Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Terrrka12345
1.1.22 10:32

Taky všem přeju, aby rok 2022 byl osudový, ale tím správným směrem ;) :srdce:

Od Silvestra jsem 1DC a byla jsem z toho hodně otrávená, protože buď vinou léčby atb a nebo očkováním se mi krásné 28/29 denní cykly pravděpodobně zkrátily na 21/22 dní… z toho nadšená teda nejsem, ale řekla jsem si, že budu postupně vše řešit a plnit malé cíle, až to dojde k tomu velkému :D uvidíme, jak dlouho se mě bude tenhle „optimismus“ držet :D
Všem držím palce a přeji ty dvě čárky (ale hlavně s úspěšným koncem) :kytka:

• Citovat
  • Upravit
3877
1.1.22 13:33

Tak já hlásím 1 DC :lol: bude se mi to dobře pamatovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.1.22 14:34

Hezky novy rok holky hodně úspěchu atd nám se na novy rok narodilo nahate morcatko holčička dostala jméno Bibi takže jak na novy rok novy život tak snad se povede i miminko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15393
1.1.22 16:46
@acire píše:
Tak já hlásím 1 DC :lol: bude se mi to dobře pamatovat :mrgreen:

Zlato, tak to je super :hug: normálně bych radost z červené radost neměla, ale po tvém trápení je to jiné. To je úplně jak znamení, že je to opravdu nový začátek :* takhle brzy po injekci ti ještě nepřišla, viď. To je znamení :srdce: A teď přijde ten ovulační cyklus :dance: a pak mi ukážeš // :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
1.1.22 17:21

Happy New Year 2022

Ahoj Holky :),
V první řadě přeji všem ten nejlepší vstup do nového roku. Ať se Nám všem splní to největší přání :)
Těm co mě ještě neznáte ( přesouvám se že skupinky snažilky 2021)
Snažíme se již více než 2 roky. Od října již řešíme CAR - teď čekáme až manža dobere vitamínovou kůru a pák kontrólní spermio a pák by to mělo začít :roll:
Raďeji bych teda, kdyby to bylo přirozeně :think:, ale… :think:
Nicméně jsem již 15dc a čekám na ovu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.1.22 19:40

Ahoj holky taky se k vám přidám :) všem přeji aby sme ty // v tom novém roce našly. V říjnu jsem si prošla 4 ZT. S manželem se snažíme už cca rok. Ovu jsem měla asi 14 dc tak teť musím jen vyčkávat jestli dojde ms nebo ne. Začaly sme chodit i do Car tak čekáme na gen. testy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
1.1.22 19:55

@Michalka 28 můžu vědět, který CAR jste zvolili? A jaké všechny testy již máte za sebou? Problém ti nějak nastínili? Kde by mohl být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.1.22 20:00

@Boninka šly sme do Uniqa a jsem moc ráda před tim sme byly na obilním trhu v Brně. Jo dr. říkala že si myslí že to bude nějaká mutace krve. Ale 20.1 budeme už vědět genetiku tak pak se uvidí co přesně mi je a kde je problém

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
1.1.22 20:07

@Michalka 28 aha, žádné jiné testy ti nedělali? Muž je v pořádku? Nám genetika přišla před dvěma týdny a po všech vyšetreních víme, že problém je na manželově straně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.1.22 20:17

@Boninka jo manžel byl na spermiogramu výsledky nevím páč nám je předešlý Car nedal tak tam musím v pondělí zajet. A jiný testy ne páč my nemáme problém s otěhotněním ale s udržením :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3877
1.1.22 20:47
@bacova.mi píše:
Zlato, tak to je super :hug: normálně bych radost z červené radost neměla, ale po tvém trápení je to jiné. To je úplně jak znamení, že je to opravdu nový začátek :* takhle brzy po injekci ti ještě nepřišla, viď. To je znamení :srdce: A teď přijde ten ovulační cyklus :dance: a pak mi ukážeš // :*

Já to taky beru jako nový začátek a opravdu to tentokrát přišlo rychle a je to tedy pěkný mazec, ale ani mi to nevadí..hned jsem si to zapsala do nového diáře :lol: a rok 2021 jsem v sobě uzavřela. snad teď přijde ovulační cyklus :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2698
1.1.22 21:09

@Michalka 28 aha, tak to potom jo,,, já měla celou dobu za to, že je problém u mě a ve finále po všech testoch, je to naopak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.1.22 21:23

@Boninka s bývalým manželem před 7 lety jsem potratila 3 vždy 7tt a s novým manželem jsem potratila v teť v říjnu a zas 7 tt (dvojčata) tak tady je 100% problém ve mě :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
1.1.22 21:36

@bacova.mi A kolik je tobě let?

Docela závidím vám, co je vám kolem 22-24, i když vím, že to není moc racionální, některé z vás se snaží dlouho. Jinak manžel říkal, že asi jen týden po operaci nebude moci mít sex, tak to bychom se možná už v tomhle cyklu mohli trefit do ovulace. :lol: Já dnes začala brát čistý inositol. :palec: Je mi 27, manželovi 42 a ráda bych do 30 už měla dítě. :D
Krásný nový rok 2022 a snažte se nesnažit se příliš, někdy to pomáhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
1.1.22 21:50

Ahoj holky, všem bych Vám taky chtěla popřát příjemný start do nového roku 2022 a hlavně zdravíčka a vytoužené // ☺️️Mě ten letošní rok začal opravdu,,skvěle” 🤦🏼‍♀️ Měli bychom teď v lednu řešit KET, ale bůh ví jak to bude, protože jsem odpol chytla nějakou zimnici, slabou bolest hlavy a teplota mi kolísá od 36,6 do zatím 37,4 😭 Takže jen ležím, potím se a cpu se paralenem 🤦🏼‍♀️ Takže jsem zvědavá, co z toho ještě bude 😭 Teď to v posledních 3.dnech proběhlo i u švagra se švagrovou a děckama a manželovou tetou..Ale byla to záležitost na max. 3 dny…Tak doufám, že to u mě nebude nic horšího abychom mohli KET konečně podstoupit 🙏🏻 Hezký večer ☘️️ ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí