Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gracetheworld snažím se zadat přílohu ale nějak to padá až mi to půjde hodím ti sem popis je to tam hezky popdane
Ahoj, měla bych na vás takový dotaz. Poslední menstruace 18.-25.12, cykly téměř pravidelně 28, ovu nesleduji. Druhý a třetí den od skončení menstruace špinění…mohla by to být ovu!??? Fakt netuším, nikdy předtím se mi to nestalo. Kalendář ukazoval dle jakéhosi výpočtu ovu až 31.12. Od 29. mě pobolivaji prsa takovým zvláštním způsobem (dřív to bylo cca týden před MS)jinak mi přijdou těžká, možná trochu větší. Bolesti v podbřišku jako kdyby měla každým dnem mrcha dorazit (normálně se to stává tak 2 dny před MS). S přítelem jsme se začali snažit, tak bych ráda věděla (samozřejmě čistě teoreticky) zda by to mohlo znamenat, že to vyšlo? Na testování sice brzy, i tak jsem tomu dala šanci a samozřejmě negativní, tak mi to vrtá hlavou. Minulé těhu (bohužel nevydařené) jsem měla akorát hlad týden před MS a jinak žízeň jako blázen, která mě doprovazi i teď. Druhá možnost je, že jsem blázen. Tak babo raď.
![]()
@whitemirror tyjo to mas pozdě 26 DC, to už mívám MS skoro, nebo ty mas nějaké extra dlouhé cykly? ![]()
@kamaradka32 píše:
@whitemirror tyjo to mas pozdě 26 DC, to už mívám MS skoro, nebo ty mas nějaké extra dlouhé cykly?
Taky mivam ovu takto pozde, taky mam dlouhe cykly ![]()
@terve aha, tak to potom ano ![]()
Já měla výjimečně ovu v půlce cyklu., tedy 14 DC..ale taky jinak mívám později, kolikrát i 18-19 DC a to mám MS na den přesnou 28 dní.
@kamaradka32 ja mela ted cyklus dokonce 41 dni, takze sileny, jinak mivam okolo 35 dni ![]()
Holky, brala jsem skoro cely rok pred-těhu vitaminy.., ale jelikož se už skoro rok nedaří..a tak nějak jsem trochu rezignovala, poslední 2-3 měsíce jsem je nebrala..a výsledek je to, ze mám konečně ovulaci v půlce cyklu a ne až někdy 19 DC.
Myslíte, ze je možné, ty vitaminy posunují ovulaci? Fakt.. jak jsem to přestala brát, další cyklus jsem měla 17 DC ovu a další měsíc 16 DC a včera tak jak má být 14 DC čili v půlce..
Jsem za to vděčná, protože cyklus mám 28 dní a mít ovu až k 20 DC mi přišlo pozdě.. ![]()
Člověk chce udělat to nejlepší..ji vitaminy..bylinky..čaje..kapky.. (já tedy jen ty vit.) ale ve finále mám pocit, ze mi to akorát rozcházelo všechno..až teď mi došlo, ze od té doby, co neberu ty preparáty mám konečně ovu jako predtim celou dobu a to v půlce cyklu..nepozorujete to taky některá? Nebo jsem už blázen asi
![]()
@Anonymní píše:
Holky ryska, nebo duch? Co myslíte?
Za mě skoro neviditelný duch, zkus za pár dní znovu a uvidíš 😇
@terve ty brdo, no aspoň nemáš furt MS..já mám pocit, ze už krvácim snad půlku měsíce ![]()
@Anonymní píše:
To ti asi nikdo bohuzel nerekne
nezbejva nic jinyho nez cekat. Mne tohle delaj testy dr max kazdej cyklus snad po zaschnuti. Zkusila bych jinou znacku
@Anonymní píše:
Já tedy po rozkliknutí vidím krasne a tlustého ducha ![]()
Kolik jsi od ovu?
@Jay-zee píše:
Ahoj, měla bych na vás takový dotaz. Poslední menstruace 18.-25.12, cykly téměř pravidelně 28, ovu nesleduji. Druhý a třetí den od skončení menstruace špinění…mohla by to být ovu!??? Fakt netuším, nikdy předtím se mi to nestalo. Kalendář ukazoval dle jakéhosi výpočtu ovu až 31.12. Od 29. mě pobolivaji prsa takovým zvláštním způsobem (dřív to bylo cca týden před MS)jinak mi přijdou těžká, možná trochu větší. Bolesti v podbřišku jako kdyby měla každým dnem mrcha dorazit (normálně se to stává tak 2 dny před MS). S přítelem jsme se začali snažit, tak bych ráda věděla (samozřejmě čistě teoreticky) zda by to mohlo znamenat, že to vyšlo? Na testování sice brzy, i tak jsem tomu dala šanci a samozřejmě negativní, tak mi to vrtá hlavou. Minulé těhu (bohužel nevydařené) jsem měla akorát hlad týden před MS a jinak žízeň jako blázen, která mě doprovazi i teď. Druhá možnost je, že jsem blázen. Tak babo raď.![]()
![]()