Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
16
30.12.21 19:01
@acire píše:
Tak to bych nepřežila a asi ji jednu vrazila :cert: to je děs fakt! Mě stačí že ex od partnera má teď měsíční dceru a manžel to viděl na fb a bylo vidět, že myslí na to ze sní by to měl a semnou to nejde :,( cítila jsem se hrozně.

Ano je to hrozné… Už několikátý rok mám z toho těžké deprese… Skončila jsem kvůli tomu u psychiatričky na lécích… Ale rodičům mého muže je to očividné jedno i když jsou na mě normálně milí, tohle jim nikdy neodpustím… :zed: Zlato je mi líto že se ti honí hlavou takové myšlenky, ale to přeci nemůžeš vědět co se mu zrovna honilo hlavou… Třeba naopak přemýšlel že s tebou bude velmi šťastný až se vám také zadaří… Ono to, že jeho ex má už dítě neznamená že by ho to udělalo šťastným pokud by se např. hádali… Muselo tam být přeci něco, kvůli čemu se rozešli a dítě by mu s osobou se kterou nebyl šťastný asi štěstí nezaručilo :hug: Nemůžeš takto „číst myšlenky“… Pak budeš akorát zbytečně stresovat :srdce: On musí vědět proč je s tebou tak se neshazuj přeci jen protože se vám zatím nezadařilo :hug: Přeji ti z celého :srdce: aby vám to vyšlo :kytka:

Příspěvek upraven 30.12.21 v 19:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
30.12.21 19:05
@michellees píše:
Holky mám intimní otázku… baví vás „sex na povel“? Myslim tim sex během ovulace např. po tom, co vám vyjde pozitivní ovu test? :oops: Já jsem vždycky během ovulace ze sexu úplně nervózní, kolikrát se mi nechce, ale říkám si že musim a přemáhám se. :oops: Nejradši bych sex během ovulace neměla vůbec… v jinou dobu úplně bez problému. :lol: Nějaká rada co s tim? :lol: :lol:

Ahojky já si sex naopak při ovu užívám protože jen při ovu nám to dobře klouže bez použití lubrikantu a manželovy až moc velké námahy :D Vždy jsem nervózní když jsem s prominutím „suchá“ (což mám kromě pl. dnů celý mesíc) a manžel se chudák celý zpocený snaží s tím něco udělat :lol: Bohužel takto je vidět jak jsme každá jiná :mrgreen: Některé ženě stačí dát pusu na čelo a je „mokrá“ a některá je zas suchá až se jí z toho nervy drtí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
30.12.21 21:08
@bacova.mi píše:
@acire @whitemirror já měla naposledy v červenci cyklus 59 dní a bez ovulace. Tohle je na tom nejhorší, že vlastně žijeme pořád v nejistotě, zda ten další cyklus bude vůbec ovulace, to ani neřeším, kdy bude :mrgreen: I když přijde 30 DC, jsme šťastné, že vůbec dorazila. Já jsem 7 DC, opět byla krátká a slabá ms :zed: a mám obavy, že mám zas rozházené hormony :cert: včera mě vzbudila bolest prsou, přidala se celodenní bolest v kříži a podbřišku, od 5 DC mám dole mokro a manžel za mnou běhá jak pes za harajici cubou :mrgreen: a aby to byla ovulace, tak na to je faaakt brzy :lol: a to tenhle cyklus jsem se vybídla. na měření BT i testy :roll:
@acire Ms ti určitě dorazí a přála bych ti, aby v tvém případě co nejdřív. Většinou chodí po 10-14 dnech od injekce, tak si myslím, že se příští týden dočkás a může začít s novým rokem nové snažení a moc ti přeju, aby bylo už poslední 🙏
@whitemirror přeji, ať přijde ovulace co nevidět, dřív, než bude manžel na operaci :hug: jak ji hlidas? Měříš BT nebo testy?

Já pouze měřím teplotu. Mám na to aplikaci OvuView a až budu mít nový mobil, doufám, že se tam nějak ta data načtou, protože ono to nějak vyhodnocuje plodné dny podle předchozích cyklů… nerada bych o ta data přišla. :roll: Někde v diskuzi jsem četla, že u PCOS běžně vychází velkou část cyklu pozitivně ovu testy a nic to neznamená. Navíc ty ovu testy pouze znamenají, že tělo produkuje hormon, který vede k ovulaci, ale ovulace přijít nemusí. :zed: Plus bych se asi nedoplatila s používáním ovu testů, zůstávám u měření BT. Jen je divné, že ještě nemám žádný plodný hlen, normálně mám už asi od 16. DC typický plodný hlen. Ono je to logické, pokud ještě nemám mít ovulaci, neměla bych mít ani plodný hlen.

Bohužel to v tomto cyklu asi nevyjde, zhruba 3 týdny po operaci po muži nemůžu chtít sex a předtím určitě ovulace nepřijde, to by musel být zázrak. :andel: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
30.12.21 22:35

@Danny113 Jj, taky si sex užíváme,.manžel asi na plno, ale já mám v hlavě stejně pořád to, aby ty mraky dorazily kam mají :mrgreen: takže pak podkládám zakladnu, nohy nahoru,… :lol:
Já před 6 lety neplánovaně otěhotněla, po vysazení HA jsem měla hodně problémy (žádná ms celý rok, pak vyvolavacku, přibývání na váze hned po vysazení, doktoři radili zhubnout a vyvolavacky a nasazení ha na pravidelný cyklus :cert: ). Po potratu jsme se už nijak nechránili, ale dítě jsme ani neplánovali. Už to ve mě hlídali, že za ty roky nic. Pak svatba no a od svatby se aktivně snažíme 2,5 roku. Už jsem měla stimulaci Clostilbegytem, Duphaston. Pak jsem si vydupala hormonální profil (podle příznaků jsem měla poderlureni na Pcos) a to se potvrdilo :roll: Takze jsem začala dělat vše, aby se to zlepšilo. A výsledek je posledni půl rok ovulace kolem 20 DC :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
30.12.21 22:38
@michellees píše:
Holky mám intimní otázku… baví vás „sex na povel“? Myslim tim sex během ovulace např. po tom, co vám vyjde pozitivní ovu test? :oops: Já jsem vždycky během ovulace ze sexu úplně nervózní, kolikrát se mi nechce, ale říkám si že musim a přemáhám se. :oops: Nejradši bych sex během ovulace neměla vůbec… v jinou dobu úplně bez problému. :lol: Nějaká rada co s tim? :lol: :lol:

Tak to já mám opačný problém :mrgreen: mám hodně snížené libido (asi vlivem zvýšeneho testosteronu a sníženého estrogenu). Ale jak se blíží plodné dny a začnu cítít dole mokro, jsem, jak to napsat,… No prostě nadržená :mrgreen: ale i tak, že se v noci vzbudím a na manžela skočím :lol: a jak mám pozitivní test, tak mě nic nezastaví :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
30.12.21 22:47

@whitemirror měření teploty je asi nejlepší, ale zjistíš až zpětně, jestli byla, pokud to žena na sobě nijak nepozná. Kvůli tomu, že jsem byla bez ovulace nejspíš několik let, tak jsem s tím zpočátku měla taky problém. Je pravda, že se píše, že u pcos vycházejí většinou testy pozitivně, ale záleží, jaký typ pcos žena má. Pokud je ten typ, co má vysoké lh a nízké fsh, tak pak má ty testy pozitivní. Mě zpočátku vycházela celý cyklus poměrně silnela (ne pozitivní) čárka. Ale jak jsem začala pro to něco dělat, je vidět i na testech, že se hormony upravily. Teď mám vždy jen slabého douška a jen před ovulací tetsy zesílí, jsou pozitivní a hned po zase jen doušek. Chce to vychytat :lol: co se týká hlenu, tak u dlouhých cyklu pcos je to také tak, že jak hormony kolísají, tak se plodný hlen objevuje i mimo ovulační dny, pak zmizí, pak se zase objeví. To už jsem taky zjistila :cert: ale díky teplotě aspoň víš, na čem jsi ;)
Tři týdny utečou jako voda :palec: třeba nakonec ještě ovulace přijde déle, počká si, až bude manžel fit ;) hlavně, aby byl zdravý :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
30.12.21 23:46
@michellees píše:

Když jsem měla stimulaci Clostilbegytem, byla jsem trochu nervózní, že se to nepovede, no tu chuť jsem měla i tak velkou, že bych ojela i gynekologa. :lol: Normálně ani v plodných dnech chuť velkou nemám, i když mě samotný sex už pak baví. Ale po té stimulaci to byl extrém, fakt vysoké libido. Jen přímo při sexu jsem pak myslela na to, jestli se to povede, ale že bych kvůli tomu nedosáhla orgasmu, to zase ne.

@bacova.mi Jsem z toho trochu nervózní, hlavně po tom asi už bude chtít spát se mnou v jedné posteli - na tu operaci jde kvůli chrápání. Takže spíš taková kosmetická operace, lokální anestezie, jenže já už si po tom roce moc neumím představit spát s ním v jedné posteli, je to takový nezvyk. I když z hlediska snažení to bude spíš pozitivum. :palec: :lol: Oddělené ložnice máme kvůli tomu chrápání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
31.12.21 00:06

@whitemirror Jo taaaaak :lol: za chvilku si zvykneš ;) já si zase neumím představit, že bychom spaali každý jinde. Jsem strašně zvyklá za ty roky vedle něj usínat, že když není doma, což se stává vážně výjimečně (když byl v létě treba navštívit rodiče), tak jsem skoro vůbec nespala :mrgreen: takovy divný pocit.
Tak to bude pro vás nová etapa, jako byste spolu začínali znovu chodit :oops: Ráno se probudíte vedle sebe a když bude chuť, můžete to hned využít :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
31.12.21 04:21
@bacova.mi píše:
@Danny113 Jj, taky si sex užíváme,.manžel asi na plno, ale já mám v hlavě stejně pořád to, aby ty mraky dorazily kam mají :mrgreen: takže pak podkládám zakladnu, nohy nahoru,… :lol:
Já před 6 lety neplánovaně otěhotněla, po vysazení HA jsem měla hodně problémy (žádná ms celý rok, pak vyvolavacku, přibývání na váze hned po vysazení, doktoři radili zhubnout a vyvolavacky a nasazení ha na pravidelný cyklus :cert: ). Po potratu jsme se už nijak nechránili, ale dítě jsme ani neplánovali. Už to ve mě hlídali, že za ty roky nic. Pak svatba no a od svatby se aktivně snažíme 2,5 roku. Už jsem měla stimulaci Clostilbegytem, Duphaston. Pak jsem si vydupala hormonální profil (podle příznaků jsem měla poderlureni na Pcos) a to se potvrdilo :roll: Takze jsem začala dělat vše, aby se to zlepšilo. A výsledek je posledni půl rok ovulace kolem 20 DC :andel:

Ten potrat a ty potíže to mě mrzí ale jsi šikovná že jsi se někam dopracovala :kytka: Už aby jsme měli snažení za sebou a mohli se jen chlubit // na testíku že :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5629
31.12.21 09:02

@whitemirror tak to si nedovedu představit mít oddělené ložnice. S přítelem se k sobě před usnutím a o probuzení rádi tulíme a jsou to nádherné intimní chvíle.
Každopádně, společné lože určitě přispěje k snažení o miminko. Budete si vzájemně víc na dosah :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
1.1.22 06:46

Holky, přeju vám všem to nejlepší do novýho roku. Ať vám vše vychází tak jak si přejete.. a hlavně ať se tenhle rok všechny dočkáte miminka. :kytka:

Já chvíli po půlnoci dostala menstruaci, tak doufám, že „jak na nový rok“ tady nebude platit a tahle ms je jedna z posledních. :lol: Před rokem jsem si říkala, že na vánoce už určitě budu minimálně někde ve druhém třetím trimestru anebo ještě lépe už s miminkem. Rok 2021 nevyšel, tak snad vyjde tenhle. :srdce: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15392
1.1.22 08:55

Snažilky, ženy, spolubojovnice :srdce: Přeji vám do nového roku jenom to nejlepší a mnoho dvojitých čárek nejen na ovulacnich testech, ale hlavně na těch tehu!!! :srdce: :srdce: :srdce: Těším se, až se tu budete chlubit svými úspěchy // :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
640
1.1.22 09:17

Holky všem krásný nový rok.
Hlavně aby se vám splnilo to největší přání a všechny během letošního roku našly // a vše bylo v pořádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3877
1.1.22 09:32

Ahoj spolubojovnice :srdce: tak máme tady rok 2022 a věřím, že pro nás všechny tady bude úspěšný a najdeme // co nejdříve :hug:

Já jsem dnes 54 DC a 5 den po vyvolávacce a čekám na MS jak na smilování… normálně se na ni těším :lol:

Já jsem typ, který nemá rád Silvestr ale miluje Nový rok a o půlnoci jsem tak nějak v sobě opravdu uzavřela ten rok 2021 a dnes cítím nový začátek a věřím, že ty dvojky přinesou štěstí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
1.1.22 10:08

Taky se holky připojuji k přání šťastného roku 2022 :hug: :srdce:
Opravdu věřím že tento rok bude šťastnější :hug: Jsme o něco silnější a my se jen tak nevzdáme :hug: :srdce:

Jinak já jsem 8 DC, tak uvidím co mi tento cyklus přinese, zkusím si teďka měřit bazální teplotu, třeba z toho něco zjistím :) :lol:
Jinak se mám v plánu objednat do gennetu a řešit další postup… 8) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital