pít na podpoření ovu? Děkuji za rady ❤️️
Ahoj holky, také se k Vám přidávám a všem přeji vytoužené // ať už se konečně všichni dočkáme
taky už si to zasloužíme. Já se na Vánoce dozvěděla těhotenství v rodině tak jsem to obrečela, vždyť to znáte jak to bolí. Hned na poprvé jim to vyšlo. Už jsem to hodila za hlavu a doufám že bude tento rok úspěšný. Každopádně v únoru to bude rok co se snažíme a mám jít k dr (gynda) na vyšetření a přítel na spermio tak věřím že nám pomůžou. Ještě chodím na imunologii a tam když jsem se zmínila že se snažíme tak mi vzal krev (vyšetření na hormony):nevim: a čekám na výsledky.
A přikládám graf a uvidím co bude
Tak mi to nedalo a udělala jsem ráno další.
Já jak mám testy, to je zlo
![]()
@Anonymní píše:
Já jak mám testy, to je zlo![]()
tak snad bude sílit ![]()
@Anonymní píše:
Já jak mám testy, to je zlo![]()
Tady už je vidět lépe, tak ať sílí
co se týká kvality, musí se fotka dvakrát rozkliknout a je v plné kvalitě ![]()
@Anonymní píše:
@Nikky121 ale teď koukam, ze ta fotka tady v nahrávání teda nic moc
když ji rozkliknu na pc, tak ducha vidím
Tak jsem 11 DC, teplotu nemerim a nechtěla jsem dělat ani testy, ale protože nejsem po zdravotní stránce úplně fit, s manželem se zdrzujeme sexu a nerada bych prosvihla ovulaci
takže od včera pro jistotu testuju. Ovulaci mívám kolem 20 DC (minula 24 DC). Dnes dopoledne mi ale přijde silnější
Teď doufám, že ještě aspoň týden počká ![]()