Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2698
3.1.22 16:56

@bacova.mi tak to jsem myslela, že už bude pozitívní :?, vždy má rychlý nástup… a teď to bude až dýl asi ;)… chlap včera 38 teploty, dnes se cítí jako znovuzrozený :lol: a mě není nejlíp… ty bláho to zas bude měsíc…
12tého mě čeká 3 dávka a vše je nejaké divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15393
3.1.22 17:02

@Boninka takhle vypadal ten můj dopolední a odpoledne byl slabší :nevim: ale teď jsem za to ráda. Radši si počkám, až budeme oba ok a užijeme si to se vším všudy a ne jenom jako povinnost :mrgreen:
Tyjo, tak asi něco radi :cert: tak si ovulace u tebe počká, až budeš fitn ;) já musela dnes poprvé v životě odejít z práce, jak se mi udělalo zle :poblion: teď už je to dobré, tak asi přeběhla nějaká viróza :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
3.1.22 18:27

@bacova.mi no nevím, mám snad všechny příznaky ovulace.
Doufám, že zítra bude líp, když jak 5ak koukám je to jednodenní viróza…
Je fajn, že to ještě nemáte jako povinnost. My už jsme ve fázi, kdy už to tak berem… hodiny tikají a… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15393
3.1.22 19:40

@Boninka pokud cítíš, že se blíží, tak věřím, že zítra budeš mít test už pozitivní :hug: jj, jsou to asi virózy. Už mi je dobře a dělám naparku :andel: nám taky hodiny tikaji, radši se snažím na to ani nemyslet :cert: ale taky jsem už viděla, že. kdyz se na to.moc tlačilo, vedlo to k rozpadu manželství a tam bych dojít nechtěla. Věřím, že když budeme brát život tak jak je, vše zvládneme a časem se nám poštěstí :srdce: ať už s pomocí nebo bez

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
3.1.22 20:01

@bacova.mi už jsem to také slyšela :?
Jen po 15ti letech už to není taková hitparáda :think: občas si říkám, že je možná dobře, že je to alespoň ta povinnost :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15393
3.1.22 20:20

@Boninka tak to jste spolu taky dlouho :lol: my 12 let a dva a půl měsíce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
3.1.22 22:09

@bacova.mi taky si o něco mladší ;), bych se divila, kdyby dýl :), to by jste to táhli od 16ti :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
3.1.22 22:36

Tak hlásím 26.DC a od včerejška mám plodný hlen, tak jsme dnes měli styk. :lol: Asi ještě ovulaci mít nebudu, ale pro lepší pocit jsem to chtěla zkusit. Jen byl problém do toho manžela donutit, ještě mu není dobře po očkování (3. dávka). :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
3.1.22 22:46

@terve tak teď sem na vážkách 18 dpo, 31 dc a ms nikde. Teď sem vybalovala věci a skočil na mě test z 16 dpo s pěkným duchem, ale ten tam prostě předtím nebyl. Tak počkám asi 2 dny co bude v caru mi jen řekli ať vysadím ultrogestan a počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15393
4.1.22 05:44

@Nikky121 A máš fotku testu? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15393
4.1.22 05:45

@whitemirror jestli je plodný hlen, tak se blíží a spermijky si v něm na vajíčko počkají ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5630
4.1.22 07:17

Holky, budu znít asi jako totální retard, ale jsem v tomto začátečník. Co je to plodný hlen a jak ho poznám? :oops: :think:
Je mi jasné že je to sekret kolem ovulace vhodný pro oplodnění, ale jak to poznat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2185
4.1.22 07:20

@Gracetheworld horko těžko :lol: :lol: :lol: :lol: já třeba poznám ten neplodný a když má být ovulace, tak to vypadá, že žádný nemám (podle mě mám ten vodnatý) :lol: :lol: :lol: dokonce i manžel to říkal :lol: :lol: :lol: takže nakonec jsem to vyřešila tak, že si zavádím venušiny kuličky a na něm se hlen drží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
4.1.22 08:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
4.1.22 08:43
  • načítám...
  • Citovat