Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
8.1.22 18:32

@bacova.mi určitě zkusím ještě v pondělí. Jsem zvědavá. Protože dr max ukázal, ale Benu vůbec nic.

• Citovat
  • Upravit
845
8.1.22 18:44

@Zuzik86 jee to je fajn :D já jsem dneska zničená jak po maratonu a to jsem měla fakt hodně pohodovej den :D tak ať nám to vyjdeeee :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1014
8.1.22 19:30

@Boninka @bacova.mi jjj ahojte ženy :palec: přesně tak určitě se zadaří musiii :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4008
8.1.22 20:14
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Tak jsem ten test zkusila ještě jednou. A já nevím, mám pocit, ze tam vidím. Naživo mám pocit, ze je i ruzova. :think:

Ducha vidím, držím palce ať je za 2 dny silnější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4008
8.1.22 20:16

Holky jsem 8 DC a cca 2 dny po skončení menstruace. No a jindy mám po MS sucho a teď mám hojný bílý výtok :nevim: míváte to taky některa tak? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
8.1.22 22:24

@acire já ho teď měla asi 4 dny po Ms taky ;) pak pár dní sucho. Asi před 5 dny začalo mokro a teď zase je spíš krémový :nevim:. Jsem 16 DC, ovulace ještě určitě nebyla, dnes mě třikrát ostré pichlo v pravo a v noci mě vzbudila bolest prsou. Ale plodný hlen nikde :nevim: tak nevím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4008
8.1.22 23:18

@bacova.mi no mě to úplně překvapilo :roll: doufám že bude ovulační cyklus :? A u tebe taky :andel: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
9.1.22 06:06

@acire díky, v to doufám taky 🙏 u obou :hug: teď ani nemá asi smysl zase delat testy :nevim: počkám, až se znovu objeví aspoň trochu plodný hlen :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.22 09:44

Ahoj holky omluvte moji anonymitu, ale chodi sem pribuzni..

V 8tt jsem mela zamlkle tehu. Od ovulace jsem mela pichani v podbrisku, bolely prsa a citila jsem hned ze je neco jinak. Ted jsem 8dpo a nic necitim, jen cca 5dpo jsem mela zapichani, jinak nic. Myslite si ze je mozne ze u prvniho tehu byly takove priznaky a u druheho muzou byt jine, popr zadne? Dekuji

• Citovat
  • Upravit
1228
9.1.22 11:21
@Anonymní píše:
Ahoj holky omluvte moji anonymitu, ale chodi sem pribuzni..V 8tt jsem mela zamlkle tehu. Od ovulace jsem mela pichani v podbrisku, bolely prsa a citila jsem hned ze je neco jinak. Ted jsem 8dpo a nic necitim, jen cca 5dpo jsem mela zapichani, jinak nic. Myslite si ze je mozne ze u prvniho tehu byly takove priznaky a u druheho muzou byt jine, popr zadne? Dekuji

Ahoj, všude píšou, ze každé tehu je jiné..ale chápu, ze vycházis ze zkušenosti..já asi 5-7 dpo u minulého taky hned poznala ze je něco jinak dle bolesti v podbrisku jako před MS, přitom do MS bylo daleko..

Teď se snažíme skoro rok a žádné tehu ani žádné takové symptomy nebyly takže taky si myslím a čekám ze to poznám jak minule tehu :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1228
9.1.22 11:24

Holky někdo nějaké příznaky uhnizdovani?

Jsem 7 dpo..a necítím nic, možná trochu podbrisek, ale spíše mi to přijde sugesce, nic výrazného to totiž není :roll: :roll: :roll: 8o

:cert:

Ať se Vám všem povede děvčata :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
9.1.22 11:27

Snaha

Zdravím, chtěla jsem se zeptat a poprosit o radu. Už přes půl roku se s manželem snažíme o miminko. Bohužel mi ale teď našla doktorka cystu na vaječníku ( prý prasklou). Bude to mít nějaký vliv na otěhotnění nebo případné těhotenství?
Brala mi teď 4.1. krev aby se vyloučilo mimoděložní těhotenství. Krev byla negativní, ale hrozně mě teď bolí prsa a mam pocit těžkosti a jsou možná i větší.
Myslíte že je možné abych byla teď těhotná? A jak je to s cystou?
Děkuji za všechny odpověd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.22 11:43

@kamaradka32 to jsem ja jak jsem psala ten prispevek. Ja take stale nic necitim a vychazim z predchozi zkusenosti. Jen me poboliva hlava.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.1.22 11:47

Ahoj holky chci se jen zeptat když budu po noční kdy si mám udělat test hned ráno jak dojdu nebo až se vyspím?? Děkuji za odpověď

• Citovat
  • Upravit
1228
9.1.22 11:55
@Anonymní píše:
@kamaradka32 to jsem ja jak jsem psala ten prispevek. Ja take stale nic necitim a vychazim z predchozi zkusenosti. Jen me poboliva hlava.

Je pravda, ze mě asi 2 dny zpět bolela taky hlava..nicméně z logiky věci, tělo ještě ani samo neví, ze je těhotné (kdyby teda naaaahodou bylo) a většina příznaků prameni z narůstající hcg..takže příznaky tehu to určo nejsou..spíše to uhnizdovani, a jedine příznaky toho jsou bolesti v pobrisku nebo i spineni u některých..

Jinak si myslím, ze většina žen nezaznamena nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital