Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2564
28.12.21 22:52

No teda holky koukám, že ty počty embryek máme všechny takové nízké, no já si u prvního ivf říkala, super 12 folikul tak to bude optimisticky tak 4-5 embryek po genetice a zbyde i na sourozence :lol: :zed: a pak to začalo den za dnem odpadat a teď můžu být ráda, že jsme měli aspoň to jedno :roll: je to hrozný jak člověk má u ivf už nějakou větší naději, že se to konečně blíží a má hrozně veliká očekávání a pak se to třeba hned nepovede.

Věřím, ale že rok 2022 bude pro nás všechny úspěšný a konečně se dočkáme :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.12.21 03:31

Ahoj holky, přidávám se do skupinky 🙂
Všechny zdravím a Všem držím palečky
V krátkosti o sobě.. doma mám už skoro pětileťáka a o další miminko se suma sumárum do teď snažíme skoro dva roky 🤷‍♀️
Letos v červnu po roce a půl beznaděje přišla laparoskopie na kontrolu vaječníku a hned na to nástup stimulace hormonama a v srpnu už jsem byla těhotná 🙂
Bohužel v září nikdo neví proč nás miminko bohužel opustila v 11tt a musela sem i na revizi kvůli neustálému krvácení.. :cry:
Tento měsíc jsme o Dr měli první povolení se snažit než nasadime další stimulaci ale bohužel včera ta červená potvora zase přišla.. sem z toho už nešťastná :cry:
Psychicky i fyzicky..letošní rok byl pro mě celkově těžký a při zjištění // přišlo konečně to lepší ale zas to dopadlo jak dopadlo..
Už bych chtěla aby vše bylo vpořádku..
Doufám že rok 2022 bude konečně ten zlomový a konečně se dočkám zase těch // a s dobrým koncem 😏 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15405
29.12.21 07:23

@MájuleM Ahoj, vítám tě a zároveň ti chci říct, jak moc je mi líto, čím vším sis musela projít :hug: cesta k miminku není vždy jednoduchá, ale stojí za to :srdce: Dobrá zpráva je, že reaguješ na stimulaci, takže věřím, že další pokus bude ten pravý :kytka: Nový rok má krásné dvojky, jako dvě //, to není náhoda. Věřím, že si k vám brzy miminko cestu najde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
29.12.21 08:58

Ahoj holky, reaguji jen na to téma s tím IVF a počty vajíček versus embryjí je to asi bohužel klasika ten odpad. Já měla 15 folikulů, 15 vajíček ale oplodnilo se jen 8 😳 už to mě tedy vyděsilo. A po pěti dnech kultivace zbyly 4. Teď jsem 9 dni po druhem transferu a mám ze včera pozitivní test a ještě dva mrazacky v zásobě. Držím vám moc palce, transfer je proste jako tahat karty z balíčku, někdy je tam proste černý petr a někdy konečně padne žolík ❤️️ (Lepší je samozřejmě mít větší zásobu mrazacku, abyste mohly mít více možnosti, co vytáhnout)

Držím palce i všem snazilkam do roku 2022, já zacla v 2020 a už jsem myslela, že nás fakt nic dobrého nemůže potkat a teď se moc modlíme, aby vše dobře dopadlo! 🙏🏼 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
29.12.21 09:07

@FlowerB jsme na tom úplně stejně, já dnes přesně taky 9. po ET. Nám k zamrazeni zbylo jen 1 😔 ale pořád věřím, že to druhé co mám u sebe zvládne všechno 🙏 taky se snažíme od 2020. Kdy jsi objednaná na krev a utz? A máš už nějaké příznaky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15405
29.12.21 09:09

@FlowerB @Verča22938 vypadá to u vás moc nadějně :srdce: moc vám držím palce, ať se bublinky drží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
29.12.21 10:19

@Verča22938 nádhera gratuluji! To jsme na tom stejně! ❤️️ Já dnes 4+0 podle MS…já se asi 7 dni po KET cítila tak nějak na MS, tak jsem se rozbrečela a vypadala, ze to vzdam, pak jsem se naštvala, udělala test a ono to tam bylo 😵 od te doby mě občas bolí v podbrisku hlavně po delší chůzi, asi vazy 🤷🏼‍♀️ Svedi a bolí mě prsa a občas se mi udela trosku soufl, ale nic tragického, pomůže zelená orbitka nebo studená mandarinka 😅 😅 co ty? Jinak krev mám v Gennetu 3.1. a na utz bych měla jít cca 14 dni po pozitivní krvi, takže někdy v 7tt, jak ty?

@bacova.mi Díky moc ❤️️ my začali na začátku roku 2020, žádný problem nám vlastně doteď nenašli, ale našli jsme anděla v podobě jedné pani doktorky z CAR, ke které nás náhodně přidělili a tak nějak to celé zatím vede tam, kam chceme. 🤩 moc držím palce každé, která se snaží, tolik slz a beznaděje jsme asi musely zažít všechny 🤷🏼‍♀️ 😣 před námi je ještě dlouhá cesta, snad už vše je a bude tak, jak má byt 😍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
601
29.12.21 10:39

@FlowerB já jsem dnes podle MS 3+6 takže opravdu to máme téměř stejné 🙈 🙏 já cítím občas pnutí v prsou, hlavně teda když nemám podprsenku, občas takový tlak v podbřišku, ale ten už mám asi od začátku stimulace, takže už jsem si zvykla 😁 a jsem teda dost unavená, ale to může být i zřejmě ročním obdobím. Vitamín D ale poctivě doplňuji. Já jdu právě 3.1. ráno na krev a dopoledne k doktorovi. Takže předpokládám, že mi potvrdí gestační váček v děloze a objedná mě za dalších cca 14 dnů. No musím se potom zeptat jak to funguje, kdy mám jít normálně za svou gynekolozkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terrrka12345
29.12.21 13:23

@MájuleM ahoj, tak se zase potkáváme :D úplně chápu tvé pocity :( my jsme se ke snažení ještě ani nedostali - od revize mám stále nějaké záněty a vlastně už čtvrt roku beru různá antibiotika… celý tento rok byl hrozně náročný a jako na houpačce. Na jednu stranu mi přijde, že už to vše trvá hrozně dlouho a na druhou mám pocit, že ten čas strašně letí. Moc Ti přeju, aby 2022 byl šťastný a aby vše bylo bez komplikací :kytka:

• Citovat
  • Upravit
109
29.12.21 19:34

Ahoj holky, měly jste v den očekávané menstruace nějaké bolest nebo křeče? Dnes jsem 4+0, tak čekám napnutá jako struna. Testy mi ukazovaly brzo (už 24 DC), tak doufám, že to biochemko nebude :oops:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
29.12.21 19:40

@bobrik99 ahoj já teď 4+0 (jasně pozitivní test jsem měla 27.12.) a už třetí den cca 2× denně taková MS křeč cca na minutu až dvě a pak to odezní a zase nic. Vždy mě to dost vyděsí, snad to nepřijde! 😭co ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.12.21 20:28
@bacova.mi píše:
@MájuleM Ahoj, vítám tě a zároveň ti chci říct, jak moc je mi líto, čím vším sis musela projít :hug: cesta k miminku není vždy jednoduchá, ale stojí za to :srdce: Dobrá zpráva je, že reaguješ na stimulaci, takže věřím, že další pokus bude ten pravý :kytka: Nový rok má krásné dvojky, jako dvě //, to není náhoda. Věřím, že si k vám brzy miminko cestu najde :srdce:

Děkuji bohužel to letos všechno dopadlo jak dopadlo co se dá dělat :(
Ano naštěstí na tu stimulaci reagují dobře ale to mohlo být i tím že sem byla po té laparoskopii no 😏 🤔
Tak snad už to vyjde teďka no 😏
Ale děkuji za podporu 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.12.21 20:31
@Terrrka12345 píše:
@MájuleM ahoj, tak se zase potkáváme :D úplně chápu tvé pocity :( my jsme se ke snažení ještě ani nedostali - od revize mám stále nějaké záněty a vlastně už čtvrt roku beru různá antibiotika… celý tento rok byl hrozně náročný a jako na houpačce. Na jednu stranu mi přijde, že už to vše trvá hrozně dlouho a na druhou mám pocit, že ten čas strašně letí. Moc Ti přeju, aby 2022 byl šťastný a aby vše bylo bez komplikací :kytka:

Ahoj taky tě zdravím 😂 🙂 zase se potkáváme tak snad už nám to výjde no 🙂
No ani mi nemluv taky mám furt nějaké problémy ale už to bylo dobrý tento měsíc tak bylo to povolení ale jak vidím tak nic no 😏
Moc tomu teď nepridava sní to že jsem bez práce takže je to na prd..🤦‍♀️
Tak snad se ti to brzo zlepši aby jste se mohli snažit 🙂
Tobě taky přeji aby se to povedlo a vše bylo bez komplikací 😊
Já doufám že ten další rok už bude lepší a že se to povede 😏 😊 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3878
29.12.21 22:44

Holky teda 8o :hug: :hug: vítám všechny nové příchozí a čumím jak puk, jaké příběhy máte :,( věřím, že rok 2022 bude pro nás všechny úspěšný :srdce: já jsem 51 DC a čekám stále na ms po Agolutinu, kterou jsem dostala v pondělí :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
29.12.21 23:13

Já měla minulý měsíc cyklus dlouhý 68 dní. :roll: Injekci na vyvolání ms jsem odmítla a nakonec přišla ovulace i menstruace. Dnes jsem si vyzvedla balíček s Inofolicem a zítra mi má přijít čistý inositol, tak snad se mi cykly trochu zkrátí. Dnes jsem 21DC a začátkem ledna jde manžel na operaci, tak snad mi plodné dny nevyjdou do toho období.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí