Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Boninka to ty mě taky
šla jsem se ještě na ně podívat teď po zaschnutí a asi jo, zesílil. Od včera mě i bolí prsa, tak kéž by to bylo ono 🙏 ale je mi divný, že nemám vůbec plodný hlen, zatím je krémový bílý
třeba se spustí v noci ![]()
@Paja.525 při pcos to není nic neobvyklého
a to už se to teď srovnalo. Dřív jsem měla na i třeba jen jednou za půl roku
pokud máš ale také různě dlouhou délku cyklu, bude to tím, že je pokaždé jindy ovulace. Délka lf se moc nemění +-1 den, ale ne víc ![]()
@Boninka fakt? No tak to jsem těhotná, ale imevere ![]()
Ne, jasne, vím, jak to myslíš děkuji ![]()
Ale po těch všech symptomech, které jsem vždy každý měsíc “objektivně měla”..a samozřejmě MS přišla..už nějakému bolení hlavy nevěřím..už teď se se děsím zase toho pocitu, ať uvidím bílo na testu..
![]()
A Ty jsi v jaké fázi?
@Michaela99 píše:
Ahoj holky, já dneska 5dpo ale mam cyklus cca 31 dnů, takže na nějaké testování spousta časuasi mě klepne
Klidně můžeš testovat dříve, pokud jsi už teď 5 dpo a do MS kolik? Jestli mas dlouhý cyklus., ale ovu standardně 11-14 den, tak by se Ti mělo ukázat už něco od 3-4 dříve než ostatním v den očekávané MS. Záleží kolik dni od nidace je, ne kolik do MS. Klidně 10-12 dpo už tam muže (a nemusí) něco být malinko vidět
![]()
Přeji stesticko ![]()
Já jsem podobně jako Ty, 6 dpo, a cyklus 28 dni ![]()
@kamaradka32 fakt
, ale jsem ráda, že si to pochopila, může to být jeden z příznaků
… cokoliv co dodá naději je fajn ne?! ![]()
Ale přesně jak píšeš… já bych dle i ostatních příznaků musela být také pořád těhu
- psychika je svině ![]()
Jinak jsem 2dpo - samozřejmě cítím všechno a už i hnízdění ![]()
V pondělí volám do CARU… manža v so dobral vitamíny a mělo by nás čekat kontrólní spermio a pak ivf.. ![]()
Kdy že se chystáš testovat?
@bacova.mi nevím jak u tebe, ale u mě ten ovu hlen je jen pár hodín kolem ovu, tak bych to hrala jak píšeš taky ![]()
@bacova.mi ty jo než jsme se začali snažit tak jsem tyhle věci vůbec neřešila a pořád se učím a učím jak to všechno vlastně funguje
díky za info a to PCO řešíš čím?
@kamaradka32 já jsem 5 dní po ovulaci a pokud mám nastudováno dobře, tak ode dneška do následujících 5 dní by mělo dojít k uhnízdění, takže si myslím, že bych teď ještě našla prd 😁 jinak jsem 21DC a ovulace byla v noci ze 16 na 17DC dle bazální teploty, bolesti, hlenu. Ovulační testy já nemám nikdy pozitivní
celkově cyklus mám 31 - 32 dnů ![]()
@Paja.525 jj, asi každá jsme tam začínala
přála bych ti, aby se dřív zadařilo, než to vše začneš řešit ![]()
Pcos mi bylo diagnostikované skoro před rokem. Už jsem měla na něj podezření, vše tomu nasvědčovalo. A když jsem si vydupala hormonální profil, tak se to jen potvrdilo. Dr. mi předepsala Metformin (ale ten mi nejspíš zase snižuje sliznici
. Jinak úprava stravy, hormonální jóga a spoooooustu doplňků ![]()
@Michaela99 tak jasne, ze teď bys našla prd, ale většinou, když je delší luzealni fáze, tak je vidět i dříve dusík ![]()
Taky poznám ovu dle toho co píšeš..teď jsem měla bolesti taky v noci..což je blbé, protože spermijky jsme vypustili až následující večer, takže asi už to nestihli ![]()
@Boninka ty brdo, tak vy už jedete jinou ligu, a snažíte se o první? ![]()
@kamaradka32 právěže o první
a jelikož Nás tlačí čas, tak jsme se to začali řešit. Ve finále se přišlo na to, že pokud by jsme se snažili pouze přirozeně mimi mít zřejmě nebudeme. Jsem ve finále ráda, že jsme to nenechávali déle být a začali to řešit. Nehledě na to, že už genetiku máme za sebou a už teď víme, že mimi na 95% bude zdravé.
Za sebe všem co se nedaří dlouho doporučuju to řešit…
@kamaradka32 no kéž by byl vidět dříve, už sem nachystaná na testování 😂 a chci se držet zuby, nehty.. aspon do 10DPO. Snažíme se 7 měsíců a každej měsíc jsem jak pako 🤦♀️ to dvě děti už doma máma 😁
@Boninka úplně to chápu, já se svěřila na gynde v říjnu, ze už 3/4 rok nic a skoro se mi dr se sestrou vysmali.. a říkám, no dobre, ale je mi 32..nechci čekat do 34 abych zjistila, ze jsem mohla mít už 2/3 létě dítě, kvůli třeba drobnosti, která by třeba stačila napravit
![]()
Tak jsem si řekla, ze pockame ten rok a pak půjdu asi rovnou do CAR ![]()
Spermio manžel byl sám iniciativne jak samoplatce a výsledky má nadprůměrně výborné..takže asi kdyžtak něco zrobit se mnou no
![]()
@Michaela99
jj taky bych už chtěla vědět
..no naštěstí nemám doma testy, takže budu lékárny obcházet obloukem aspoň týden
![]()