Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@michellees Ahoj,to že jsi mladá jistě problém nebude, nemusíš se bát
A za zeptání nic nedáš…Nicméně…Možná hloupá otázka…Řešila jsi toto se svým gynekologem? Mám zkušenost takovou, že když jsem před lety za ním šla, že se nám nějak nedaří, ptal se jak dlouho??A že toto není žádná tragédie…Nejdříve zkoumal mě tři měsíce, zda mi vůbec chodí ovulace, po té manželovi vypsal žádanku na spermiogram a tam už byl tedy problém…Nicméně neřešil to, kolik mi je…Tak hlavu vzhůru a držím palce ![]()
@Týnka Kikina díky za odpověď. Moje doktorka to moc řešit nechce… akorát mi během toho roku dvakrát na utz ukázala připravený vajíčko. Ale to jen proto, že jednou jsem tam šla na preventivku a jednou kvůli bolestem… pokaždý jsem naschvál šla v době ovulace „abych z toho něco měla“.
Na podzim jsem si u ní vydupala žádanku na spermiogram, kterou mi rezignovaně vypsala až když jsem jí řekla, že rok čekat nebudem a zaplatíme si ho teda sami.
Přítel má výsledky naprosto v pořádku a mě doktorka odbyla s tim, že je ještě čas mě nějak řešit… což s ní teda nesdílim a rozhodla jsem se ji obejít a jít rovnou do caru.
Ale upozorňovala jsem ji na to, že víc jak rok prostě čekat nebudu.
![]()
@Mslenka no to já taky
ale to je ovulační test a musí být alespoň stejně silná
tenhle je ještě negativní
@michellees Tak to pak naprosto chápu, taky bych nečekala déle, než je nutné a já jsem od přírody vůbec netrpělivá chci vše nejpozději ihned
Tož zkus se objednat, myslím, že bát se nemusíš, od toho tam přeci jsou, aby poradili a pomohli, no ne??Tak přeji hodně štěstí a ať se co nejdříve zadaří ![]()
@Mslenka Tak jak to jde dnes? Co bolesti? Blivno? Okurky?😀
Mne se sfouklo brisko, většinou to u me značí přicházející MS 🙈 pod bříškem nebolí, jen prsa na dotek…jsem 32DC
Příspěvek upraven 06.01.22 v 10:32
@MaňkaVeronika ahoj, dneska blivno 2×, bolesti prsou trošku slabší ale píchání stejné. Zalivala jsem chlapovi kafe a zvedl se mi žaludek. Večer mi můj řekl že vypadám jako vyblita stěna
@MaňkaVeronika v noci jsem moc nespala. Nemůžu spát na boku ani na břichu. Můj se v noci pritulil ale opatrně chytal. Včera padla za vlast větší sklenka než předtím.
@Mslenka tak myslím na tebe, aby v úterý nedorazily oné…🙏🏻
Já si zase rikam, jestli mají přijít, tak prosím ať už přijdou..jsem nervózní, ze budu muset jit na vyvolavacku 🙈
Zítra jsem 33DC a 5 dni zpoždění, snad se rano otestuji…
@MaňkaVeronika věřím že ti to dobře dopadne. Včera mi známí potvrdil že příznaky uhnizdovani být takové můžou. Tak uvidím
@Mslenka chce to čas holka…ať smutne nekoukas na prázdný testik…někdy se potvůrky objeví později. Ale já bych šátky nevydrzela do úterý, s takovými příznaky!🙈
@MaňkaVeronika zkoušela jsem včera a byl negativní. Tak nevím
@Mslenka píše:
@bacova.mi vidím druhou čárku slabou
Jé to bylo zlaté ![]()
@bacova.mi vzdyť si psala, že neměříš
, potom nemůže být teplota vypovidající ne?
Ale mám pocit, že je silnejší než posledně, mohla by mít rychlejší nástup ![]()