Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hezky novy rok holky hodně úspěchu atd nám se na novy rok narodilo nahate morcatko holčička dostala jméno Bibi takže jak na novy rok novy život tak snad se povede i miminko ![]()
@acire píše:
Tak já hlásím 1 DCbude se mi to dobře pamatovat
Zlato, tak to je super
normálně bych radost z červené radost neměla, ale po tvém trápení je to jiné. To je úplně jak znamení, že je to opravdu nový začátek
takhle brzy po injekci ti ještě nepřišla, viď. To je znamení
A teď přijde ten ovulační cyklus
a pak mi ukážeš // ![]()
Ahoj Holky
,
V první řadě přeji všem ten nejlepší vstup do nového roku. Ať se Nám všem splní to největší přání ![]()
Těm co mě ještě neznáte ( přesouvám se že skupinky snažilky 2021)
Snažíme se již více než 2 roky. Od října již řešíme CAR - teď čekáme až manža dobere vitamínovou kůru a pák kontrólní spermio a pák by to mělo začít ![]()
Raďeji bych teda, kdyby to bylo přirozeně
, ale… ![]()
Nicméně jsem již 15dc a čekám na ovu… ![]()
Ahoj holky taky se k vám přidám
všem přeji aby sme ty // v tom novém roce našly. V říjnu jsem si prošla 4 ZT. S manželem se snažíme už cca rok. Ovu jsem měla asi 14 dc tak teť musím jen vyčkávat jestli dojde ms nebo ne. Začaly sme chodit i do Car tak čekáme na gen. testy
@Michalka 28 můžu vědět, který CAR jste zvolili? A jaké všechny testy již máte za sebou? Problém ti nějak nastínili? Kde by mohl být?
@Boninka šly sme do Uniqa a jsem moc ráda před tim sme byly na obilním trhu v Brně. Jo dr. říkala že si myslí že to bude nějaká mutace krve. Ale 20.1 budeme už vědět genetiku tak pak se uvidí co přesně mi je a kde je problém
@Michalka 28 aha, žádné jiné testy ti nedělali? Muž je v pořádku? Nám genetika přišla před dvěma týdny a po všech vyšetreních víme, že problém je na manželově straně…
@Boninka jo manžel byl na spermiogramu výsledky nevím páč nám je předešlý Car nedal tak tam musím v pondělí zajet. A jiný testy ne páč my nemáme problém s otěhotněním ale s udržením ![]()
@bacova.mi píše:
Zlato, tak to je supernormálně bych radost z červené radost neměla, ale po tvém trápení je to jiné. To je úplně jak znamení, že je to opravdu nový začátek
takhle brzy po injekci ti ještě nepřišla, viď. To je znamení
A teď přijde ten ovulační cyklus
a pak mi ukážeš //
Já to taky beru jako nový začátek a opravdu to tentokrát přišlo rychle a je to tedy pěkný mazec, ale ani mi to nevadí..hned jsem si to zapsala do nového diáře
a rok 2021 jsem v sobě uzavřela. snad teď přijde ovulační cyklus ![]()
@Michalka 28 aha, tak to potom jo,,, já měla celou dobu za to, že je problém u mě a ve finále po všech testoch, je to naopak…
@Boninka s bývalým manželem před 7 lety jsem potratila 3 vždy 7tt a s novým manželem jsem potratila v teť v říjnu a zas 7 tt (dvojčata) tak tady je 100% problém ve mě ![]()
@bacova.mi A kolik je tobě let?
Docela závidím vám, co je vám kolem 22-24, i když vím, že to není moc racionální, některé z vás se snaží dlouho. Jinak manžel říkal, že asi jen týden po operaci nebude moci mít sex, tak to bychom se možná už v tomhle cyklu mohli trefit do ovulace.
Já dnes začala brát čistý inositol.
Je mi 27, manželovi 42 a ráda bych do 30 už měla dítě. ![]()
Krásný nový rok 2022 a snažte se nesnažit se příliš, někdy to pomáhá.
Ahoj holky, všem bych Vám taky chtěla popřát příjemný start do nového roku 2022 a hlavně zdravíčka a vytoužené // ☺️️Mě ten letošní rok začal opravdu,,skvěle” 🤦🏼♀️ Měli bychom teď v lednu řešit KET, ale bůh ví jak to bude, protože jsem odpol chytla nějakou zimnici, slabou bolest hlavy a teplota mi kolísá od 36,6 do zatím 37,4 😭 Takže jen ležím, potím se a cpu se paralenem 🤦🏼♀️ Takže jsem zvědavá, co z toho ještě bude 😭 Teď to v posledních 3.dnech proběhlo i u švagra se švagrovou a děckama a manželovou tetou..Ale byla to záležitost na max. 3 dny…Tak doufám, že to u mě nebude nic horšího abychom mohli KET konečně podstoupit 🙏🏻 Hezký večer ☘️️ ✊🏻
Taky všem přeju, aby rok 2022 byl osudový, ale tím správným směrem

Od Silvestra jsem 1DC a byla jsem z toho hodně otrávená, protože buď vinou léčby atb a nebo očkováním se mi krásné 28/29 denní cykly pravděpodobně zkrátily na 21/22 dní… z toho nadšená teda nejsem, ale řekla jsem si, že budu postupně vše řešit a plnit malé cíle, až to dojde k tomu velkému
uvidíme, jak dlouho se mě bude tenhle „optimismus“ držet 

Všem držím palce a přeji ty dvě čárky (ale hlavně s úspěšným koncem)