Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
29.12.21 23:26

Ahojky

Ráda bych se přidala… Snažíme se s manželem o naše první miminko a poslední dobou se na to soustředím více než dost (i když si uvědomuji že je to nezdravé)… Už je to 3. rok co po miminku toužím a tak doufám že se konečně zadaří :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
29.12.21 23:30

@FlowerB Ahoj, mě to dnes chytá každé 2 hodiny, tak doufám, že to do zítra odezní :(. Prý je to na začátku normální a roztahuje se děloha. Ještě si pamatuji, jak byla sestra těhotná, tak toto je jen začátek :lol:. Musíme prckům věřit, když už si nás našli :D, jsou to bojovníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
30.12.21 07:19

@acire @whitemirror já měla naposledy v červenci cyklus 59 dní a bez ovulace. Tohle je na tom nejhorší, že vlastně žijeme pořád v nejistotě, zda ten další cyklus bude vůbec ovulace, to ani neřeším, kdy bude :mrgreen: I když přijde 30 DC, jsme šťastné, že vůbec dorazila. Já jsem 7 DC, opět byla krátká a slabá ms :zed: a mám obavy, že mám zas rozházené hormony :cert: včera mě vzbudila bolest prsou, přidala se celodenní bolest v kříži a podbřišku, od 5 DC mám dole mokro a manžel za mnou běhá jak pes za harajici cubou :mrgreen: a aby to byla ovulace, tak na to je faaakt brzy :lol: a to tenhle cyklus jsem se vybídla. na měření BT i testy :roll:
@acire Ms ti určitě dorazí a přála bych ti, aby v tvém případě co nejdřív. Většinou chodí po 10-14 dnech od injekce, tak si myslím, že se příští týden dočkás a může začít s novým rokem nové snažení a moc ti přeju, aby bylo už poslední 🙏
@whitemirror přeji, ať přijde ovulace co nevidět, dřív, než bude manžel na operaci :hug: jak ji hlidas? Měříš BT nebo testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
30.12.21 07:22

@Danny113 ahoj :mavam: vítám tě. My se také snažíme o prvním a nemyslet na to je nemožné :lol: jen se můžeš zkusit zaměstnat něčím jiným (koníčkem, sportem). Jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
30.12.21 07:38

Ahoj @Danny113 :mavam: my se s přítelem taky snažíme o první mimčo… je mi 23 a po dítěti toužim od nějakých sedmnácti, osmnácti… a teď, když mám konečně stálého partnera a finance na zajištění dítěte, tak to nejde… vědět to, že ještě po roce snažení nebudu těhotná, tak se asi nechráníme už od začátku vztahu. :roll: :) nemyslet na to je za mě naprosto nemožný a úplně bych vraždila, když mi tuhle „radu“ dávají kamarádky… samozřejmě všechny bezdětné a o děti se ani zatím nesnaží… ne že bych jim to trápení přála, ale jejich „radu“ bych jim jednou ráda připomněla :D :D

Jinak holky, přítelova babička nezklamala.. „Už by jste si mohli pořídit to miminko.“ :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
86
30.12.21 09:21
@michellees píše:
Ahoj @Danny113 :mavam: my se s přítelem taky snažíme o první mimčo… je mi 23 a po dítěti toužim od nějakých sedmnácti, osmnácti… a teď, když mám konečně stálého partnera a finance na zajištění dítěte, tak to nejde… vědět to, že ještě po roce snažení nebudu těhotná, tak se asi nechráníme už od začátku vztahu. :roll: :) nemyslet na to je za mě naprosto nemožný a úplně bych vraždila, když mi tuhle „radu“ dávají kamarádky… samozřejmě všechny bezdětné a o děti se ani zatím nesnaží… ne že bych jim to trápení přála, ale jejich „radu“ bych jim jednou ráda připomněla :D :DJinak holky, přítelova babička nezklamala.. „Už by jste si mohli pořídit to miminko.“ :zed:

Ahoj, tak se také přesouvám do snažení 2022 :andel: Je mi 21 a přítelovi 26, dnes jsem 28DC, ovulaci jsem tento měsíc nehlídala, teplotu už také neměřím… dost jsem se na to upnula a asi do přítele moc hučela, až se z toho stala dvoudenní krizička a tichá domácnost… naštěstí jsme si vše vyříkali a opravdu tomu necháváme volno :) Zítra zkusím test jen pro potvrzení, že to nevyšlo, kvůli Silvestru :dance:

Každopádně, přítelova mamka se už vidí s kočárkem, na to už jsem si zvykla a snažila se to přecházet… ale na Štědrý den s tím přišel prej i přítelův taťka, že prý není na co čekat :roll: Kdyby jen věděli… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 10:59
@michellees píše:
Ahoj @Danny113 :mavam: my se s přítelem taky snažíme o první mimčo… je mi 23 a po dítěti toužim od nějakých sedmnácti, osmnácti… a teď, když mám konečně stálého partnera a finance na zajištění dítěte, tak to nejde… vědět to, že ještě po roce snažení nebudu těhotná, tak se asi nechráníme už od začátku vztahu. :roll: :) nemyslet na to je za mě naprosto nemožný a úplně bych vraždila, když mi tuhle „radu“ dávají kamarádky… samozřejmě všechny bezdětné a o děti se ani zatím nesnaží… ne že bych jim to trápení přála, ale jejich „radu“ bych jim jednou ráda připomněla :D :DJinak holky, přítelova babička nezklamala.. „Už by jste si mohli pořídit to miminko.“ :zed:

Tak mě je 22 let :srdce: Zrovna dnes jsem dělala ovu testík a vypadá to že ovu přijde dnes nebo zítra… Nevím to přesně… Nebyl úplně pozitivní dle mého ale večer by už čárečky mohly být stejně silné :palec: Od včerejška mám „plodný hlen“ tak jsme na to večer vlítli :lol: Dnes uvidím ještě večer jak bude vypadat ten ovu test a kdyžtak by jsme to zkusili i dnes večer :srdce: Držím ti palce aby ti to dopadlo :hug: Já jsem nějaké plodné dny a ovu testy moc neřešila… Říkala jsem si že pokud jsme oba mladí a zdraví tak by to mělo klapnout, ale už jsem zoufalá tak jsem přešla na ovu testíky tento měsíc :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 11:01
@natty1511 píše:
Ahoj, tak se také přesouvám do snažení 2022 :andel: Je mi 21 a přítelovi 26, dnes jsem 28DC, ovulaci jsem tento měsíc nehlídala, teplotu už také neměřím… dost jsem se na to upnula a asi do přítele moc hučela, až se z toho stala dvoudenní krizička a tichá domácnost… naštěstí jsme si vše vyříkali a opravdu tomu necháváme volno :) Zítra zkusím test jen pro potvrzení, že to nevyšlo, kvůli Silvestru :dance:Každopádně, přítelova mamka se už vidí s kočárkem, na to už jsem si zvykla a snažila se to přecházet… ale na Štědrý den s tím přišel prej i přítelův taťka, že prý není na co čekat :roll: Kdyby jen věděli… :pocitac: :pocitac: :pocitac:

Budu držet pěsti :srdce: Všem co se tu snaží o miminko :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1634
30.12.21 12:07

Ahoj holky, tak my byli včera u manželové sestřenice a oznámili nám, že čekají v červnu..Samozřejmě jim to moc přeji, ale přiznám se, že mě to,,semlelo” :cry: Říkala, že se sama divila, že se tak brzy zadařilo..Byla na operaci s vaječníkem a Dr. jí řekl, aby na nic nečekala.. jenže její manžel stále nechtěl kvůli stavbě nového domu..A letos si o prázdninách řekli, že to zkusí a bum po druhém cyklu jim to vyšlo..Achjo, snad to v lednu vyjde i nám 🙏🏻 ☘️️ Mějte se hezky, pěkný den :hug: P. S. Všem, co už máte // Mooc gratuluji ✊🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
30.12.21 12:12

@Karolína117 úplně chápu jak se cítíš mám to stejně jak když bohužel v září potratila a hned na to se dozvěděla že známa je těhotná a teď opět další kamarádka je těhotná a ta ani miminko nechtěla.. úplně mě to semlelo že se nedaří nám a ostatním ano ačkoliv jim to Všem přeji tak člověka to zamrzí :cry:
Ale musíme věřit zme nový rok nám přinese ty dvě vytoužené // 😊
Budu držet palečky 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 12:12
@bacova.mi píše:
@Danny113 ahoj :mavam: vítám tě. My se také snažíme o prvním a nemyslet na to je nemožné :lol: jen se můžeš zkusit zaměstnat něčím jiným (koníčkem, sportem). Jak dlouho se snažíte?

Ahojky… No nechráníme se dost dlouho ale o mimi se snažíme už 3. rokem… Jen díky práci na to kolikrát nebylo dostatek energie :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
30.12.21 13:16

@natty1511 u nás taky byly krize.. jednu dobu to vypadalo až na rozchod :oops: :lol: pak jsme si pořídili psa.. občas sama cejtim, že si na něm kompenzuju tu absenci mimina :D :D

@Danny113 já letošní poslední ovu prošvihla, brala jsem antibiotika.. a teď čekám na ms :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
30.12.21 13:18

@Karolína117 @MájuleM
Holky jsem na tom úplně stejně v září potrat a začátkem prosince jedná kamarádka oznámila těhotenství hned na poprvé a včera další kterým to vyšlo téměř hned… Moc jim to přeji, ale zároveň jim hrozbě závidím to štěstí :srdce:
Totálně ne to sundalo proč já mám tu cestu takhle trnitou… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15555
30.12.21 13:26

@Karolína117 Joo, tohle oznamování těhotenství o vánocích je asi teď nějaká móda :zed: U nás to samé. Bratranec s přítelkyní oznámili, že čekají v dubnu a hned na to se pochlubila další dvě kamarádky, že čekají přírůstek :roll: Samozřejmě jim to přeju, ale na Štědrý den, kdy mi ještě dorazila mrcha, toho bylo najednou moc :cert:

Tak ten nový rok bude patřit už nám!!! :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 13:28
@michellees píše:
@natty1511 u nás taky byly krize.. jednu dobu to vypadalo až na rozchod :oops: :lol: pak jsme si pořídili psa.. občas sama cejtim, že si na něm kompenzuju tu absenci mimina :D :D@Danny113 já letošní poslední ovu prošvihla, brala jsem antibiotika.. a teď čekám na ms :roll:

To mě mrzí… Tak přeji štěstí do dalšího cyklu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital