Snažilky 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
135
26.12.21 09:25

@bacova.mi Ale ty už ji vlastně bereš v tabletách že? :think: :) :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.12.21 09:42

@michellees
Já bych si ty řeči od babiček moc nebrala k srdci, podle mě jim to proste jen nedochází, ber to s rezervou, ony si to představují jako Hurvínek válku…u nás byl před otěhotněním taky nátlak, co se týče řečí… paní máma od přítele mi řekla, že si mysli, že jsem těhotná, že to cítí, říkám děkuji, ovulace byla včera, jestli jsem těhotná opravdu nevím :D a tyden na to, moje máma ty stejný řeči, přítel taky, týden v kuse mi říkal jak jsem těhotná…a já jako blázen testovala, nemyslela jsem na nic jiného…musím říct ze ty tři týdny byli fakt otravny, poslouchat jak všichni ví, že jsem v tom, …..ale po tom mimoděložku všichni mlčí, nikdo ani necekl o miminku :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
26.12.21 09:45

@Merillyn ahoj, ta mateří kašička mě zaujala. Dala bys mi prosím odkaz nebo tip, kterou bereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15393
26.12.21 10:23

@michellees Rozhodne v tom někdo sama :mrgreen: mamka ví, že mám problémy, takže ta se tomu tématu vyhýbá. Moc dobře chápe, že mě to bolí. Ale s babickama mám richtig to samý :zed: první otázka ve dveřích: Tak co je u vás novýho? Už? :cert: Člověk je.musi brát s rezervou a moc si nebrat, co říkají :hug:

@Merillyn mateří kašičku beru taky :roll: tou nic neskazim, ale i tak nepomohla. Už mám vážně po Ms. Jindy by mě nevadilo, že trvá jeden den :mrgreen: ale když chce člověk miminko, tak je to problém :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
26.12.21 10:50

@bjetuschka Já mám tuhle, ale prý jsou i tablety :lol:
@bacova.mi ty jo, to mě mrzí… Tak třeba ta změna doktorka k něčemu pomůže, aby to lékař začal řešit :hug:
Mě na to pomohl ten kotryhel…
Ale tak chtělo by aby se našla příčina proč máš ty biochemka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109
26.12.21 11:27

@bacova.mi U nás má blbé řeči švagr. To jsem ani nebyla s mužem (byla jsem single) a furt o tom mlel. Teď to dal na jiný level, že mám prý už břicho, přitom naopak mám problém přibrat (a docela mě tím urazil, nebudu tvrdit že ne :roll:). Plus mu stačilo málo a bylo, u nás se jak dlouho snažíme a nic. Mě ale obecně pije krev, protože jeho chování k mojí sestřičce je :poblion:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
26.12.21 11:57

Holky, tak ja uz treti den zpozdeni ( jindy je MS presna) a testy porad negativni 8o Ale dokud MS neprijde, porad doufam :oops:

Cekajicim preju //

• Citovat
  • Upravit
12605
26.12.21 14:33
@Merillyn píše:
@bjetuschka Já mám tuhle, ale prý jsou i tablety :lol:
@bacova.mi ty jo, to mě mrzí… Tak třeba ta změna doktorka k něčemu pomůže, aby to lékař začal řešit :hug:
Mě na to pomohl ten kotryhel…
Ale tak chtělo by aby se našla příčina proč máš ty biochemka…

Diky moc, podívám se na to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12605
26.12.21 14:33
@bobrik99 píše:
@bacova.mi U nás má blbé řeči švagr. To jsem ani nebyla s mužem (byla jsem single) a furt o tom mlel. Teď to dal na jiný level, že mám prý už břicho, přitom naopak mám problém přibrat (a docela mě tím urazil, nebudu tvrdit že ne :roll:). Plus mu stačilo málo a bylo, u nás se jak dlouho snažíme a nic. Mě ale obecně pije krev, protože jeho chování k mojí sestřičce je :poblion:.

Co to je za blba?! 8o 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
26.12.21 22:05

