Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Mslenka já ti to samozřejmě moc přeju, ale beru to tak nějak logicky, už jsem proste taková. Prošla jsem si dvěma IVF a tak vcelku dobre vím jak to funguje. Moc držím palečky, aby se ti to podařilo
@Ajkule sak jasně. Já jen že jsem to řešila s odborníkem a možnost to je. Tak uvidíme. Každý má na to názor.
Docela dost jsme tomu věnovali.
@ivunka123456 Když sem holky dávají fotky testů, vždycky si připadám slepá, že tam žádného ducha nevidím.
Ale na tvém testu ducha vidím. ![]()
Já sem pro zajímavost dám své pozitivní TT z března 2021, první byl z 14DPO a druhý 18DPO. Byla to značka MedPharma. Teď mám GS Mamatest a Pepino (nepoužité, snad se už tento rok dočkám pozitivního výsledku
).
@Boninka Je, ale už jsem si zvykla, že ji mám takhle dlouho. Po těch letech bez ms a ovulace jsem vděčná, že vůbec je ![]()
@Mslenka ahoj, předem se omlouvám za anonym, snažili jsme se asi dva roky a je to ještě čerstvě a citlivé, tak to zatím nechci troubit všude 😊 dneska jsem 5+2, povedlo se nám to po umělém oplodnění. Když jsme se snažili, tak jsem měla hooodne příznaků, navalovalo se mi na zvracení, měla jsem nafouklý prsa, všude viditelné žíly, hořkost v puse atd atd..teď jsem těhotná poprvé v životě a nemám snad jediný příznak z minulosti. Jedine co doteď citim je každodenní bolest podbrisku, kterou jsem zažívala vždy těsně predtim, než přišla MS, to prakticky zažívám už asi dva týdny (čili od uhnízdění, které jsem ale vůbec nezaregistrovala). Občas je to jako před MS, občas spis jako zánět močových cest. Jo a mám velmi živé sny 🤣 Ale hrozne moc mě překvapilo to, že takové ty “typické” příznaky, co se všude píšou, ty doteď nemám. Moc ti preji ať to vyjde, jen jsem chtela říct zkušenost, ze u mě to třeba bylo úplně jinak než jsem předpokládala. Ze bude test pozitivní jsem nečekala, protože jsem cítila, ze MS přijde každou minutou 😊
Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat jestli některá z Vás používá gynprodyl 200 mg a jaké s ním máte zkušenosti
. Já teď budu nasazovat na 10 dní poprvé. Popřípadě po jak dlouhé době Vám pomohl.
Ahojky jdu k vám též nám se také zadarilo předloni ale bohužel nebylo vidět srdíčko takže špatný no nic prostě vše má být tak jak má a už tu jiné zminovaly tento rok musí nás čeká letos IVF první tak doufám že to klapne už máme s manželem věk takže i tímto to nemůžeme podstupovat další tři roky takže huraaa
a tfuj tfuj ženy všem tu držím palečky ![]()
@Dezert ahoj partacko
držím palečky, ať se brzy už zadaři. Věřím, že letos to vyjde
a už brzo ![]()
@Anonymní píše:
@Mslenka ahoj, předem se omlouvám za anonym, snažili jsme se asi dva roky a je to ještě čerstvě a citlivé, tak to zatím nechci troubit všude 😊 dneska jsem 5+2, povedlo se nám to po umělém oplodnění. Když jsme se snažili, tak jsem měla hooodne příznaků, navalovalo se mi na zvracení, měla jsem nafouklý prsa, všude viditelné žíly, hořkost v puse atd atd..teď jsem těhotná poprvé v životě a nemám snad jediný příznak z minulosti. Jedine co doteď citim je každodenní bolest podbrisku, kterou jsem zažívala vždy těsně predtim, než přišla MS, to prakticky zažívám už asi dva týdny (čili od uhnízdění, které jsem ale vůbec nezaregistrovala). Občas je to jako před MS, občas spis jako zánět močových cest. Jo a mám velmi živé sny 🤣 Ale hrozne moc mě překvapilo to, že takové ty “typické” příznaky, co se všude píšou, ty doteď nemám. Moc ti preji ať to vyjde, jen jsem chtela říct zkušenost, ze u mě to třeba bylo úplně jinak než jsem předpokládala. Ze bude test pozitivní jsem nečekala, protože jsem cítila, ze MS přijde každou minutou 😊
Děkujeme za popis, také jsem u prvního tehu měla bolesti jako před MS..které se pořad stupňovaly, jak se měla blížit MS..takže z toho taky vycházím a proto každý měsíc vím do týdne od “potenciálního uhnizdeni” ze nic..pac mě nic nebolí..a nevěřím tomu, ze muže být každé tehu tak jiné, ze mě nebude bolet vůbec nic
ale jsem zvědavá..jestli to zase tak poznám nebo fakt ne …
Snažíme se o druhe, na jaře to bude už rok
![]()
Přeji hodně štěstí a gratuluju ![]()
@Paja.525 Třeba jo
Já teď prožívám takovou zvláštní radost, snad jako by to klaplo. A pokud mě můj pocit lže, tak bych si přála takovou náladu celej měsíc bez ohledu na to, jestli jsem nebo nejsem těhotná. Nebo už zabraly prášky na štítnou ![]()
Tak holky zůstávám s vámi. Dnes mě děsně pichlo v podbřišku. A byl krvavý hlen a začínám cítit krize a ty jsou u ms. Prsa bolí furt. A vůně cítím intenzivněji. Tak snad to brzo vyjde
Ahoj holky. Tak jsem ten test zkusila ještě jednou. A já nevím, mám pocit, ze tam vidím. Naživo mám pocit, ze je i ruzova. ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj holky. Tak jsem ten test zkusila ještě jednou. A já nevím, mám pocit, ze tam vidím. Naživo mám pocit, ze je i ruzova.
Ja ji tam taky vidím
zkus další za dva dny, měla by být silnější ![]()