Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Ahoj holky, jsem po ZP a ted po prvnim cyklu se modlim, abych objevila //.Jsem přibližně 6DPO a bazální teplotu mam 37.3. jsem v mereni novacek takze sev tom jeste moc neorientuji. Jaka by mela byt touto dobou bazalni teplota? Muze to znamenat ze jsem tehotna?
Já si teplotu nemerim, nicméně, z obecného hlediska je jasne, ze každý má tu svou “normální teplotu jinou”..takže ti nikdo asi neporadi..já třeba mívám přes 37 úplně běžně ![]()
Ahoj holky prosím jsem blázen nebo je to duh?
![]()
Jsem 4 měsíce po potratu.. ![]()
@Nikola4490 já tam vidím slabou čárku, žádného ducha!
Držím palce a přeji ať sili!
@Paja.525 Já bych mohla eventuálně taky 16.1.,protože to budu 10 dpo ![]()
@Nikola4490 Ducha nevidím
vidím pěknou slabou čárku
gratulujiiii ![]()
@Nikola4490 Super, je to tam
Držím palce, ať sílí každým dnem ![]()
@Zuzik86 tak to budeme nejspíš tak nějak stejně já si myslím že teď jsem 1 možná dva DPO ale těžko říct placam se v tom
a příští měsíc zkusím asi ovu testy ať mám lepší přehled… Sice jsem to dělat nechtěla ale aspoň jeden měsíc zkusím když Teda nenajdu // ![]()
@Anonym_prihlaseni kdybych zvracela normálně tak se neptam proč to mám teď. Zvracím od neděle večer. Nejvíc Teda od pondělí. V neděli aplikace ukazovala uhnizdovani
@Paja.525 Já si měřím teplotu, ale teď jsem po 8 letech dostala zase prášky na štítnou. Asi mi to rozhodila ta operace, takže se probudím v 5:40 a vezmu prášek a spím ještě půl hodiny a pak mackam mobil každých 5 minut až do 6:25 a pak teprve měřím, takže ty teploty musí být opravdu věrohodny
Bejt tebou, tak to beru jako hotovou věc, že to klapne ![]()
@Mslenka píše:
@Anonym_prihlaseni kdybych zvracela normálně tak se neptam proč to mám teď. Zvracím od neděle večer. Nejvíc Teda od pondělí. V neděli aplikace ukazovala uhnizdovani
Jakou apku pouzivas? ![]()
@Vamat17 byla navypocet plodnych dní. Podobné je to na stránce Femibion
Ahoj holky, jsem po ZP a ted po prvnim cyklu se modlim, abych objevila //.
Jsem přibližně 6DPO a bazální teplotu mam 37.3. jsem v mereni novacek takze sev tom jeste moc neorientuji. Jaka by mela byt touto dobou bazalni teplota? Muze to znamenat ze jsem tehotna?