Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mslenka počkej do MS s testem… já dělala i před MS, i v den kdy měla přijít MS…a nic…člověku to nedá, kor když spraska sklinku okurku 😀
@Nikky121 tak ten digi se dá použít i od 5 dní před ms prý. Já jsem dnes 6 do ms
@MaňkaVeronika právě ty bolesti jsou šílené. Nejde pořádně chodit, a prsa jak zavazi.
Jenže musím fungovat kvůli skolakovi. Je v první třídě.
@Mslenka má citlivost 25 mIU/mL..viz tabulka, která ukazuje tvoření hcg v krvi muže byt i na tenhle test brzo, pokud se hcg tvoří pomaleji.
@Mslenka je to těžké vyckavat, taky jsem netrpeliva, chodím pořad na wecko na kontrolu..dnes jsem si přivezla mamatest…chodím kolem a ruka mi tika, ale rikam si vydrz ještě 😀
Ale příznaky mas ukázkové, tak by to mohlo dobre dopadnout 🙂
@MaňkaVeronika kéž by. Byl by opožděně dárek k vánocům který Ježíšek nedonesl a syn si o to psal ![]()
@Mslenka můj syn si taky napsal do dopisu “sestřičku, ale živou”
![]()
@MaňkaVeronika sám říkal že chce kámoše nebo kámošku na hraní
@MaňkaVeronika náš měl minulý týden 29.12. 7let
A podor s ním docela zahul.
Prosím ty co berete clostík a jdete na IUI, berete k tomu nějaký doplňky? Já sem si po dohodě v lékárně vzala ještě Pregnafolin, ale pořád mi nějak vrtá v hlavě jestli to k tomu mám brát, ale zas jsou to jen vitamíny a minerály tak by to bordel asi dělat nemělo že?
Holky už to začíná ![]()
Akorát tulení bylo včera, dnes nebude až zítra. Jaká je podle Vás pravděpodobnost, že by to mohlo stačit? ![]()