Já bych jim asi přímo řekla, že je neslušné se na to ptát, to je jak ptát se, jak často kdo souloží. Jinak to takoví lidé prostě nepochopí. Vzhledem k mému potratu je u nás toto téma tabu a tchyně slíbila, že se vyptávat nebude. Když jsem těhotná byla, tak se tchyně ptala, a mně to bylo nepříjemné, byla jsem v 7. týdnu. Tak co na to chcete říct… chtěla jsem jim to říct až ve 12. tt, jenže neumím lhát, tak jsem jim to řekla. :roll: Takže jsem už od 7. tt furt poslouchala přiblblé dotazy, jestli jsem už zvracela.
Teď u nás zase jednou (ze strany tchyně) rady, že na to nesmíme myslet. :lol: No s PCOS a ovulací 1× za 2 měsíce určitě pomůže „nemyslet na to“. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3877
26.12.21 22:22
@michellees píše:
@Anonym_prihlaseni ahoj, můj myom má asi 1,5 cm a doktorka taky právě říkala, že směřuje „ven“ a neměl by ničemu vadit. Ty chodíš každej půlrok? Mně řekla, že stačí když na něj koukneme jednou za rok při preventivce, což se mi moc nezdá.. taky bych radši chodila častějš. :)Jinak moje doktorka je fajn, chodim k ní ráda, ale přijde mi, že moc nechce řešit to neúspěšný snažení. Zrovna jsem u ní byla na preventivce když jsme se snažením začínali a ona mi s nadšením říkala že jsem zdravá, mladá, že podle jejích „zkušeností a statistik“ do 3-5 měsíců budu těhotná. Tak jsem jí to nedávno připomněla. :D A najednou jsem mladá a „mám ještě spoustu času“… nechtěla mi napsat ani žádanku na spermiogram, protože „je ještě čas“. :roll: Nakonec mi ji teda napsala, protože jsem řekla že na ten spermiogram přítel půjde i tak, že si to teda zaplatíme sami. :) No rozhodla jsem se, že s ní to už řešit nebudu a jdu rovnou do caru, tam mě snad tim, že „je ještě čas“ nikdo neodbyde. :roll: :)

Jako bys popisovala mého gynekologa :roll: :zed: :zed: mě je 24. Snažit jsme se začali snažit ještě když mi bylo 22 a stále poslouchám jak jsem mladá a nic není potřeba. Mám za sebou 4 biochemicke těhotenství, nic se neřeší protože jsem mladá :roll: zítra jdu už na druhou Agolutin injekci v tomto roce a můj cyklus je děsný. Chtěla bych vyzkoušet Clostybelgyt a utrogestan ale to ne a ne abych dostala. Nejhorší je že jsem kvůli tomu změnila gynekologa a ten druhý je to stejné. Cumi na mě skrz prsty a já si vesele neovuluju a když ovuluju tak to končí biochemickym :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3877
26.12.21 22:36

Jinak u mě je bombardování z každé strany jestli uuuuuž :cert: :cert: co jsem se vdala tak se mě to lidé ptají dřív než zdraví. Babičky to berou už úplně tragicky :roll: no a když už někomu řeknu ohledně snažení že se snažíme a nejde to, tak dostanu klasické rady, které už provozuju ani nevím jak dlouho :lol: ale je to pěkně nepříjemné. Třeba dnes se mě tchýně zeptala před všemi u rodinné sešlosti jak to vypadá, že ty Vánoce bez našich vnoučat jsou o ničem :roll: hned mi bylo do breku protože zrovna procházím už čtvrtou biochemii a zítra mě čeká Agolutin :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1376
26.12.21 22:44

Přidávám se k Vám
Zkoušíme to od léta. Utrogestan na tři měsíce na úpravu cyklu, ale přijde mi, že neovuluji. Sice naky náznak zvýšení teploty by byl, ale např teď místo MS mám zase jen dva dny špinění. Test negativní, takže to počítám jako MS a jsem 3 DC :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2579
26.12.21 22:53

Holky a pomohl někomu z vás lék na úpravu cyklu přímo k otěhotnění? Uvažovala jsem nad tím, jestli bych si nedala napsat nějaké hormony pro zpravidelnění cyklu jako Duphaston atd. Jenže jsem to konzultovala s gynekologem a pokud by se tyto léky nasadily před ovulací, mohly by ovulaci zablokovat, takže to nic neřeší. :zed: Takže mi vlastně potvrdil, co jsem si myslela.

Já bych se „správně“ měla snažit až od února, protože to bude půl roku od potratu, takže času dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1568
26.12.21 22:53

Pěkný večer holky, tak já se k Vám taky přidám.. Přeskočila jsem z jiné skupinky :) Snažíme se přes 2,5 roku.. Musela jsem 3× měnit gyndaře, protože všichni do nás ládovali jen šíleně drahé vitamíny.. Tak jsme se s manželem domluvili, že zajdeme do caru po vlastní ose..Po 2.neúspěšných IUI jsme se rozhodli pro IVF.. 22.11. jsem byla na opu, no a co čert nechtěl, 3.den po jsem skončila na pohotovosti.. Takže z toho byl OHSS.. Tudíž se nám vše zamrazilo a jdeme na Ket v lednu… Stále věříme, že už se na nás taky to štěstí usměje a najdeme // a budeme mít opožděný vánoční dáreček :srdce: Hezký večer všem :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí