Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@acire
jsi mě pobavila. Taky jsem se nad tím,,dotazem,, pozastavila, ale neměla jsem sílu reagovat ![]()
@acire to jsme na tom podobně:) je mi divně. Nohy se mi třesou jak kůzleti. Kafe je hnusný. Všechno bolí… asi něco lítá…
@Anonym_prihlaseni
Ahojky ![]()
Jsem také po mimoděložním těhu (v září) a také už se nějakou chvíli zase snažíme. Také jsem bez levého vejcovodu.
Mám to stejně jako ty, čekám ovulaci do 2-3 dnů. Dříve jsem dělala testy, teď už ne. Příznaky na sobě poznám
A k tvému dotazu - také mně jeden měsíc píchá vaječník nalevo, další měsic napravo. Ale neřešíme to a snažíme se každý měsíc
Myslím si, že pokud to má vyjít, vyjde to… A je jedno z které strany ![]()
Držím moc palečky
nám všem
@Boninka píše:
@acire to jsme na tom podobně:) je mi divně. Nohy se mi třesou jak kůzleti. Kafe je hnusný. Všechno bolí… asi něco lítá…
Hele holky asi jo, do školky mi ráno volalo spousta rodičů, že děti zvraci, mají průjmy. Takže asi nějaké virózy
@acire píše:
Držím palce![]()
já mám od včerejška žaludeční potíže a není mi dobře
nevím jestli na mě zase něco neleze
To mě mrzí, asi rádi virózy
tak ať tě to brzy přejde
já zkusím udělat odpoledne a ještě kousek chybí. Eveline aplikace tvrdí, že je test negativní a Clearblue taky prázdné kolečko
ale i u slabší čárky už dělal smajlíka, že jsem se divila a teď nic
no uvidím večer 🙏
Také jsem dala fotku, tak snad dobře zadala, zkouším zda se ukáže
, Tak koukám neukázala, a ani smazat mi to nejde
kam tedy tu fotku mám vložit prosím
…aa už se to povedlo, já jí dávala někam jinam ![]()
@Pettulkaa při vkládání fotky, nad políckem, kam píšeš, jsou ikony. Klikni na ten rámeček s dvěma trojúhelníky a tečkou (zřejmě hory se sluncem
). Dole se ti pak objeví myslím Přidat obrázek. Pak už jen vložis, co potřebuješ ![]()
Já jsem asi slepá ale vložení profilovky jsem nikde nenašla 🤣 🙈
@Pettulkaa teď mě došlo, že jsi. myslela asi profilofku
tak ta se vkládá jinak non ![]()
Ženy, používá některá ovualcni Clearblue???
Já je používám už pár cyklu a ještě nezklamali. Dnes jsem na vážkách. Dnešní (prázdné kolečko - s tmavým pozadím) a pár cyklu zpět (smajlík-fotka na papíře). Ale intenzita čárky dnešní mi přijde silnější než minule
Tak jde udělali soudruzi chybu ![]()
Ahoj holky, chci se zeptat, v jaké velikosti praská většinou nebo cca folikul? A jak trvá jeho růst. Děkuji za odpovědi :smiling_face_with3_hearts:
@Frenc3456 folikuly začnou růst vždy s novým cyklem, dominantní folikul většinou praská kolem 18-22mm. Roste cca 1-2mm za den, záleží tedy jak tvoje tělo reaguje na hormon FSH, kdo reaguje dobře mívá ovulaci kolem 12DC a kdo hůř tak klidně na ovulaci čeká i do 20DC nebo později.
Já třeba mívám ovulaci vždy až tak 19-21DC, a i při ivf jsem měla vyšší dávky hormonů, protože z hormonálního profilu přišli na tu horší reakci na FSH.
Příspěvek upraven 10.01.22 v 17:58