Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
248
6.1.22 13:49

Ahojky :) ráda bych se k vám přidala, jsem tu uplně nová. ;) Ráda bych též otěhotněla, HA byla vysazena v listopadu 2020, nechali jsme tomu volný průběh ale nějak jsem doufala že by se to mohlo do roka povést. Bohužel, byla nepravidelná MS, v létě zařazen Duphaston, cyklus se srovnal, nyní dva měsíce po vysazení Duphastonu se 2× dostavila MS po 30dnech. :palec: Ráda bych aby nám to vyšlo co nejdříve a chci si koupit OV testy, abych věděla přesně kdy OV je. Jsem v tom nová a tak nevím kdy přesně začít a jak dlouho dělat testy. Děkuji za rady a držím všem palečky. :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15553
6.1.22 13:53

@Boninka jj, nemerim. Ale měřila jsem poctivě víc jak rok a tak vím, že mredivulacni teplotu mám 36,4-36,6, asi tři dny před ovulací mi ještě klesá pod 36,4 a po ovulaci mám teploty 36,8-37,1. Takže když dnes byla takhle nízko, vím, že mám ještě před ovulací :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.1.22 13:54

@bacova.mi to ja už hodinu nemůžu usedět jak mě bolí, záda, zadek, podbřisek.. nějaké šílené dnes…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.1.22 14:40

@bacova.mi jenomže si po biochemickém, nemůže to teplotu zkreslit? Jinak podle testu máš jistě pravdu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
6.1.22 15:10

@MaňkaVeronika zkusila jsem test tak nic. Ach jo. Třeba to vyjde tento měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
6.1.22 16:02

@Pettulkaa já můžu doporučit aplikaci Premom.com , umí ti ty testy vyfotit a vyhodnotit a u udělat z nich přehledný graf ;) podle toho jak sílí ta čárka a když k tomu měříš ještě bazální teplotu, tak to ovulaci počítá hodně přesně. (Používám v neplacené verzi) Jinak ty ovu testy je lepší třeba 1.měsíc testovat delší dobu a schovávat (nebo fotit do té aplikace) a pak uvidíš, který den je nejsilnější, já jsem třeba nikdy neměla tu testovací čárku silnější než kontrolní, ale bylo krásně vidět, který den byla nejsilnější. U mě vždy 17.-19.DC při cyklech 30-32 dní, a teplota vždy do 2dnů od nejsilnější čárky taky vyrostla. Další měsíce už třeba budeš testovat jen třeba 5 dní kolem ovu, vždy během dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.1.22 16:26

Snažilka

Ahoj holky, přidávám se do klubu ;)

v září jsme se s přítelem začali pokoušet o miminko - 15.10. jsem zjistila, že jsem těhotná, ale krvácela jsem a 21.10. jsem skončila na laparoskopii s mimoděložním. 30.10. jsem dostala menstruaci, ale teď, když uplynulo šestinedělí mi přijde, že mám celý cyklus nějak rozházený.

Prosinec menstruace 04.-07.12. - takže jsem měla menstruaci dostat teď začátkem týdne a nedostala. Dělala jsem si těhotenský test a je negativní. Zároveň mám ale nyní větší chuť na sex, tak jsem si udělala ovulační lest a je tam slabší čárka. Nemá někdo obdobnou zkušenost, že by měl cyklus takto rozházený?

Mockrát děkuji za rady všem zkušeným.. my se snažíme o naše první ;)

Děkuji, Ivka

P. S. Test jsem si poškodila, když jsem se na něj snažila napsat datum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1634
6.1.22 16:36

Ahoj holky, tak hlásím 1.DC…Už jsem volala do caru a 11.1. mám přijít na utz a domlouvat se co a jak, aby se mohl udělat ket… ✊🏻 Kdy se cca provádí prosím? 🙂 Děkuji moc a všem držím palce, aby nám to tenhle měsíc vyšlo ✊🏻 🍀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.1.22 17:01

@ivunka123456 a v listopadu nic? Já měla mimoděložní v listopadu a čtvrtý den od operace jsem 5 dní krvácela ale to se jako MS nebere… A pak 17.12. už normální MS… Je fakt že jsem po operaci nasadila gynex tak možná trochu pomáhá… Ale bude se to asi rovnat déle… U mě je celkem normální že mám cyklus 28-34 dní… Nevím na jakou délku cyklu jsi za normálních okolností zvyklá ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.1.22 17:08

@Paja.525 ahoj, menstruace byla 30.10.-02.11. a potom 04.-07.12. Dle aplikace, kam si MS zapisuji je průměrná dálka cyklu 31 dní. Ale poslední 35 dní. Jak Ti doporučili snažit se po mimodělnožním? Mě na gyndě řekla po šestinedělí v nemocnici řekli šestinedělí + 2 měsíce.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
845
6.1.22 17:13

@ivunka123456 tak to není tak zlé… Holt to chvíli potrvá než se to srovná a nebo rovnou // :D můj dr. říká 3 měsíce a v nemocnici při propouštění mi řekli 2 měsíce tak teď babo raď že :D nicméně my už se normálně snažíme… Jsem toho názoru že si tělo samo řekne kdy je připravené… Všechno to zlé už jsem hodila za hlavu a necháváme tomu volný průběh :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15553
6.1.22 17:23
@Boninka píše:
@bacova.mi jenomže si po biochemickém, nemůže to teplotu zkreslit? Jinak podle testu máš jistě pravdu :kytka:

Myslím, že ne. Měla. jsem letos biochemko. minimalne 3 x a bt byla vždy i po něm stejná :palec: přeci jen jsem už poznala své tělo, jak funguje. Vzhledem k tomu, že vaječník teprve začal bolet, si ještě pár dní počkám :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.1.22 18:01

@bacova.mi aha, tak to potom jo :palec:.
U mě takto ;)
Tak snáď už po té manželově kůře to něco udělá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
6.1.22 18:06

@bacova.mi nevíš co je s @acire dost dlouho jsem ji tady neviděla, snad je v pořádku… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15553
6.1.22 18:13

@Boninka no paráda :potlesk: ten už je 100 pro pozitivní. Držím moooc palce, aby byl už poslední ovulační a pak už byli pozitivní jen ty těhotenské :hug:
S @acire vůbec nevím co je :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital