Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@bacova.mi @Boninka holky moje
já jsem teď v jednom kole po těch Vánocích
dnes jsem 6 DC a stále krvácím ale už je to mírnější a už se těším až bude po. Asi 3 a 4 DC to bylo něco neuvěřitelného, takové kusy a tolik krve
to mi opravdu spíš přišlo jako potrat než ms. No a po menstruaci hurá znovu do boje ![]()
@Boninka krásné testy a držím palce ať už to konečně vyjde ![]()
@bacova.mi a tobě držím palce ať je brzy ovulace
![]()
@bacova.mi jeee kéžby to 5ak bylo
… je to nekonečné.. vždyť to všechny známe…
@Karolína117 pokud plánujete KET v nativu v tomto měsící, tak se jde na ten 1. utz 10-12 DC což ti vychází
a pak tam jezdíš průběžně na utz dokud nepřijde ovulace, sledují jak roste dominantní folikul a sliznice, aby vše bylo na prcka připraveno.
Já jsem se docela načekala
folikulu se moc nechtělo a měl 17mm až 21DC
takže záleží kdy míváš ovulaci, já to po ivf měla o něco delší.
Ten 21DC jsem píchala ovitrelle, aby měli jistotu, že do 2 dnů proběhla ovulace no a pak jsem jen zaváděla utrogestan a čekala na KET, ten je podle stáří embryjka, já jsem měla 5 denní blastocystu, takže 7. den po Ovitrellu byl KET.
No a pak jen to dloooohé 14 denní čekání zda se povedlo
tak držím palce ať se mrňous chytí a nepustí. Ale je krásný pocit vědět, že to embryjko v sobě máš ![]()
U nás KET našeho jediného mražáčka bohužel nevyšel a teď mě čeká od února 2.IVF, 24.1. jdu na kontrolu a pak hned s ms začnu zase stimulovat ![]()
@acire si hodná,… ty kusy sliznice tam nemíváš normálně? Já snad každou ms ![]()
@acire snad brzy dorazí ![]()
Já takovou má i s kusy sliznice měla dřív běžně
zato teď je to bída. Kdybychom se nesnažili i miminko, tak jsem za takovou má ráda. Teď ale vím, že to není normální. Každopádně jsem se dopidila na fb skupince holek s pcos, že to způsobuje ten Metformin, co mi doktorka predepslala
holky, co ho berou, mají stejný problém. Tak jsem zpětně koukla do apky a sedí to. Od doby, co jsem ho začala brát, mi takhle zesláblá a zkrátila se ms
takže jsem ho už přestala brát a vyřadila jsem maximálně sacharidy z jídelníčku a bude se vidět ![]()
@Paja.525 píše:
@ivunka123456 tak to není tak zlé… Holt to chvíli potrvá než se to srovná a nebo rovnou //můj dr. říká 3 měsíce a v nemocnici při propouštění mi řekli 2 měsíce tak teď babo raď že
nicméně my už se normálně snažíme… Jsem toho názoru že si tělo samo řekne kdy je připravené… Všechno to zlé už jsem hodila za hlavu a necháváme tomu volný průběh
My se také po šestinedělí začali snažit. Přesně si říkám, že to tělo to pozná.. tak přeji hodně štěstí, ať se Vám zadaří ![]()
@ivunka123456
Ahoj, taky jsem po mimoděloznim 21.11., 24.11. jsem krvacela 3 dny (to se jako MS nebere) a 29.12. přišla první MS, momentálně jsem 9DC a od neděle očekávám plodné dny(takže se začneme snažit, nechci čekat 3 měsíce, cítím se skvěle a jsem toho názoru, ze pokud se to má zase podelat, tak ať se to podela hned a ne až za tři měsíce)
Jinak tvůj ovulacni test není pozitivni, pokud i tehotensky vyšel negativní, tak se ti jen protáhla délka cyklu ![]()
Držím palečky a informuj nás, jak se ti daří, po mimodeloznim nás je tu víc, tak mě zajímá, kdy se komu zadaří ![]()
@Ardilera Děkuji moc ☺️️ Věříme s manželem, že se nám konečně zadaří a budeme ještě více šťastnější ☘️️ Tobě taky držím palce ✊🏻 ☘️️
Ahoj všichni,
ne že bych to tedy musela ještě řešit jo, ale kdyby to čirou náhodou vyšlo at už teď nebo později, ráda bych věděla jestli máte někdo zkušenost.
Mám rizikovou práci co se těhotných týče a ráda bych tedy věděla, kdy si zajít na gyndu, kdyby byl test pozitivní? Samozřejmě po vynechání MS… Jestli jít co nejdřív a nebo počkat až do 6 tt?
@Anonym_prihlaseni a snažíš se o první? budu držet palce a ozvu se ![]()
@Ardilera Super moc děkuji za informaci. Bazalku zatím nedělám. Zkusím stáhnout aplikaci a nakoupit tedy více testů abych začala co nejdříve. Nyní jsem 4 DC ![]()
@Jay-zee asi bych se svěřila doktorce a dohodla se s ní. Tady hodně záleží co je to za práci a kdy něco uvidí na utz aby sepsala aspoň zprávu
@ivunka123456
Ano o první, je mi 28 a v říjnu jsme se snažili poprvé:) sice to dopadlo jak to dopadlo, ale uklidňuji se tím, že nám to šlo, tak doufám, že druhy pokus bude úspěšnější ![]()
@ivunka123456 taky držím palce ať to vyjde co nejdřív… Teď čekám MS 18.1. tak kéž by už nedorazila
uvidíme…