Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2579
4.1.22 22:57
@kamaradka32
@kamaradka32 píše:
@whitemirror tyjo to mas pozdě 26 DC, to už mívám MS skoro, nebo ty mas nějaké extra dlouhé cykly? :dance:

Ano, mám PCO a cykly bohužel dlouhé někdy 3 měsíce, ale beru potravinové doplňky, tak se to snad zlepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
4.1.22 23:11
@Gracetheworld píše:
Holky, budu znít asi jako totální retard, ale jsem v tomto začátečník. Co je to plodný hlen a jak ho poznám? :oops: :think:
Je mi jasné že je to sekret kolem ovulace vhodný pro oplodnění, ale jak to poznat?

Tady je to vysvětlené: https://www.rodina.cz/clanek3633.htm
Prostě syrový vaječný bílek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.1.22 10:44

Holky zůstávám s vámi. I když teda ms má být 11.
Ale dnes bylo ble 🤮 a test negativní. Tak uvidíme. Přinejhorším budeme zkoušet znova

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.22 11:57

Zdravím všechny snažilky ????

Ahoj holky, ráda bych se přidala ke skupince. Nedá se říct, že jsem úplná “snažilka”, ale prosinec 2021 jsme začali dělat na miminku a ráda tu nasbírám potřebné informace, rady 🙂.
Jednoho syna už doma máme, mám ho z předešlého vztahu a byl “napoprvé” po vysazeni HA, ani jsem nevěděla, že tam je, neměla jsme žádné známky těhotenství, az na pozitivní test týden po meškání MS. Rodila jsme 2012.

Poslední MS byla 6.12, bazalku neměřím, ale ovulku poznám (bolest, hlen) a byla nejspíš 18-20.12. Pohlavní styk 14,18,19,20,25.12 😀 MS měla být 3.1. (Beru 3m Macu a cyklus mi upravila na 27-28dni).

K příznakům…
24. A 25.12 pobolivani pod bříškem, 27.12 křeče pod bříškem, až mě v noci vzbudily..a vlastně až do dnes mě tam pobolívá, přirovnává bych to k bolesti jako před MS.
Od 27.12 nafoukla až do dnes (mívám pravidelně pred MS)
Poslední dny mě boli prsa (mívám i před MS).

Tak čekám co z toho bude..po 10ti letech je to jako poprvé 😀

Všem vám holky přeji hodně síly :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.1.22 12:47

Tak dneska sem volala do caru, 14. utz na kontrolu ovulace, za dva dny zase nasazuju clostilbegyt a jedeme další IUI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.1.22 13:50

@MaňkaVeronika my měli sexu taky hodne:20, 22(před plodnymi(, 25(plodné), 28(ovu),29(poslední plodné) 30
V neděli 2.1. mě tak děsně začalo píchat v podbřišku na pravé straně. A každý den se to stupnovalo. Do toho se přidaly prsa.
Normálně nic takového před ms nemám.
A teď od pondělí se přidaly nevolnosti. Dnes nemůžu ani chodit jak to píchá a prsou ne nemůžu dotknout. Ráno bylo 🤮 ale test negativní. V úterý by měla přít ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.22 14:03
@Mslenka píše:
@MaňkaVeronika my měli sexu taky hodne:20, 22(před plodnymi(, 25(plodné), 28(ovu),29(poslední plodné) 30
V neděli 2.1. mě tak děsně začalo píchat v podbřišku na pravé straně. A každý den se to stupnovalo. Do toho se přidaly prsa.
Normálně nic takového před ms nemám.
A teď od pondělí se přidaly nevolnosti. Dnes nemůžu ani chodit jak to píchá a prsou ne nemůžu dotknout. Ráno bylo 🤮 ale test negativní. V úterý by měla přít ms

@Mslenka Na test je tedy ještě brzo, pokud až v úterý má přijít MS…tak musíš ještě chvíli vydrzet - příznaky vypadají slibně! :palec:
Mě dnes taky hrozne bolí prsa, podbříšek bolí…ale já to mívám i před MS takhle…a 3.1. Kdy měla MS přijít jsem si dělala test a byl negativní. S dalším ještě vyčkávám, mam pořad pocit, že se to jen opozdilo..měla jsem teď rýmu…možná taky tím? …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.1.22 14:06

@MaňkaVeronika v jedné apce bylo na toho 2.1. Uhnizdovani vajíčka. Tak jsem zvědavá co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.22 14:16

@Mslenka Může to tak být. Mne také
27. V noci budily silné bolesti a mohlo by to odpovídat hnízdění. Nechci se tím pohltit, ze to tak bylo..necháme se překvapit 🙂 Mne teda ještě palila dva dny zaha, když jsem si dala večer skleničku vina, musela jsem ji vylit…ale taky k tomu nepřikladam velkou váhu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.1.22 14:19

@MaňkaVeronika já nemůžu spát na boku ani na břichu. Dotyk bolí, a oblečení taky. Mám pocit že místo prsou mám zavazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.1.22 14:21

@MaňkaVeronika už dva dny po sobě jsem sporadala celou skleničku okurku. Jestli to půjde tak dál tak se zblaznim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.1.22 14:26

@Mslenka
Tak to jsou jasné příznaky :potlesk: :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.1.22 14:37

@Anonym_prihlaseni já právě zkoušela ten digitální test a tam bylo - takže negativní. Ale píchání a bolesti jsou šílené. Můj se nemůže ani mazlit! Ani pritulit. Vždy se prituli a drží levé prso. Teď to nejde. Ale tyto příznaky jsem měla se synem v 5tt v roce 2014 po 4 měsících snaženi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
5.1.22 14:39

@Anonym_prihlaseni já jinak kyselé okurky nemusím. To si raci dám stetilizovanou řepu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2748
5.1.22 15:15

@Mslenka ten digitání prý je stejně citlivý jako mamatest, takže dokud není aspoň slaboulinká čárka na obyč testu, tak to prý nedetekuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí