Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
845
9.1.22 21:17

@bacova.mi ty jo tak to nemáš vůbec jednoduché 8o ono se už i povedlo akorát z toho bylo mimoděložní takže jsem ještě minus jeden vejcovod :roll: no je to vážně mazec co musí člověk urazit za cestu než to klapne… Tak držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
9.1.22 21:36

@kamaradka32 jak píšeš… já si říkám, že jsme mohli ušetriť rok a půl… Nás hneď po spermio Dr. Vystavila žádanku. Prej nebudú Vás dopovat hormóny, když by to stejně nepomohlo a měla pravdu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
9.1.22 21:53

Ahoj holky, pripojuju se k cekatelkam na ovu :think: dnes 12 dc, tak uvidime kdy tento mesic dorazi 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
492
9.1.22 22:00

Ahoj…já se snažila už loni…pak jsme měli pauzu kvůli zdrav. problémům…tak teď až se zhojim se chceme zase začít…prozatím s žádnym merenim teploty nemáme zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.1.22 06:18
@Anonymní píše:
Ahoj holky omluvte moji anonymitu, ale chodi sem pribuzni..V 8tt jsem mela zamlkle tehu. Od ovulace jsem mela pichani v podbrisku, bolely prsa a citila jsem hned ze je neco jinak. Ted jsem 8dpo a nic necitim, jen cca 5dpo jsem mela zapichani, jinak nic. Myslite si ze je mozne ze u prvniho tehu byly takove priznaky a u druheho muzou byt jine, popr zadne? Dekuji

Ahoj, já jsem měla v listopadu samovolný potrat na začátku šestého týdne a to jsem už 3 dny před očekávanou MS věděla, že je něco jinak, bolesti prsou, neustále mě bolelo břicho jako když přijde MS, ale nic, pořád jsem chodila na záchod a zpět to kontrolovat, ale pak jsem začala silně krvácet s obrovskými bolestmi a konec. :,(
Dnes jsem podle kalendáře 6+0, u mě 43 DC a příznaky nemám vůbec žádné, maximálně se cítím více unavená, jinak vůbec nic :nevim:
TT mám pozitivní a zítra mám první kontrolu u doktorky tak se trochu bojím, ale snad bude vše v pořádku. Snažíme se o první mimi už 6 let. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
10.1.22 07:55
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
10.1.22 08:11

@Sestrickasaruska gratulují :srdce:

@Boninka tak jsi měla pravdu, že sílil :dance: dnes ráno už vypadá slibně (po vypití hrnku čaje a sklenice vody), odpoledne už by mohl být pozitivní :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.22 08:56

Tak já dnes.
Ale měli jen test od značky pepino, nevím, jak je na tom s barvivem, jestli nema méně. Ale MS pořad nikde. Ale zase nevím, kdy má přijít 🤣 🤣

• Citovat
  • Upravit
15430
10.1.22 09:00
@Anonymní píše:
Tak já dnes.
Ale měli jen test od značky pepino, nevím, jak je na tom s barvivem, jestli nema méně. Ale MS pořad nikde. Ale zase nevím, kdy má přijít 🤣 🤣

Já tam bohužel nic nevidím :nevim: víš, kolik dpo jsi? Třeba je na test ještě brzo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.22 09:05

@bacova.mi spinila jsem, myslela jsem, ze to bude už MS, ale mohla to být klidně i ovulace. To je cca 14 dni zpět. Ale klidně i 12dpo. 🤔
Ale to už by asi bylo něco vidět.

• Citovat
  • Upravit
2748
10.1.22 09:05
@Anonymní píše:
Tak já dnes.
Ale měli jen test od značky pepino, nevím, jak je na tom s barvivem, jestli nema méně. Ale MS pořad nikde. Ale zase nevím, kdy má přijít 🤣 🤣

Mě pepino ukazoval docela málo i když sem byla 8tt podle mě tam mají málo barviva, jiný testy mi hned hodili pořádný dálnice. Zkusila bych za dva dny jinou značku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.1.22 09:08

@Nikky121 oni u nás právě včera jiný neměli. A to ještě byl za 89 jeden :mrgreen:
Pokud nepřijde MS, tak zkusím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.1.22 09:12

Ahoj, tak bolest hlavy asi opravdu neni prizanek uhnizdovani. Jsem dnes 9DPO a test je bily:/ v minulem tehu uz jsem mela hezkyho ducha..

• Citovat
  • Upravit
1633
10.1.22 09:41

@kamaradka32 já je mám v koupelně, když du okolo, tak je úplně hypnotizuji, pak se placnu přes ruku a řeknu si, mazej pryč, ještě je brzo, stejně tam nic nebude :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
10.1.22 09:52

@bacova.mi copak jsem ti někdy lhala? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie