Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahooj jsem tu nová snažíme se s přítelem o miminko jsem ted spozdeni 6 dni porad me bolí podbřišek ale jako hodně 3 dny jsem spinila a dnes krev už sem s toho zmatená nevíte někdo a to spineni se objevuje jednou denně děkuji za normalni odpověď… ![]()
@Nikola Di Doporučovala bych udělat test
pokud bylo jen špinění místo kalsické MS.. ![]()
@Nikola Di zkus udělat TT
jestli mas už zpoždění a zadařilo se, tak ti to ukáže i během dne ![]()
Ahooj jsem tu nová snažíme se s přítelem o miminko jsem ted spozdeni 6 dni porad me bolí podbřišek ale jako hodně 3 dny jsem spinila a dnes krev už sem s toho zmatená nevíte někdo a to spineni se objevuje jednou denně děkuji za normalni odpověď… ![]()
Ahoj, jdu se připojit ke snažilkám a také doufám, že nám to všem vyjde ❤️️
V dubnu jsem si nechala vyndat tělísko a řekli jsme si, že se začneme snažit. Bohužel ovulace ani menstruace nepřicházela, můj gyn pořád jen tvrdil, že nejsem,,nastartovaná,, po antikoncepci a víc neřešil. Změnila jsem gynekologa, nový gynekolog mi zjistil PCOS🤦🏼♀️ Po vyvolané menstruaci mám nasazený Clostylbegyt a příští týden jdu na měření foliků. Tak jsem zvědavá, zda vůbec nějaké narostou.
Všem přeji ty vytoužené // ❤️️
@Mamir moje doktorka mi říkala, že rok to řešit nebude a nechá to volně, tak sme šli rovnou do caru a bum protilátky v krvi a špatná ovulace
Ahoj holky, nejprve Vám chci popřát to nejlepší v novém roce a ať se nám všem vyplní co nejvíc našich přání a snů ![]()
Chci se k vám všem opět přidat. @bacova.mi si pamatuju z loňské skupinky.
Přesně před rokem jsme se s manželem začali snažit o první miminko v červnu jsem poprvé otěhotněla a v srpnu přišlo ZT a revize. Doktor mi řekl, že je „pohnojeno“ a že máme počkat jeden cyklus a klidně se můžeme začit snažit. Vyšlo to hned po prvním cyklu, v září jsem tedy znovu otěhotněla, ale v listopadu přišlo znovu ZT. Tentokrát mě ale na revizi nechtěli pustit, že není dobré, abych šla na revizi dvakrát takhle blízko u sebe, tak jsem dostala Mispregnol, po kterém přišly hrozné bolesti, ale potrat se nesputil, po týdnu jsem dostala druhý prášek a ten už zabral a potratila jsem doma. Naštěstí mám skvělého doktora, který mi na kontrole nabídl, že pokud bude chtít, tak nás pošle na vyšetření a nebude čekat po tom, co se nepovede třikrát (jak mi řekli v nemocnici) a nebo, že mám dát tělu alespoň 2 měsíce oraz. Tak jsme se s manželem po diskuzích dohodli, že tomu ještě necháme volný průběh, ten druhý potrat mě dost semlel, takže by mi ta vyšetření psychicky moc nepomohla.
Začala jsem se tedy sobě věnovat, abych se dala do kupy. Budu tedy ještě chvilku jen přihlížet a po druhé MS (která má přijít cca v druhé půlce ledna) se do toho zase vrhneme naplno ![]()
@Nikky121
Chci počkat jak dopadne tento cyklus, a pak bych nás také objednala do Caru, myslím, že tím nic neztratíme.
Jak u tebe řešili ty protilátky, jestli se můžu zeptat? A máš také Pcos?
@Mamir nene já mám anovulační cykly a protilátky proti spermiím, teď sme po prvním cyklu v caru, dali mi clostybegyt a šli sme na iui, pak ultrogestan, ale test negativní, takže uvidíme co bude teď. Ono i minimálně ti tam naberou krev, udělají testy a chlapovi spermiogram, pak se uvidí podle výsledku.
@bacova.mi no řekla bych, že bude dřív jak za týden ![]()
Já už také neměřím, ale čekám pozitívní ovu test dnes či zítra - vše tomu nasvědčuje ![]()
Ahoj holky, taky se přidávám do klubu…
Já mám zkušenost tu, že jsme minulý rok v únoru začali zkoušet 2 dítko k naší 2.lete dcerce, v dubnu jsem našla vysněné //. Bohužel konec června revize… Nějak jsme se z toho otrepali a začali zkoušet v září, než se srovnal cyklus, do teď se nic neděje, snažím se na to moc nemyslet, i když je to těžké, když vidíte všude ty mimina atd…
Ovulaci mám pravidelnou, minulý měsíc jsem to podpořila mateří kasickou a manžel má taky nějaké vitamíny.
Počkám do jara a případně zajdu k MUDr.,myslim si že se mnou ale asi nic řešit nebude, protože je to stále „krátká“ doba… Všude taky čtu, jak spousta z vás okamžitě těhotni po revizich a potratech, tak si už říkám jestli není někde problém…
Přeju do Nového roku hlavně zdravíčko a vysněné // ![]()
@bacova.mi stejný jak u mě.. ovulace cca za týden a mám vysoký horečky, střídá se u mě zimnice s pocením, zkrátka nádhera.
Čekám na výsledek pcr testu a obávám se, že pokud je to covid, tak lednové snažení vynecháme ![]()
@Eliinee ahoj, to tedy taky nemáte prožito málo
člověk si říká, kolik toho vůbec takhle může zvlánout, že? Pro mě je asi teď nejhorší to čekání, přijde mi, že mi strašně „zbytečně“ ubíhá čas a stejně nad tím vším pořád přemýšlím
Přeji, aby se štěstí už konečně usmálo a zadařilo se úspěšně ![]()
@Boninka Tak to je super, držím palce. To budes mít náskok
já.si.asi ještě počkám, asi to jen kolísala hladina lh, protože u mě tomu zatím nenasvědčuje vuuuubec nic
vždy mi asi týden před ovulací začne bolest vaječník, pak se změní hlen a teď teda ještě nic ![]()
@Mamir Ahoj, je skvělý mít gynekologa, co to hned řeší. Já takhle ztratila dva roky
na Pcos jsem měla podezření a hormonální profil jsem si musela vydupat! Pak se potvrdilo. Každopádně držím palce, aby Clostilbegyt zabral ![]()