Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@kamaradka32 no to sice jo, ale to cekani na ovulaci je pak nekonecny ![]()
@terve fakt dr max? Mě dělají duchy mamatesty..co duchy..pozitivní testy s regulernina čarkama..a proto mi holky doporučily tady dr max..tak já už nevím které testy tedy kupovat ![]()
@terve to je pravda..a hlavně čekání na MS když poradně nevíš jestli už mas zpoždění nebo ne
![]()
@Jay-zee @kamaradka32 no já nevím, ale pokud jsme se trefili, tak dnes 11DPO. 🤔
@terve no měla jsem doma ještě CB, ale ten je až od 25, takže tam ještě nic není..
@kamaradka32 proto ja si vzdy kupuju uz dve znacky, abych to nemusela resit. Ale pokud se duchove objevili jeste v limitu tak bych rekla ze by to mohlo klapnout ![]()
@Anonymní píše:
@Jay-zee @kamaradka32 no já nevím, ale pokud jsme se trefili, tak dnes 11DPO. 🤔
Tak to mi nepřijde nereálné, ze duch není jen duch
..Já nemám zkušenosti s Dr max testy ovšem ![]()
**Co myslíte? **
Ahoj, měla bych na vás takový dotaz. Poslední menstruace 18.-25.12, cykly téměř pravidelně 28, ovu nesleduji. Druhý a třetí den od skončení menstruace špinění…mohla by to být ovu!??? Fakt netuším, nikdy předtím se mi to nestalo. Kalendář ukazoval dle jakéhosi výpočtu ovu až 31.12. Od 29. mě pobolivaji prsa takovým zvláštním způsobem (dřív to bylo cca týden před MS)jinak mi přijdou těžká, možná trochu větší. Bolesti v podbřišku jako kdyby měla každým dnem mrcha dorazit (normálně se to stává tak 2 dny před MS). S přítelem jsme se začali snažit, tak bych ráda věděla (samozřejmě čistě teoreticky) zda by to mohlo znamenat, že to vyšlo? Na testování sice brzy, i tak jsem tomu dala šanci a samozřejmě negativní, tak mi to vrtá hlavou. Minulé těhu (bohužel nevydařené) jsem měla akorát hlad týden před MS a jinak žízeň jako blázen, která mě doprovazi i teď. Druhá možnost je, že jsem blázen. Tak babo raď.
![]()
@terve to je dobrý nápad..mě poslední 2 měsíce udělaly mamatesty opravdu falešné pozitivní testy..fakt jsem už věřila tomu, ze konečně se to povedlo..krasne růžové carecky hned jak se test nasaval v limitu..a vůbec nic z toho..a to se mi stalo 2×..takže taky už jsem po tom hned koupila v lékárně myslím Benu testy Livsane a tam samozřejmě vůbec nic..
Takže ty dvě značky taky budu praktikovat ![]()
@kamaradka32 no já už jsem taky dlouho netestovala. Naposledy jsem měla krásného ducha 5 den po KETu. ![]()
@Anonymní píše:
@kamaradka32 no já už jsem taky dlouho netestovala. Naposledy jsem měla krásného ducha 5 den po KETu.
Tak držím palce.. ![]()
No pokud si hodně nedockava tak bez koupit jinou značku a uvidíme
![]()
@Jay-zee Myslím, že to ti nikdo s jistotou nepoví
ale je samozřejmě možné, že bys měla cca 7 DC ovu, ale měl by být kratší cyklus, ale jestli máš pravidelné 28 denní cykly, tak podle mě je to strašně malá pravděpodobnost. Já mám 30 denní cykly a ovu mívám kolem 19 DC.
@Jay-zee ahojky
A ty se ptáš, jestli bys mohla být tehu nebo, jestli to mohla být ovu? Jsem v tom trosku zmatená..
Tehu asi ne, když si měla normálně MS a zároveň negativní test ![]()
A ovulaci samozřejmě můžeš mít takto brzo
Někdo to tak má, ze par dni po MS už má ovulaci.. ![]()